• News image

  Томбола с награди за притежателите на златни и платинени кредитни карти Visa


  Награди очакват картодържателите на златни и платинени кредитни карти Visa в рамките на национална кампания, организирана от Visa България и банките партньори. Клиентите на Банка ДСК, притежатели на златни и платинени кредитни карти Visa, които са направили поне три транзакции на ПОС на търговец, могат да участват в томбола за разпределение на награди – 2 пътувания до Лондон за двама с посещение на концерт на известен поп изпълнител  или вечеря в най-високия ресторант за всяка седмица от промоцията за картите с три и повече транзакции. Томболата се тегли ежеседмично, като във всеки тираж се включват транзакциите, извършени през предходната седмица и картодържателите участват с всички извършени транзакции на ПОС,  без плащанията в чужбина и международни интернет сайтове.

 • News image
 • News image
 • News image

  Банка ДСК открива Зона частно банкиране в Хасково

  На  08.05.2015 г. стартира дейност Зона частно банкиране на Банка ДСК към ФЦ Хасково при РЦ Стара Загора. Новата зона е с модерна визия и е изградена по най-високите изисквания за обслужване на ВИП клиенти, с комфортни зали за срещи, осигуряващи удобство, приятна атмосфера и конфиденциалност. Новооткритото поделение на Банка ДСК се намира на адрес: гр. Хасково, ул. Отец Паисий No. 32. и ще посреща своите клиенти от понеделник до петък от 08:30 до 17:00 ч., а телефонът за клиенти е (038) 607 413.

 • News image

  При покупка на единичен билет с безконтактна карта Debit MasterCard PayPass на Банка ДСК, MasterCard ще възстанови извършеното плащане

  В периода от 11-ти май до 11-ти юни притежателите на безконтактна карта Debit MasterCard PayPass на Банка ДСК  могат да закупуват единичен билет за метрото, а MasterCard ще възстанови извършеното плащане. Плащането  с Debit MasterCard PayPass се извършва на автоматите за самообслужване, които приемат плащания с карти, в т.ч. безконтактни, разположени в някои от  метростанциите. Такива автомати има инсталирани в следните метростанции: „Александър Малинов“, „Акад. Александър Балан“, „Бизнес Парк София“, „Искърско шосе“ и „Летище София“.
  Пълните условия на промоцията можете да научите тук: