Интервюта
Полина Кираджийска Хората на Банка ДСК

За победите в спринта и предизвикателствата в банковото дело


… споделя Полина Кираджийска, част от #ХоратаНаБанкаДСК

Полина е специалист в управление „Централен бек офис“ на Банка ДСК. Казва, че работата й е динамична и интересна, а предизвикателствата не я плашат, защото с колегите работят в екип и заедно намират решение на трудните задачи. Как от почетната стълбица и лекоатлетическата писта започва работа в Банка ДСК, Поли ще ни разкаже в следващите редове.

На какво посвещаваш свободното си време?

Отраснала съм в семейство на спортисти и съвсем естествено поех по този път и аз. Голямата ми страст е царицата на спортовете – леката атлетика. В продължение на 15 г. съм се занимавала професионално с лека атлетика. Многократно съм била шампион на България в спринта на 100 м, участвала съм на международни състезания и турнири. За мен спортът е основен източник на енергия и мотивация и заради това в свободното си време му се отдавам. Обичам също споделените мигове със семейството ми, да ходя на кино, да излизам с приятели.

Как избра кариерния си път?

Започнах работа в Банка ДСК доста неочаквано за мен. Висшето си образование завърших в НСА „Васил Левски” като спортен педагог, както и трудова и организационна психология в СУ „Св. Климент Охридски”. Кандидатствах по обява за специалист кредитна администрация, но честно казано не мислех, че ще ме поканят на интервю. За щастие не познах и получих шанса да работя в Банка ДСК. Тук имам късмета да уча, да се усъвършенствам и да придобивам нови знания и умения вече почти  6 години. Радвам се, че първите си крачки по пътя на банковото дело направих именно в Банка ДСК.

Как минава един твой работен ден?

Работата ми е динамична и интересна. Занимавам се с обслужване и мониторинг на всички видове кредитни продукти на банката. Имам ежедневна комуникация както с колегите от екипа, така и с колегите от всички поделения от цялата страна. Работим заедно, в екип, и си помагаме, когато решаваме различни казуси.

Какво ти носи работата в Банка ДСК?

Работата ми в Банка ДСК носи отговорност, сигурност и предизвикателства. Тук уча много неща за банковото дело. Освен това вниманието към детайла и динамиката в работата са неразделна част от ежедневието. Смятам, че развитието ми като специалист в тази сфера е страхотна възможност за мен.

Какво е за теб успехът?

Успехът за мен е да имаш цел, която трябва да бъде постигната. По пътя към успеха аз лично влагам всичкия си хъс, знания, умения и опит. За това удовлетворението от добре свършената работа в края на деня ме кара да се чувствам успешна в това, което правя.   

Още интервюта

Свържете се с екип „ПР и комуникации”