• News image

  Станаха известни имената на печелившите от играта Mastermoments

  Печелившите участници от играта за безконтактни плащания на MasterCard са вече ясни, а сред късметлиите преобладават имената на клиенти на Банка ДСК. От разпределените девет награди, пет отиват при картодържатели на Банка ДСК. Един от печелившите, възползвал се от модерния начин на плащане с безконтактна карта MasterCard, издадена от Банка ДСК, печели незабравим уикенд за двама в Париж за Свети Валентин, а други двама наши клиенти ще се насладят на СПА почивка. Информация за играта и списък с печелившите кодове от играта може да видите тук (

 • News image

  Банка ДСК затвърждава позициите си на надежден партньор на земеделските производители в България

  Земята като източник на доходи, програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г., законодателство и пазари са част от проблемите, разглеждани на провеждащата се от 04 - 06 февруари 2015 г. в хотел Адмирал на к.к. Златни пясъци Трета Национална среща на земеделските производители в България. Банка ДСК е генерален партньор на събитието, на което за пореден път си дават среща земеделските производители от страната и представители на АЗПБ, ДФ “Земеделие“, фирми, произвеждащи продукти за подпомагане на земеделския сектор в България  и банковия сектор в лицето на Банка ДСК.
  Агробизнесът е целеви отрасъл, който е сред дългосрочните приоритети на Банка ДСК.

 • News image

  Промоционална кампания на Банка ДСК за финансиране на земеделски производители

  Банка ДСК стартира промоционална кампания за финансиране на земеделски производители. Потребителите могат да се възползват от  облекчени условия по кредит с инвестиционна цел  за покупка на земеделска земя  и по кредит за оборотни средства /кредитна линия/  с авансово финансиране на сезонни разходи за 2015 г. Инвестиционните кредити се отпускат в лева и евро, а оборотните кредити само в лева, при следните лихвени условия:
  - за кредити в лева – 1М SOFIBOR + надбавка, като крайният лихвен процент към датата на сключване на договора е не по-нисък от 6.5%;
  - за кредити в евро  – 3М EURIBOR + надбавка, като крайният лихвен процент към датата на сключване на договора е не по-нисък от 6.

 • News image
 • News image