новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК Агро е официален партньор на форума „InteliFresh 2019 – от градината до щанда“

ДСК Агро – програмата за земеделски производители на Банка ДСК, е официален партньор на специализирания бизнес форум „InteliFresh 2019 – от градината до щанда“който ще се проведе на 22 февруари в Пловдив. Второто издание на форума за реализация на плодове и зеленчуци отново ще събере производители, търговци от България и чужбина, както и доставчици на технологии и услуги в бранша.

Целта на InteliFresh е българските производители да намерят вдъхновение и ускорение за бизнеса си. Събитието ще очертае тенденциите при търговията и ще отвори възможности за земеделците да се свържат с търговските вериги у нас, както и с външни търговци.

В рамките на форума Банка ДСК ще представи ролята си на партньор на бизнеса в целия цикъл – от планиране и инвестиране, през производство, до реализация. Участие в събитието ще вземат представители на водещите търговски вериги в България и чужди търговци, а гост-лектори от Холандия ще представят дейността на местните организации на производители. Сред останалите акценти в събитието са сертификацията по международни стандарти като врата към външните пазари, както и ролята на новите технологии за повишаване качеството на продукцията и реализирането на по-добри финансови резултати.

Участието в “InteliFresh 2019 – от градината до щанда” е с предварителна регистрация. Клиентите на Банка ДСК ползват 20% отстъпка от цената за регистрация. Събитието се организира от ИнтелиАгро с официалното партньорство на Посолството на Кралство Нидерландия в България. За повече информация, програма, участници и контакт с организаторите – www.agroevents.euoffice@inteliagro.bg, както и тел. 0899 911 597.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon