ПОС и АТМ устройства

ПОС и АТМ устройства

ПОС И АТМ УСТРОЙСТВА

  • На ПОС терминалите на Банка ДСК могат да бъдат извършвани плащания с банкови карти, носещи знака на Борика, Maestro, MasterCard, VisaElectron, Visa, trans. card и на всички карти с логото на AmericanExpress. Възможност за приемане на плащания с най-често използваните карти в България и света - MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA Electron, V Pay, както и обслужване на карти с логото на AmericanExpress.
  • Клиентът може да предлага услугата Visa Cash Back & Maestro Cash Back - при плащане с карта с логото на Maestro/ VISAElectron, може да предложи на картодържателите услугата пари в брой. Това ще привлече допълнително клиенти, осигурявайки им лесен и удобен начин да получат пари в брой до 50 лв.;
  • Безплатно откриване и преференциални такси за месечно обслужване на сметка
    Безплатно предоставяне и инсталиране на ПОС терминали, осигурявайки гъвкави комуникационни решения (Dial up ПОС терминали – на цената на един градски разговор от цялата страна, LAN ПОС терминали, GPRS ПОС терминали) при най-ниски комуникационни разходи.
  • Инсталиране на GPRS ПОС терминали с осигурена СИМ карта от оператора с най-добро покритие на търговския обект (А1, GLOBUL и VIVATEL)
  • Безплатно обучение на служители на клиента;
  • Денонощен телефон 0 700 10 375 за подкрепа и помощ при извършване на плащания с банкови карти, при повреди на терминала или за предложения за подобряване обслужването на клиенти.
  • АТМ Устройства – можете да получите повече информация за банкоматните устройства на Банка ДСК, на услугите, които са достъпни на тях, както и къде се намира най-близкият АТМ до вас:

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запази час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати