новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с нова кобрандирана кредитна карта

Новата кобрандирана кредитна карта на Банка ДСК и Wizz Air дава възможности на клиентите да трупат бонуси, докато пазаруват. Продуктът е предназначен за млади, динамични хора, които обичат да пътуват, както и за клиенти, ориентирани към модерни и многофункционални банкови продукти. Кредитната карта DSK-Wizz Air позволява пазаруване и пътуване с отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги на www.wizzair.com чрез участие в специално създадена бонус програма. 

При използване на кредитната карта с логото на MasterCard клиентите получават като бонус 4 точки за всеки похарчен 1 лв. на сайта на Wizz Air и 2 точки за всеки похарчен 1 лв. при всички останали търговци. Стойността на всяка точка е 0.01 лв. През платформата за интернет банкиране на банката - ДСК Директ клиентите могат да следят броя на натрупаните точки, транзакциите, които са ги формирали, и използването им, а паричната равностойност на усвоените точки се зареждат от Wizz Air в  профила на клиента в сайта на авиокомпанията. Картата DSK-Wizz Air предлага и допълнение към атрактивната бонус програма - високо ниво на членство в Wizz Discount Club програмата на Wizz Air, което им гарантира отстъпки всеки път, когато пътуват с Wizz Air. Освен картодържателя, от намаленията могат да се възползват и до петима негови придружители по време на полета.

Кредитният лимит по картата е до 7000 лв., като картодържателите избират кога и как да погасяват задълженията си. Банка ДСК предлага и допълнителна възможност за захранване със собствени средства, с които клиентът да разполага над кредитния си лимит, както  и възможност за издаване на допълнителни карти на клиента или на посочено от него лице.

Като институция с постоянен ангажимент към сигурността и защитата на клиентските данни при картови разплащания, с кредитната карта DSK-Wizz Air банката осигурява на своите клиенти и начин да извършват сигурни разплащания в интернет – за всяко плащане банката изпраща eднократна 3-D парола при пазаруване в сайтове, включени в програмите за сигурност Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

Кредитната карта DSK-Wizz Air е част от стратегията на институцията за изграждане на стабилна връзка с  модерните хора и доказателство за гъвкавия подход на финансовата институция при предлагането на продукти и услуги, които да отговарят на динамиката в потребителското поведение и нагласи.

С условията на бонус програмата на кредитна карта DSK-Wizz Air клиентите могат да се запознаят тук

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon