новини

Архив новини, стр. 9

  • Определиха кои са банките отличници

    Най-голямата награда "Банка на годината" за 2016 г. грабна Банка ДСК
    Прочети повече
  • Отличиха банките на годината

    Банка ДСК е „Банка на годината", взе отличие и за ефективност
    Прочети повече
  • Отличиха най-добрите банки

    Голямата награда „Банка на годината" отиде при Банка ДСК
    Прочети повече
  • Банка ДСК отново стана „Банка на годината“

    Банка ДСК взе две награди от 20-ия юбилеен конкурс „Банка на годината“
    Прочети повече
  • Реклама на Банка ДСК беше отличена с награда от фестивала ФАРА 2017

    Реклама, реализирана за Банка ДСК, донесе на Noble Graphics бронз от специализирания фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции
    Прочети повече
  • Банка ДСК с награда за подкрепа към развитието на шахмата в България

    Със специален приз беше отличена Банка ДСК на провелото се в София 11-то издание на престижния международен детски турнир по шахмат „Купата на лъвчетата“
    Прочети повече
  • Банка ДСК подкрепи фотоизложба на Десислава Кулелиева, разкриваща красивите детайли на София

    За поредна година Банка ДСК подкрепи реализирането на уникален авторски проект на талантливата фотографка Десислава Кулелиева
    Прочети повече
  • Уведомление за предстояща промяна в тарифата на банката, приложима към бизнес клиенти, считано от 01.07.2017 г.

    Считано от 01. 07. 2017 г се въвежда промяна на условията по „Месечна такса наличност по платежни сметки“, приложима спрямо бизнес клиенти, поддържащи дневни наличности по разплащателни си сметки в Банката, надвишаващи обявени в Тарифата на Банката размери.
    Прочети повече
  • Банка ДСК, Държавен фонд „Земеделие” и „ДСК Бул-Проджект подписаха в София Рамково споразумение за прилагане на финансовия инженеринг в действие

    СИЛЕН СТИМУЛ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ В БЪЛГАРИЯ
        
    Банка ДСК, Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция и „ДСК Бул-Проджект” ООД ще положат съвместни усилия да стимулират развитието на селските райони в България. Те ще си сътрудничат при оказ-ването на безвъзмездна финансова помощ за инвестиции, които се реализират по Програмата за развитие на селските райони. Това е основният предмет на Рамковото споразумение, сключено в София между Банка ДСК, Държавен фонд „Земеделие” и „ДСК Бул-Проджект”.

    Прочети повече
  • Банка ДСК връчи на Фондация „Светът на Мария“ наградата за „Проект на годината 2016“

    За 12-та поредна година Фондация „Лале“ отличи най-значимите проекти на неправителствени организации в социалната сфера
    На специална церемония, провела се в Литературен клуб „Перото“, бяха раздадени традиционните награди на Фондация „Лале“ за социални проекти, даващи граждански пример чрез значима промяна в средата, в която живеем.
    Директорът на дирекция „Комуникации и координация“ в Банка ДСК Камелия Величкова връчи награда на Фондация „Светът на Мария“ за реализацията на проекта „Трудова практика – обучения в трудови и социални умения за младежи с интелектуални затруднения“. „Причината да се спрем на този проект е изключителната воля на неговите организатори в него да бъдат включени младежи с намален интелектуален капацитет и да им бъде осигурен равен достъп до трудова дейност.

    Прочети повече
  • Петокласници от Люлин гостуваха на Банка ДСК в рамките на Европейската седмица на парите

    В рамките на Европейската седмица на парите (27-31 март 2017 г.) Банка ДСК организира посещение в банката на учениците от 5 клас на 96-то училище в ж. к. Люлин. С функциите и значението на парите през вековете, с банковото дело, работата и задачите на кредитните институции тийнейджърите бяха запознати от Иван Георгиев, директор на „Организационно развитие и обучение“. За банката и хората в нея разказа Главният изпълнителен директор Виолина Маринова, която покани петокласниците в своя кабинет. Те разгледаха новата сграда на централното управление на Банка ДСК, както и първата постройка на банката, обявена за архитектурен паметник.
    Децата участваха активно във викторината за парите и банките, задаваха много въпроси на участниците в срещата и накрая получиха награди за своята активност.

    Прочети повече
  • Започнаха тържествата по честване на 60-годишнината на Банка ДСК

    Тази година Банка ДСК празнува 60 години от своето създаване през 1951 г. като Държавна спестовна каса - единствената влогонабирателна и кредитна институция за населението.  През 1998 г. тя е преобразуване в търговска банка, а през 2003 г. става собственост на унгарската Банка ОТП.
    В края на месец август начало на тържествата по повод годишнината на най-старата кредитна институция в България  даде Регионален център Варна на Банката с четвъртото издание на единствената по рода си ветроходна регата Match Race Melges 24. Регатата, която  се проведе в акваторията на Варненския залив, се осъществи и с подкрепата на «Частно банкиране» на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Отвориха нов център за частно банкиране - в. Кеш

    Това е най-модерната сграда на финансовата институция, където се помещават Регионален център "София-запад", Софийският корпоративен център и Направление "Корпоративно банкиране". Банка ДСК е разработила стратегия за частно банкиране, която ще изучава нуждите на първокласните си клиенти, за да доразвива предлаганите продукти. Ще се предлагат индивидуални решения, като се наблегне на персонално отношение към клиентите от страна на специално обучени референти. Изцяло ремонтирана и обновена, сградата пресъздава визията на собственика ОТП Банк за модерно банково обслужване и възпроизвежда корпоративните стандарти за пространствена организация на сградите, напомниха от най-голямата банка у нас.

    Прочети повече
  • ОТП реинвестира 250 млн. лв. в Банка ДСК - в. Дневник

    Унгарската ОТП реинвестира цялата печалба на Банка ДСК в развитието на кредитната институция, като размерът на цялата инвестиция от приватизацията насам възлиза на 250 млн. лева. Това съобщиха от най-голямата българска банка, която отбелязва днес Деня на спестовността. ОТП е 100% собственик на ДСК, след като плати за пълния пакет акции през 2003 г. 311.1 млн. евро.
    Печалбата на ДСК за миналата година бе в размер на над 70 млн. лв., а към полугодието тя е около 60 млн. лв. Една от инвестициите е в обновената сграда на регионален център София-запад и в първия офис за обслужване на клиенти на частното банкиране. "Скоро ще въведем платформа за интегрирани електронни канали, която ще позволи на клиентите достъп до техните сметки по всяко време и от всяко място - чрез клоновата мрежа, банкоматите, по телефон или интернет.

    Прочети повече
  • Шефът на ДСК получи унгарска награда - в. Марица

    Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК Виолина Маринова бе удостоена с наградата „Андраш фай" за особени заслуги в работата си. Маринова е заслужила наградата с личния си принос за финансовите успехи на банката и за организационната и ръководната консолидация на институцията. Маринова получи приза по повод световния ден на спестовността, които беше отбелязан на 5 ноември т.г. в Будапеща. Наградата връчи д-р Шандор Чани, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ОТП. през 1984 г. тя става учредител на поименната награда в памет на Андраш Фай. той е създател на предшественика на Банка ОТП - Първа Пощенска национална спестовна каса, която е започнала да функционира още през 1840 г.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon