Интервюта

За добрия баланс между финансовия и личния свят


Запознайте се с Магдалена Найчева - началник управление „Събиране на вземания на физически лица“. Тя работи в сферата на банковите услуги повече от 15 години. В работата си е изключително организирана, дисциплинирана, отговорна и стриктна. А в личния си живот, зад лицето на успешния финансист, се крие авантюристична и нежна душа, която обича спорта и музиката. Какво още споделя Маги за себе си, вижте в следващите няколко реда.

1. Опиши се с едно изречение.

Позитивна, комуникативна, смела и неспираща да вярва в доброто у хората.

2. В какво се крие балансът между работата и личния живот?

Баланс се постига с добро планиране на времето, изграждане на високи нива на емоционална стабилност, устойчивост в стресови ситуации и намиране на подходящи занимания за разтоварване - практикуване на любим спорт или любимо хоби. Практикувам табата (високо интензивен тренировъчен режим) 5 пъти седмично. А в моментите, в които наистина искам да сваля напрежението от себе си, сядам зад пианото и свиря „Анна“ от Гунар Мадсен.  Обичам да прекарвам и време със семейството и приятелите – така също успявам да си почина. А когато пътувам, истински се зареждам.

3. Кога започна да пишеш твоята история в Банка ДСК?

Започнах работа в Банка ДСК през юни 2020 г. Преди това, в продължение на 16 години, почти без прекъсване, развивах своите компетенции и експертиза в сферата на проблемните кредити в други търговски банки. В момента ръководя екип от над 170 човека. Работата с проблемни клиенти е много специфична и изисква отлична експертиза и дългогодишна практика във сферата. Сблъскваме се с предизвикателства от различно естество, но най - вече сблъсъка с човешките съдби, желанието ни да ограничим риска и да управляваме успешно проблемните експозиции е най-силният ни мотив и причината да искаме да сме все по-добри и ефективни в дейността си.

4. Кога чувстваш удовлетворение?

Чувствам се удовлетворена, когато видя резултата от добре свършената - усмивките на лицата на колегите и нашите клиенти. Удовлетворена съм и когато успявам там, където преди това съм се изправяла пред препятствия и невъзможни решения.

5. Кои са силните ти страни?

Дисциплинираност, организираност, последователност, лоялност, фокус към крайния резултат. Трудно се отказвам, особено когато осъзнавам важността и ценността на  вложените усилия в преследване на добрите каузи и цели.

6. Какво ти носи работата в Банка ДСК?

Носи ми ежедневно удовлетворение  и нови възможности. Тук срещам нови и интересни хора и контактувам с изключителни професионалисти. Банката предлага огромни възможности за трупане на нови знания и опит. 

 

Още интервюта

Свържете се с екип „ПР и комуникации”