Интервюта

Човекът, търсещ баланса между изкуството и реалния свят.


Хората на Банка ДСКПредставяме Ви Ева Демирева – експерт в отдел „Подбор на кадри“. Или просто Ева - шеметна, артистична, винаги усмихната млада дама, която преди да стане част от екипа на Банка ДСК, е била актриса. Тя се съгласи да разкрие повече за себе си, работата ѝ в банката и едно ново предизвикателство, което отново я върна към актьорските ѝ години. Какво сподели тя, вижте в следващите редове.

1. Опиши се с едно изречение.

Човекът, търсещ баланса между изкуството и реалния свят.

2. В какво се крие балансът между работата и личния живот?

В това да намираш малките неща, които те радват и те движат напред. Да не се взимаш прекалено на сериозно и винаги да гледаш от забавната страна на нещата. 

3. Кога започна да пишеш твоята история в Банка ДСК?

22 ноември 2019. А може би 5-6 години преди това, когато ме избраха за една реклама на Банка ДСК. Тогава се занимавах с актьорско майсторство и не бях от страната на човек, който отговаря за подбора на кадри в банката. Така да се каже, тогава подбираха мен.

4. Какво те накара да се включиш в новата комуникационна кампания за HR проектите на банката, чиито лица са някои от хората на Банка ДСК?

Харесах инициативата. Да използваш лицата на хора, работещи в банката, е много по-истинско и зареждащо за самите служители, отколкото ако в комуникационната стратегия бе заложено да се използват професионални модели или актьори. Освен това не се бях явявала на кастинг от доста време и реших да се върна за кратко към актьорската си кариера, за което съм истински благодарна. Радвам се, че на мен се падна да олицетворявам ценността „Отговорност“, защото се припознавам в нея. Мисля, че Отговорността на хората в обществото, личния и професионалния им живот, е тази, която движи света напред.

5. Кога чувстваш удовлетворение?

Когато съм успяла да си свърша работата така, че хората, с които съм била в партньорство, са доволни, усмихнат се и ми кажат: „Благодаря за помощта, Ева. Свършихме добра работа.“

6. Кои са силните ти страни?

Мисля, че успявам да съм гъвкава, адаптивна и да намирам общ език с всеки.

7. Какво ти носи работата в Банка ДСК?

Постоянни предизвикателства, срещи с нови и интересни хора и много нови знания, свързани с банковата сфера.

8. Какво би казала на всеки, който иска да кандидатства за работа в Банка ДСК?

Банката е едно море с необятни възможности за развитие и трупане на нови знания. Колегите тук са едни от най-добрите професионалисти в банковата сфера. А тепърва предстоят уникални иновативни проекти, които ще променят изцяло представата за банкирането.

Още интервюта

Свържете се с екип „ПР и комуникации”