новини

Архив новини, стр. 95

  • Нов продукт – преподавателска кредитна карта DSK-ITIC Credit

    Банка ДСК  и Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО) създадоха съвместна кредитна карта с логото на MasterCard – DSK-ITIC Credit. Новата кредитна карта DSK-ITIC Credit съчетава в себе си предимствата на банкова кредитна карта MasterCard и на преподавателска идентификационна карта ITIC. С нея, клиентът може да се идентифицира като преподавател, което му дава възможност да се възползва от преференциите, предлагани от ко-бранд партньора АПАО:
    - Преференции при пътуване – специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени за застраховки при пътуване;
    - Преференции в чужбина – ползване на отстъпки в над 3 000 обекта по света, музеи, културни и исторически забележителности, кина, галерии, театри, ресторанти, заведения и др.

    Прочети повече
  • Мирослав Вичев с награда на Банка ОТП

    Мирослав Вичев, изпълнителен директор на Банка ДСК , бе удостоен с наградата „Андраш Фай”. Наградата е признание за отличната работа на Мирослав Вичев в непрекъснатото технологично обновяване на Банка ДСК, за изключителния му принос в изграждането на ИТ системите на дъщерните банки от банковата група ОТП, и за заслугата му в осъществяването на проекта „Нова административна сграда на Банка ДСК”.

    Прочети повече
  • The Banker обяви БАНКА ДСК ЗА „БАНКА НА ГОДИНАТА В БЪЛГАРИЯ”

    Банка ДСК бе обявена за „Банка на годината в България” във високопрестижния конкурс „Награди 2010 за банка на годината”, организиран традиционно от британското списание The Banker .

    Прочети повече
  • Плащаме в такси с Мастъркард от Банка ДСК


    Новата съвременна услуга се предлага засега във Варна и София

    Прочети повече
  • В националния конкурс „Сграда на годината 2010” Банка ДСК е с най-хубавата сграда за административно обслужване

    Новата сграда на Банка ДСК стана победител в категорията „Сгради за административно обслужване” в националния конкурс „Сграда на годината 2010”. Той се организира традиционно от медия група „Градът” – част от Икономедиа.

    Прочети повече
  • Банка ДСК в подкрепа на българския театър

    В края на миналата година приключи конкурсът за съвременна българска пиеса, организиран от театър „София” в партньорство с Банка ДСК.
    Екипът, който извърши подбора,  беше в състав: Ириней Константинов - директор на театър „София”, Богдана Костуркова - драматург на театъра, театроведът проф. Ромео Попилиев, Мартин Киселов - режисьор, и Камелия Величкова - директор „Комуникации” в Банка ДСК. 

    Прочети повече
  • Мирослав Вичев, изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС на Клуба на ИТ мениджърите в България, с награда от ICT Media

    Две десетилетия на българския ИКТ пазар отбелязаха Ай Си Ти Медиа (ICT Media) и първият й печатен проект у нас - вестник Computerworld България. Церемонията се състоя на 23 февруари в столичния хотел Шератон.
    Отличие за “Цялостен принос за издигане на авторитета на ИТ професионалистите в българските организации” взе Мирослав Вичев, изп. директор на Банка ДСК и председател на УС на Клуба на ИТ мениджърите в България.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага услугата кеш бак (cash back) в малките населени места

    Банка ДСК обогатява практиките си на корпоративна социална отговорност с въвеждането на улеснения за клиентите си в малките населени места.
    Масовата практика е получаването на заплати, пенсии, помощи за безработни и майчинство да става чрез банкова карта. Тази практика понякога е свързана със затруднения за теглене на пари в брой в малките населени места, където няма клон на банка или банкомат.
    В грижата си за всички свои клиенти и създавайки удобство за своите картодържатели в селата, като им спестява разходите за пътуване до друго населено място, Банка ДСК започва да предлага услугата теглене на суми в брой при покупка при търговец  в някои от малките населени места.

    Прочети повече
  • Промоционална кампания за земеделски производители

    Банка ДСК стартира промоционална кампания в периода от 01.03.2011 г. до 30.11.2011 г. за финансиране на земеделски производители, при следните условия:

    Прочети повече
  • Банка ДСК – „Най-добрата банка в България 2011” в класацията на авторитетното британско списание „Глоубъл файненс”

    Банка ДСК бе обявена за „Най-добрата банка в България 2011” в традиционния конкурс за най-добрите банки в страните с възникващи пазари в Централна и Източна Европа.
    Вече 18-а година поред лондонското издание прави задълбочено проучване и определя най-добрите банки в развиващите се пазари на Азия, Близкия изток и Африка, Латинска Америка, Централна и Източна Ев-ропа.

    Прочети повече
  • Динамични резултати на Група ОТП през 2010 г.

    Коригираната печалба след данъци на Групата е със 7% по-висока отколкото през 2009 г. Добра оценка за експозициите в България на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с поредната награда „Най-добра банка за 2010 г."

    На 4 април 2011 г. на гала-вечеря в хотел „Шератон" бяха връчени годишните награди на "Банки Инвестиции Пари". Отличени бяха най-успешните компании от банковия и небанковия финансов сектор за 2010 г. За определяне на наградите за „Финансова институция на годината" членовете на журито -  доказани авторитети във финансовия сектор -  бяха разработили обективни критерии на база на финансовите резултати на компаниите.
    След признанието на престижните британски издания Finance Central Europe  и The Banker, получено миналата година, лидерът в кредитирането на граждани Банка ДСК получи  и приза „Най-добра банка за 2010 г".
    Като банката с най-добри показатели за възвръщаемост на собствения капитал и активите и най-голяма нетна печалба, Банка ДСК спечели и наградата в категорията „Най-печеливша банка за 2010 г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК стана златен семеен спонсор на SOS детски селища България

    От началото на 2011 година Банка ДСК EАД, част от ОТП Груп, стана SOS златен корпоративен семеен спонсор, поемайки траен ангажимент да се грижи за две семейства, в които растат 11 деца, лишени от подкрепата на родителите си - по едно в SOS детските селища в Трявна и в Дрен.

    Прочети повече
  • ЕБВР отпуска кредитна линия от 10 млн. евро на Банка ДСК

    Нова кредитна линия за енергийна ефективност в България

    Прочети повече
  • Специално предложение за жилищни и ипотечни кредити на изложение BalPex

    На всички, които искат да закупят жилище, да направят ремонт или да построят своя дом, Банка ДСК  предлага атрактивни жилищни и ипотечни кредити. Клиентите могат да се възползват от кратки срокове за разглеждане исканията им за  финансиране от Банката, както и от  промоционални отстъпки от такси и  по-ниски лихви,  без значение на възрастта си.  За посетителите на BalPEx 2011, които са получили талон за отстъпка от щанда на Банка ДСК на изложението и кандидатстват за жилищен или ипотечен кредит до 19 август 2011 г., Банка ДСК ще предостави специална отстъпка – без административна такса за разрешаване на кредит и сключване на договор. Изложението се провежда в град София, търговски център The Mall на бул.

    Прочети повече
  • Резултатите на Група ОТП през първото тримесечие на 2011 г. надхвърлиха очакванията на експертите

    Положителните макроикономически тенденции продължиха и през първото тримесечие на 2011 г. , се казва в съобщение от Будапеща на Банка ОТП. В повечето от страните промишленото производство нарасна стабилно, а добрите резултати в експорта бяха сериозно подкрепени от силната германска икономика, както и от общото търсене на стоки.
    Въпреки подобряващите се макроикономически показатели, банковата дейност на Групата ОТП все още остана умерена. Общото търсене на кредити е сравнително слабо, а коефициентът на просрочените над 90 дни кредити продължи да се увеличава поради стагниращите обеми. От второто тримесечие на 2011 г. се очаква обаче положителен обрат.

    Прочети повече
  • Банка ДСК със специалната награда "Банка на 2010 г."

    Банка ДСК заслужи специалната награда „Банка на 2010 година” в банковата класация на в. „Пари”

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon