empty image

Новини от Банка ДСК

 • Банков сайт стана част от корпоративен дизайн – в. КЕШ

  Банка ДСК обнови сайта си, който е част от корпоративния дизайн на ОТП, съобщи Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на финансовата институция.
  "Сайтът е устроен така, че всеки трябва да се идентифицира към коя целева група принадлежи и да открие своята секция и да се ориентира в продуктите и услугите. Дизайнът и съдържанието на сайта са ориентирани към младите хора. Страницата има отделна секция "Тийн финанси". Ще имаме онлайн игри, съвети как да се пазарува, как могат да се спестяват пари", обясни Маринова.
  Тя посочи, че на банката є предстои въвеждането на съвременна интегрирана платформа за електронно банкиране, чрез която клиентите ще могат от всяко място и по всяко време да имат достъп до сметките си - по интернет, по телефона, през банкомат.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова: Стратегията на банката е насочена към модернизация и към младите хора – Агенция Фокус

  Главният изпълнителен директор на банка ДСК Виолина Маринова бе удостоена с престижната награда " Андраш Фай " за приноса й в банковото дело. За големия приз, за обновения клон на ДСК в София и за предлаганите нови услуги от банката с Виолина Маринова разговаря репортерката на Агенция "Фокус" Мартина Бозукова.

  Прочети повече
 • Банка ДСК вдига лихви по влогове - в. Народно дело

  Банка ДСК увеличи лихвите по новооткритите безсрочни влогове в лева и евро и по спестовните сметки с растяща доходност "Мотив" в лева. Това съобщиха от кредитната институция. Промоцията е в сила до 31 декември 2005 г., като единственото условие е безсрочният влог да бъде открит с минимум 1000 лв., или 500 евро, докато за "Мотив" се запазва обичайната минимална сума за откриване от 100 лв.
  Промоционалната лихвена надбавка по безсрочните влогове в лева е 0,5 пункта и ако например в депозита си клиентът има наличност между 1000 и 5000 лв., тогава лихвеният процент вместо досегашния 1,75 става 2,25%, обясниха още от ДСК. По безсрочните влогове в евро промоционалната лихвена надбавка възлиза на 0,3 пункта над досегашния един процент.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова: Банка ДСК е с обновен сайт - Агенция Фокус

  Банка ДСК е с обновен сайт, който е част от корпоративния дизайн на ОТП. Това съобщи в интервю за Агенция “Фокус” главният изпълнителен директор на ДСК Виолина Маринова. “Сайтът е устроен така, че всеки трябва да се идентифицира към коя целева група принадлежи и да открие своята секция, и да се ориентира в продуктите и услугите. Дизайнът и съдържанието на сайта са ориентирани към младите хора. Страницата има отделна секция “Тийн финанси”. Ще имаме онлайн игри, съвети как да се пазарува, как могат да се спестяват пари”, разказа Маринова.
  Тя посочи, че на банката й предстои въвеждането на съвременна интегрирана платформа за електронно банкиране, чрез която клиентите ще могат от всяко място и по всяко време да имат достъп до сметките си - по Интернет, по телефон, през банкомат.

  Прочети повече
 • Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова с отличие от в. Банкеръ

  Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК и ръководител направление „Финанси и планиране“ на Банката, бе  сред отличените на провелите се на 1 декември т.г. награди "Банкер на годината", организирани от в. Банкеръ. Както отбелязаха организаторите, въпреки сложната финансова и икономическа ситуация, вестникът продължи традицията си, запазена повече от двадесет години - да отличи мениджърите на онези финансови институции, които запазиха стабилност през 2015-а.
  Доротея Николова получи наградата "Банкер на годината" за 2015 г. за ефективна политика и устойчиво присъствие на Банка ДСК на българския банков пазар.

  Прочети повече
 • Есен на колела - голяма награда

  В резултат от проведената в периода 23.09.2014 -23.01.2015 г. кампания за продажба на автомбилни застраховки „Есен на колела“ 2014, съгласно ангажиментите си и регламента на кампанията, ръководствата на „Групама Застраховане“ ЕАД и Банка ДСК ЕАД предоставиха голямата награда – ползване на лизингов автомобил за срок от 6 месеца и покриване на разходите за гориво чрез ваучери за гориво, на стойност 600 лв. за срока на ползване на Тодор Петров Тодоров – кредитен инспектор във Финансов център Приморски към Регионален център Варна, който  успя не само да реализира най-голям брой застраховки през кампанията, но и най-голям обем премиен приход.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова бе удостоена с престижна награда

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата „Андраш Фай” за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на Банката.

  Прочети повече
 • ДСК е най-магнетичният банков бранд

  ДСК, УниКредит Булбанк и Първа инвестиционна банка са банките у нас, които имат най-голяма сила да привличат и задържат своите потребители.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова получи наградата на ОТП за шеф на най-добър трезор - в. Монитор

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата "Андраш Фай" за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП, съобщиха от Банка ДСК. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на банката.
  През 1984 г. Банка ОТП учредява награда с плакет в памет на Андраш Фай - бащата на спестовното движение в Унгария. Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП - Първа пещенска национална спестовна каса, която започва да функционира през 1840 г.

  Прочети повече
 • Българска следа в успеха на най-голямата унгарска банка - в. Пари

  Благодарение на инвестициите на OTP Bаnk в Източна Европа най-голямата унгарска банка е увеличила приходите си с 10.2% за деветмесечието в сравнение със 7.3%, регистрирани година по-рано.
  Добрите финансови показатели на OTP са благодарение на инвестицията й в България - Банка ДСК, заради което и Виолина Маринова, изпълнителен директор на ДСК, получи от унгарците в началото на месеца приз за най-успешното дружество на OTP.
  За третото тримесечие най-големият унгарски трезор отчете близо 5% спад на печалбата. Въпреки това обаче анализаторите на Bloomberg препоръчват покупката на акции на банката заради мащабното й навлизане в Източна Европа.

  Прочети повече
 • Между играчите в банковия сектор зее пропаст- в. Банкер


  Стремителен ръст и жестока конкуренция - това са двете най-важни характеристики в развитието на банковата система у нас за изминалата една година. Едва ли има сектор в страната (освен може би строителството), който би се похвалил, че за една година активите му са се увеличили с близо 38 процента. През септември 2004 г. общото балансово число на банките е било 21.55 млрд. лв., а 12 месеца по-късно - 29.71 млрд. лева.
  Едва ли е изненада фактът, че паралелно с това нарастване се увеличава и пропастта между десетте банки с най-големи активи и останалите кредитни институции. В края на септември 2004 г. въпросните десет банки - „Банка ДСК", БУЛБАНК, ОББ, „Райфайзенбанк (България)", „Ейч Ви Би Банк Биохим", Първа инвестиционна банка, Пощенска банка, СИБАНК, SG ЕКСПРЕСБАНК и „ДЗИ БАНК", са имали активи за общо 15.

  Прочети повече
 • Банка ДСК има нов сайт с подобрена комуникативност и навигация - в. Пари

  Новата Интернет страница на банката, чийто гл. изп. директор е Виолина
  Маринова, е издържана в новата корпоративна идентичност на всички дружества на OTP Bank, която предстои да бъде въведена. Идентифицирането на група, към която принадлежи клиентът, улеснява търсенето на дадена група от услуги или предоставяни продукти. "Тийн финанси” например е специална секция, която съдържа информация за продукти, предназначени за млади потребители. На страницата е даден телефон за връзка 0700 10 375 с Call center, който е на разположение на клиентите.

  Прочети повече
 • Новият сайт на Банка ДСК дава пълна информация - в. КЕШ

  Банка ДСК има нов сайт с подобрена комуникативност и навигация. Унифицираното структуриране на продуктите и услугите при групите потребители, както и поддържането на пълен списък на продуктите на финансовата институция, прави информационната архитектура логична и достъпна. На страницата е даден телефон за връзка (0700 10 375) с Call center - контактен и консултативен център на Банка ДСК, който е на разположение на клиентите 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

  Прочети повече
 • Смениха директора на Банка ДСК в пернишкия клон - в. Струма

  Нов директор има пернишкият клон на Банка ДСК. На мястото на досегашния шеф на касата Любомир Матеев е назначен заместникът му Валери Минев. Той ще изпълнява временно длъжността до обявяването на конкурс за нея. Минев работи в пернишкия клон на ДСК от 2001 г. и е запознат в детайли с дейността на кредитната институция, така че не му е нужно време да се адаптира, твърдят колегите му. Според вътрешна информация от касата бившият вече директор Любомир Матеев продължава да работи в банковия сектор.

  Прочети повече

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати