Банкови продукти и услуги в чуждестранна валута за граждани

Банкови продукти и услуги в чуждестранна валута за граждани

Услуги в чуждестранна валута

Банка ДСК предлага на своите клиенти услуга за извършване на трансгранични преводи в над 80 валути, различни от тези, в които банката поддържа кореспондентски сметки. Тези платежни нареждания се изпълняват при следните условия:

  • При предварително известен курс в деня на нареждането и стандартно таксуване за превод във валута към други банки извън ЕИП и преводи във валути различни от EUR към други банки в ЕИП.

  • Услугата се предлага в повече от 80 валути като например - хонгконгски долари, тайландски бати, мексикански песо и много др.;

  • Такива платежни нареждания могат да се инициират във всяко поделение на Банка ДСК.

Банката изпълнява нареждания за плащания по сметки в клоновата мрежа на банката, по сметки в други български банки, по сметки в чуждестранни банки от цял свят, съгласно действащото в страната законодателство.

Можете да получавате плащания във валута наредени във ваша полза от други клонове на банката, от други български банки, както и от чуждестранни банки от цял свят.

Банка ДСК посредничи при чекови разплащания в евро, британски паунд и канадски долар: издаване и инкасиране на поименни чекове.

Банката извършва покупко/продажба на чужда валута срещу лева, както и арбитражни операции от една чужда валута в друга по сметка или на каса.

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати