новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК ще помага на общините за европейските фондове

Банка ДСК разработи специализирано звено "Европейски фондове", с което заявява своето намерение да се превърне в партньор-лидер в процеса на усвояване на европейските структурни и кохезионен фондове. За целта звеното ще разработва специализирани продукти и услуги, които ще предоставя на общини и фирми.Това съобщиха от банката, ръководена от Виолина Маринова.
Трезорът разработва кредити за подготовка на проекти, заеми за предварително/ мостово финансиране, кредити за собствено финансиране, и такива за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др. Тези продукти целят да подпомогнат кандидатите за безвъзмездна помощ в рамките на различните оперативни програми за развитие.
Банката ще предоставя на общините и фирмите - клиенти квалифицирана помощ и експертни консултации при определяне на подходящата програма за кандидатстване за съответната община, генериране на проект, изработване на проектно предложение и проектни документи за кандидатстване, подробен план на действие, бюджет и план за финансиране.

 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon