новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК предлага нов депозит за корпоративни клиенти

Банка ДСК предлага нов депозитен продукт, наречен поливалутен депозит "FX market", който е предназначен за корпоративни клиенти и е алтернативна форма на банковите депозити с определен падежен срок и лихвен процент. Това съобщиха от банката, ръководена от Виолина Маринова. Минималната сума за откриване на депозита е 50 000 лв. или във валута 25 000 евро или долари.
Депозитът е "на виждане" (call deposit), с минимален задължителен срок за престой на средствата в банката не по-малко от 3 месеца.
Преимуществата на поливалутния депозит са пазарно ориентирани лихви, зависими от котировките на основния лихвен процент, едномесечния LIBOR и едномесечния EURIBOR, свободата на клиента сам да избере падежната дата, възможност за частично теглене на суми без санкции, клиентът може ежедневно да нарежда операции по превалутиране на главницата на депозита, без да губи начислената до момента на превалутирането лихва, възможност за реализация на допълнителни приходи от ефективни FX операции в резултат на промяна във валутните котировки.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon