• News image

  За втора година Банка ДСК предлага на своите клиенти от община Велико Търново плащане на местни данъци и такси през ДСК Директ

  За улеснение на своите клиенти Банка ДСК предлага удобни и лесни възможности за плащане на задълженията към община  Велико Търново съгласно Закона за местните данъци и такси. Клиентите може да заплатят дължимите данъци за недвижим имот и за превозно средство, както и таксите за битови отпадъци и за притежаване на куче, във всички офиси на Банка ДСК в страната, а тези от тях, които притежават разплащателна сметка, могат да го направят през платформата за електронно банкиране на Банката ДСК Директ. Без да се налага посещение на банков офис или на каса на общината, данъчно-задължените лица могат да се информират през ДСК Директ за дължимите суми на свое име и на името на съсобственици в съответната данъчна партида, както и да извършат плащане.

 • News image

  Единадесетото издание на инициативата “ИТ проект на годината” се организира от ICT Media и за седма поредна година е подкрепено от Банка ДСК

  Водещият технологичен издател ICT Media ще оповести първенците в двете категории – “Национални проекти в администрацията” и “Национални проекти в корпоративния сектор” на конкурса “ИТ проект на годината” за 2014 г. на 25 февруари, сряда. Събитието започва в 19.00 ч. и ще се състои в столичния Хотел Hilton Sofia.
  Целите на надпреварата са да бъдат откроени най-значимите ИТ проекти през изминалата 2014 г., да бъдат популяризирани опитът и добрите практики в изграждането на информационни решения, натрупани в българските организации.
  Церемонията по награждаване на победителите в конкурса “ИТ проект на годината” се провежда за единадесета година от вестник Computerworld България, част от ICT Media, като Банка ДСК подкрепя инициативата за седми пореден път.

 • News image

  За поредна година Банка ДСК предлага на своите клиенти плащане на местни данъци и такси през ДСК Директ

  За улеснение на своите клиенти Банка ДСК предлага удобни и лесни възможности за плащане на задълженията към Столична община съгласно Закона за местните данъци и такси. Клиентите може да заплатят дължимите данъци за недвижим имот и за превозно средство, както и таксите за битови отпадъци и за притежаване на куче, във всички офиси на Банка ДСК в страната, а тези от тях, които притежават разплащателна сметка, могат да го направят през платформата за електронното банкиране на Банката ДСК Директ. Без да се налага посещение на банков офис или на каса на общината, данъчно-задължените лица могат да се информират през ДСК Директ за дължимите суми на свое име и на името на съсобственици в съответната данъчна партида, както и да извършат плащане.

 • News image

  Станаха известни имената на печелившите от играта Mastermoments

  Печелившите участници от играта за безконтактни плащания на MasterCard са вече ясни, а сред късметлиите преобладават имената на клиенти на Банка ДСК. От разпределените девет награди, пет отиват при картодържатели на Банка ДСК. Един от печелившите, възползвал се от модерния начин на плащане с безконтактна карта MasterCard, издадена от Банка ДСК, печели незабравим уикенд за двама в Париж за Свети Валентин, а други двама наши клиенти ще се насладят на СПА почивка. Информация за играта и списък с печелившите кодове от играта може да видите тук (

 • News image

  Банка ДСК затвърждава позициите си на надежден партньор на земеделските производители в България

  Земята като източник на доходи, програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г., законодателство и пазари са част от проблемите, разглеждани на провеждащата се от 04 - 06 февруари 2015 г. в хотел Адмирал на к.к. Златни пясъци Трета Национална среща на земеделските производители в България. Банка ДСК е генерален партньор на събитието, на което за пореден път си дават среща земеделските производители от страната и представители на АЗПБ, ДФ “Земеделие“, фирми, произвеждащи продукти за подпомагане на земеделския сектор в България  и банковия сектор в лицето на Банка ДСК.
  Агробизнесът е целеви отрасъл, който е сред дългосрочните приоритети на Банка ДСК.