• News image

  Банка ДСК е най-значимият корпоративен партньор на SOS Детски селища България

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на банката получи наградата в първото издание на годишните награди на организацията „Едно семейство“

 • News image

  Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова получи наградата "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година

  На официална церемония на 25 януари 2017 г. бяха връчени наградите за банково, финансово и индустриално управление за 2016 г. на името на един от най-големите банкери и финансисти в българската история Атанас Буров. Наградите на Фондация "Атанас Буров" се присъждат на български индустриалци, банкери и финансисти, които чрез работата си подобряват имиджа на страната и повишават нейната конкурентоспособност.
  Изпълнителният директор на Банка ДСК и ръководител на направление „Финанси и планиране“ Доротея Николова стана носител на приза "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година.
  Това е поредното признание за г-жа Николова, която бе удостоена с наградата "Банкер на годината" за 2015 г.

 • News image

  Обявиха резултатите от Четвъртия конкурс за съвременна българска пиеса, подкрепен от Банка ДСК

  Талантливи драматурзи ще участват в уъркшоп в Театър „София“
  За първи път Театър „София“ и Банка ДСК организират творчески уъркшоп за талантливи драматурзи, откроили се след провеждането на Четвъртия конкурс за съвременна българска пиеса. Това обявиха членовете на авторитетното жури на конкурса на специална пресконференция, провела се в театъра днес. Журито беше председателствано от директора на Театър „София“ Ириней Константинов и в състав: Богдана Костуркова – драматург на Театър „София“, Димитър Стайков – журналист, проф. Николай Йорданов – театровед, Стайко Мурджиев – режисьор и Камелия Величкова – директор на дирекция „Комуникации и координация“ към Банка ДСК.

 • News image

  Банка ДСК за поредна година e най-разпознаваемата банка в България

  Това сочат резултатите от традиционното маркетингово проучване на Ip-sos Financial Pulse

 • News image

  Банка ДСК подписа с Европейски инвестиционен фонд гаранционно споразумение по програма „Инициатива за МСП“

  На 19 декември 2016 г. Банка ДСК ЕАД подписа с Европейски инвестиционен фонд гаранционно споразумение по програма „Инициатива за МСП“ за предоставяне на гаранции по отпускани кредити на малки и средни предприятия, по смисъла на Закона за малките и средни предприятия.