• News image

  Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова с отличие от в. Банкеръ

  Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК и ръководител направление „Финанси и планиране“ на Банката, бе  сред отличените на провелите се на 1 декември т.г. награди "Банкер на годината", организирани от в. Банкеръ. Както отбелязаха организаторите, въпреки сложната финансова и икономическа ситуация, вестникът продължи традицията си, запазена повече от двадесет години - да отличи мениджърите на онези финансови институции, които запазиха стабилност през 2015-а.
  Доротея Николова получи наградата "Банкер на годината" за 2015 г. за ефективна политика и устойчиво присъствие на Банка ДСК на българския банков пазар.

 • News image

  Банка ДСК продължава срока на промоционалните кредитни кампании за граждани

  Банка ДСК продължава срока на провежданите промоционални кампании по новоразрешавани кредити за текущо потребление и по жилищни и ипотечни кредити на граждани, предоставяни в лева и евро, до 29.02.2016 г. включително.
  На своите клиенти Банката предлага и гъвкави възможности за предоговаряне на условията по потребителски и жилищни кредити.
  Подробна информация относно условията на промоционалните кампании може да получите в най-близкия до Вас офис на Банка ДСК  или на корпоративния й сайт.

 • News image

  Резултати на Група ОТП за деветте месеца на 2015 г.

  Въпреки регистрирания спад в печалбата на Групата за третото тримесечие,  първите девет месеца показват позитивни тенденции на годишна база. Банковата група продължава да демонстрира висока ликвидност и капиталва адекватност
  Счетоводната печалба  за деветте месеца след данъци възлиза на  36.5 милиарда форинта срещу загуба от 113.2 милиарда форинта за същия период миналата година. Такива сравнения са трудни поради големите вариации на статиите с корективен характер, които във финансовите резултати на Групата за деветте  месеца представляват повече от 67 милиарда форинта срещу 221 67 милиарда форинта за същия период миналата година.

 • News image

  Банка ДСК и Национален гаранционен фонд ЕАД с гаранционна схема в подкрепа на малкия и среден бизнес

  На 05.11.2015 г. Банка ДСК ЕАД и „Национален гаранционен фонд” ЕАД подписаха Споразумение за гарантиране на портфейл от кредити, с което изразяват взаимната си воля за осъществяване на съвместна дейност, чрез механизъм за споделяне на риска при финансиране на малките и средни предприятия в България.

 • News image