електронно банкиране

Известия

Важно! Известие за съобщения по електронна поща във връзка с договори за инвестиционни услуги и дейности

Уважаеми клиенти,

 

Уведомяваме Ви, че считано от 26.02.2024 г.:

 

  • Клиентите по договори за предоставяне на брокерски услуги, търговия с деривативни инструменти и сключване на валутни сделки по телефона ще получават електронни съобщения от служителите в Дирекция „Продажби на трежъри продукти“ чрез електронен адрес: Treasury.Sales@dskbank.bg.
  • Клиентите по договори за доверително управление на портфейл следва да изпращат, съответно ще получават електронни съобщения, от служителите в Отдел „Управление на активи“ чрез електронен адрес: Assets.Management@dskbank.bg.
  • Клиентите по договори за предоставяне на брокерски услуги и доверително управление на портфейл ще получават електронни съобщения от служителите в Дирекция „Бек офис финансови инструменти“ чрез електронен адрес: BackOfficeBrokerageandSecurities@dskbank.bg.
  • Клиентите по договори за търговия с деривативни инструменти и сключване на валутни сделки по телефона ще получават електронни съобщения от служителите в Дирекция „Бек офис финансови инструменти“ чрез електронен адрес: BackOfficeDerivativesMMFX@dskbank.bg.
  • Клиентите по договори за предоставяне на брокерски услуги, които към съответната дата притежават портфейл от финансови инструменти периодично ще получават автоматизирана справка за своя портфейл чрез електронен адрес: noreply_treasurysales@dskbank.bg.
  • Нареждания за сключване на сделки, когато договорът предвижда възможност за тяхното подаване по електронна поща, следва да бъдат изпращани на Treasury.Sales@dskbank.bg.

 

С уважение,

Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon