• News image

  При покупка на единичен билет с безконтактна карта Debit MasterCard PayPass на Банка ДСК, MasterCard ще възстанови извършеното плащане

  В периода от 11-ти май до 11-ти юни притежателите на безконтактна карта Debit MasterCard PayPass на Банка ДСК  могат да закупуват единичен билет за метрото, а MasterCard ще възстанови извършеното плащане. Плащането  с Debit MasterCard PayPass се извършва на автоматите за самообслужване, които приемат плащания с карти, в т.ч. безконтактни, разположени в някои от  метростанциите. Такива автомати има инсталирани в следните метростанции: „Александър Малинов“, „Акад. Александър Балан“, „Бизнес Парк София“, „Искърско шосе“ и „Летище София“.
  Пълните условия на промоцията можете да научите тук:

 • News image

  Банка ДСК с ново отличие

  Банка ДСК беше наградена на Card Payments Forum Sofia 2015, който се проведе за трети път от b2b Magazine.
  Тази година наградата за картов продукт на потребителите се определи не с онлайн гласуване на сайта на b2b Magazine, а чрез анкета с журналисти, които пишат на финансова тематика. Представителите на медиите са оценили като най-популярен сред потребителите мобилното приложение DSK Smart  на Банка ДСК.
  Пенчо Савов, директор „Банкови карти и електронно банкиране” в Банка ДСК, представи предимствата на приложението DSK Smart на Банка ДСК. То е предназначено за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарт-телефони).

 • News image

  Банка ДСК с промоция за карти Visa

  Пролетна промоция за плащания с дебитна или кредитна карта Visa предлага на своите клиенти Банка ДСК. Всяко плащане, извършено с дебитна или кредитна карта Visa участва в томбола за разпределението на дневни награди: 3 награди по 250 лв. за всеки ден от промоцията и на седмични награди: шопинг екскурзия до Милано за двама за всяка седмица от промоцията.
  В томболата участват плащанията в търговски обекти в България и български Интернет сайтове. Няма ограничения за минимална сума на покупката.*
  Всеки четвъртък през периода на промоцията се тегли тираж на томболата, в който участват плащанията, извършени през предходната седмица.

 • News image

  Плащания чрез безконтактни карти на Банка ДСК по време на партито Solar Easter 2015

  Банка ДСК за пореден път ще предостави възможност за извършване на безкасови разплащания чрез безконтактната си „DSK Fest Card“ на предстоящото Великденско парти „Solar Easter – Trinity“. Партито ще се проведе на 3.04.2015 от 22:00 часа в Интер Експо център, София, по време на което пред българските си почитатели ще се представят диджеите Paco Osuna, Tale of Us, Marcell Detmann, Seth Troxler и др.

 • News image

  Банка ДСК -най-предпочитаната банка

  Това показват резултатите от  проучване на потребителски нагласи през февруари 2015 г.