• News image

  Есен на колела - голяма награда

  В резултат от проведената в периода 23.09.2014 -23.01.2015 г. кампания за продажба на автомбилни застраховки „Есен на колела“ 2014, съгласно ангажиментите си и регламента на кампанията, ръководствата на „Групама Застраховане“ ЕАД и Банка ДСК ЕАД предоставиха голямата награда – ползване на лизингов автомобил за срок от 6 месеца и покриване на разходите за гориво чрез ваучери за гориво, на стойност 600 лв. за срока на ползване на Тодор Петров Тодоров – кредитен инспектор във Финансов център Приморски към Регионален център Варна, който  успя не само да реализира най-голям брой застраховки през кампанията, но и най-голям обем премиен приход.

 • News image

  Банка ДСК пуска нова безконтактна дебитна карта Visa Debit payWave

   
  От 16.02.2015 г. Банка ДСК стартира издаването на нова дебитна карта – безконтактна дебитна карта Visa Debit payWave. Новата дебитна карта представлява продукт от по-висок клас с разширена функционалност, за издаването на който клиентите не заплащат по-високи или допълнителни такси и комисиони.
  Картите Visa Debit payWave имат контактен чип и безконтактна антена, като наличието им осигурява възможност за извършване на безконтактни транзакции при плащане на стоки и услуги в България и чужбина – само чрез доближаване на картата до ПОС терминала, което значително съкращава времето за извършване на плащания.

 • News image

  За втора година Банка ДСК предлага на своите клиенти от община Велико Търново плащане на местни данъци и такси през ДСК Директ

  За улеснение на своите клиенти Банка ДСК предлага удобни и лесни възможности за плащане на задълженията към община  Велико Търново съгласно Закона за местните данъци и такси. Клиентите може да заплатят дължимите данъци за недвижим имот и за превозно средство, както и таксите за битови отпадъци и за притежаване на куче, във всички офиси на Банка ДСК в страната, а тези от тях, които притежават разплащателна сметка, могат да го направят през платформата за електронно банкиране на Банката ДСК Директ. Без да се налага посещение на банков офис или на каса на общината, данъчно-задължените лица могат да се информират през ДСК Директ за дължимите суми на свое име и на името на съсобственици в съответната данъчна партида, както и да извършат плащане.

 • News image

  Единадесетото издание на инициативата “ИТ проект на годината” се организира от ICT Media и за седма поредна година е подкрепено от Банка ДСК

  Водещият технологичен издател ICT Media ще оповести първенците в двете категории – “Национални проекти в администрацията” и “Национални проекти в корпоративния сектор” на конкурса “ИТ проект на годината” за 2014 г. на 25 февруари, сряда. Събитието започва в 19.00 ч. и ще се състои в столичния Хотел Hilton Sofia.
  Целите на надпреварата са да бъдат откроени най-значимите ИТ проекти през изминалата 2014 г., да бъдат популяризирани опитът и добрите практики в изграждането на информационни решения, натрупани в българските организации.
  Церемонията по награждаване на победителите в конкурса “ИТ проект на годината” се провежда за единадесета година от вестник Computerworld България, част от ICT Media, като Банка ДСК подкрепя инициативата за седми пореден път.

 • News image

  За поредна година Банка ДСК предлага на своите клиенти плащане на местни данъци и такси през ДСК Директ

  За улеснение на своите клиенти Банка ДСК предлага удобни и лесни възможности за плащане на задълженията към Столична община съгласно Закона за местните данъци и такси. Клиентите може да заплатят дължимите данъци за недвижим имот и за превозно средство, както и таксите за битови отпадъци и за притежаване на куче, във всички офиси на Банка ДСК в страната, а тези от тях, които притежават разплащателна сметка, могат да го направят през платформата за електронното банкиране на Банката ДСК Директ. Без да се налага посещение на банков офис или на каса на общината, данъчно-задължените лица могат да се информират през ДСК Директ за дължимите суми на свое име и на името на съсобственици в съответната данъчна партида, както и да извършат плащане.