Call Center

Call Center

Контактен център на Банка ДСК

Чрез Call Center на Банка ДСК Вие можете да проверите наличността и движението по Вашите сметки, дали сме платили заявената от Вас комунална услуга, какви операции са извършвани с Вашата Банкова карта

Какво представлява? 

Обаждайки се на телефон 0700 10 375 (+359 700 10 375 от чужбина или мрежите на други оператори) Вие можете чрез автоматична система за телефонно обслужване да:

  • проверите наличността и постъпленията по Ваша сметка

Ако имате въпроси или се нуждаете от друга информация,  чрез системата може да се свържете с наш служител.

Колко ще ми струва?

  • 0700 10 375 (универсален фиксиран номер от мрежата на Виваком). Свързване от фиксирани номера на Виваком, мобилни или други фиксирани оператори, включително и международни, се заплащат в зависимост от тарифния Ви план за разговори към номера „0700“; Възможно е обаждания към този номер (0700) да не се включват в пакета безплатни минути, за което проверете тарифния си план. Форматът на този номер за избиране от чужбина е (00 359) 700 10 375;

  • *BDSK (*2375) (мобилен номер за А1, Теленор, Виваком, bob) - съгласно тарифния Ви план към Мобилния оператор като разговор в същата мобилна мрежа. Възможно е обаждания към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което проверете тарифния си план.

Вашите предимства

  • Бърз достъп до актуална информация за Вашите пари.

  • Да бъдете, обслужени от наш служител по всяко време, дори и да нямате възможност да посетите офисите ни.

Какво трябва да направя?

Посетете най-удобния за Вас офис на Банка ДСК, като носите със себе си вашата лична карта и попълнете Искане за ползване на ДСК Директ.

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати