новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК предлага услугата незабавни преводи в лева

От 31 май Банка ДСК предлага на своите клиенти иновативната услуга за незабавни плащания в лева по Програма Blink на Националната картова и платежна схема, част от БОРИКА АД. С въвеждането на този модерен начин за извършване на преводи, банката отговаря на очакванията на потребителите за достъп до бързи дигитални услуги, които подобряват тяхното изживяване.

Новата услуга е една от стъпките, които банката предприема с цел да улесни клиентите си в извършването на разплащания. Тя е достъпна за физически лица, като им позволява да нареждат за секунди междубанкови преводи в лева за суми до 10 000 лв. или да получават междубанкови преводи до 30 000 лв. Преводите могат да бъдат осъществявани 24/7, 365 дни в годината.

Незабавен превод Blink може да бъде нареден през мобилното банкиране DSK Smart. Предстои внедряване на иновативната услуга и в онлайн банкирането ДСК Директ. Информация за банките и лицензираните доставчици на платежни услуги в страната, които предлагат услугата можете да получите тук. Очаква се всички местни доставчици на платежни услуги да станат достъпни за получаване на незабавни преводи Blink не по-късно от 01 април 2023 г.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon