новини

Новини и промоции, стр. 26

Актуална информация за Банка ДСК

  • Банка ДСК с пролетни промоции по влоговете

    Най-голямата банкова институция в България,  Банка ДСК, е доказала  своите солидни традиции в банкирането, и е синоним на  спестовността на няколко поколения българи.

    Прочети повече
  • Банка ДСК – партньор на общините в процеса на усвояване на европейските фондове

    Банка ДСК представи своето новосъздадено специализирано координационно звено „Европейски фондове” на Деветата национална среща на финансистите от общините, проведена на 11-13 юни в Боровец. Банка ДСК заяви своето намерение да се превърне в партньор-лидер в процеса на усвояване на европейските структурни и кохезионен фондове чрез разработването на специализирани продукти и услуги, които ще предоставя на  общини и фирми.
    В процес на разработване са кредити за подготовка на проекти, кредити за предварително/ мостово финансиране, кредити за собствено финансиране, кредити за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др., които целят да подпомогнат кандидатите за безвъзмездна помощ в рамките на различните оперативни програми за развитие.

    Прочети повече
  • Унгарската банка OТП стана едноличен собственик на Райфайзенбанк Украйна

    Едноличният собственик на Банка ДСК – унгарската Банка ОТП, придоби целия (100%) капитал на Райфайзенбанк Украйна срещу сумата от 650 млн. евро. Договорът за покупко-продажба бе подписан във Виена от председателя и главен изпълнителен директор на Банка ОТП д-р Шандор Чани и заместник-главния изпълнителен директор Ласло Волф от унгарска страна, а за продавачите – от д-р Херберт Щепич, главен изпълнителен директор на Райфайзен интернешънъл, и Джефри Миликън, управляващ изпълнителен директор за ОНД на Райфайзен интернешънъл.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с награда „Клиент на годината 2005”

    Банка ДСК получи наградата „Клиент на годината 2005” на първата годишна среща на потребителите на SPSS в България.

    Прочети повече
  • Потребителски кредити на Банка ДСК

    Банка ДСК предлага бърз потребителски кредит  до 10 000 лв. само срещу представяне на лична карта. Срокът на издължаване е  

    Прочети повече
  • Mall of Sofia – водеща инвестиция на Банка ДСК и Банка ОТП

    Банка ДСК е водеща в  проектното финансиране: Банка ОТП и Банка ДСК осъществиха първата сделка в България в областта на недвижимите имоти, кредитирана чрез проектно финансиране - изграждането на търговския и развлекателен комплекс Mall of Sofia.
    Общият размер на инвестицията е около 50 млн. евро. Двете банки предоставят 36,5 млн. евро, като делът на Банка ОТП е 24 млн. евро, а на Банка ДСК - 12,5 млн. евро.
    Банка ДСК е първата банка в България, която обособи специализирана дирекция “Финансиране на проекти”. Банка ДСК се фокусира върху проектното финансиране на мащабни проекти в областта на изграждането на търговски комплекси, туристическата индустрия, вериги хипермаркети, жилищно и офис строителство.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с четири престижни награди на сп. Finance Central Europe

    Банка ДСК е обявена от авторитетното списание Finance Central Europe за „Най-добра банка в България 2006 г.”, „Най-добра банка за България по активи 2006 г.”, и „Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г.”. Списанието обяви г-жа Виолина Маринова, Главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС,  за „Банкер на годината за България 2006 г.”
    Четирите награди на Finance Central Europe са поредното признание не само за ефективността на Банка ДСК, която задава стандарти в банкирането, но и за личния принос на Виолина Маринова за успешното развитие на институцията.
    Ранг-листата, която списанието публикува, се основава на анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции.

    Прочети повече
  • Visa Internationalпоздравява Банка ДСК за издадени вече 100 000 броя Visa карти

    Банка ДСК получи специални поздравления и сертификат от Visa International (Виза интърнешънъл) за издадени вече 100 000 Visa карти.
    Дипломата  с логото на водещата в света картова организация за плащания – гълъб с разперени криле, е озаглавена “Поздравления от Visa International” и носи подписа на Ан Коб, президент на организацията за региона Централна  и Източна Европа, Близкия изток и Африка.
    Сертификатът бе връчен на члена на Управителния съвет и прокурист на Банка ДСК Мирослав Вичев и на директора на дирекция „Банкови карти и електронно банкиране” Пенчо Савов от д-р Каталин Крецу, вицепрезидент на Visa International за Румъния и  България.

    Прочети повече
  • Банка ОТП навлиза и на огромния руски пазар

    Д-р Шандор Чани, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банк ОТП, и Ласло Волф, заместник- главен изпълнителен директор на Банк ОТП, и представители на акционерите на руската Група Инвестсбербанк подписаха на 3 юли т.г. в Москва договор за покупко-продажба на руската банкова група.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага преференциални условия за малкия и среден бизнес

    Като традиционен партньор в развитието на малкия и среден бизнес, Банка ДСК предлага изгодни условия за финансиране на инвестиционни проекти или допълване на оборотни средства на малки и средни предприятия, и за микропредприятия с бизнес и финансова история.

    Прочети повече
  • Банка ДСК е «Номер едно»

    Банка ДСК се разпознава от 77 процента от хората в България и е първата банка у нас, за която спонтанно се сещат 38% от всички анкетирани  /запитани/.  Общо 13 имена на банки са познати на повече от половината население в страната на възраст между 15 и 64 години.

    Прочети повече
  • Банка OТП придобива Кулска Банка в Сърбия

    Представители на Банка ОТП и на Кулска банка със седалище в Нови сад подписаха споразумение за покупко-продажба на мажоритарен дял от сръбската банка. Най-голямата унгарска финансова институция, собственик на Банка ДСК, ще заплати  118, 6 милиона евро за 67% от акциите на Кулска Банка след придобиване на необходимите разрешителни.

    Прочети повече
  • Унгарски бизнес-практики в България

    Диана Митева, Изпълнителен директор на Банка ДСК,  и член на Управителния съвет на Българо-унгарската търговска камара, ще изнесе презентация по време на кръглата маса с участието на министър-председателя на Република Унгария г-н Ференц Дюрчан, организирана от Камарата. На форума ще бъдат споделени унгарският бизнес опит и най-добрите практики, които унгарските компании следват в своята дейност. 

    Прочети повече
  • Унгарската банка OТП придобива и най-голямата банка в Черна Гора

    Едноличният собственник на Банка ДСК – унгарската Банка ОТП, придоби целия  акционерен капитал на Черногорска комерсиална  банка  /ЧКБ/ срещу сумата от 105 млн. евро.  Договорът за покупко-продажба бе подписан в  столицата на  Черна гора,  Подгорица, от председателя и главен изпълнителен директор на Банка ОТП д-р Шандор Чани и заместник-главния изпълнителен директор Ласло Волф от унгарска страна, а за ЧКБ – от представители на компаниите, продаващи тази кредитна институция. 

    Прочети повече
  • БАНКА ДСК с промоционални условия по срочни влогове

    От 01 септември до 31 октомври 2006 г. Банка ДСК въвежда промоционални условия по срочни влогове в евро и в щатски долари за граждани.
    Увеличението на лихвата е до 1 процент в зависимост от размера на сумата и срока - 1, 3, 6 и 12 месеца, и е в сила за всеки новооткрит през промоционалния период срочен влог в евро и в щатски долари.
    Минималната сума за откриване на срочен влог при промоционалните условия е 500 евро или щатски долара.
    Промоционалната лихвена надбавка ще се изплаща за първоначално договорения срок на влога.
     
    За допълнителна информация,
    Банка ДСК е на Ваше разположение 24 часа в денонощието,
    7 дни в седмицата,
    на телефон: 0700 10 375,
    или Прочети повече

  • БАНКА ДСК с нов специализиран продукт

    От 05 септември 2005 Банка ДСК стартира предоставянето на кредити на производители и търговци на зърно, обезпечени със складови записи по реда на Закона за търговия и съхранение със зърно.

    Прочети повече
  • БАНКА ДСК с нов продукт за корпоративни клиенти – поливалутен депозит “FX market ”

    Банка ДСК предлага нов депозитен продукт – поливалутен депозит „FX market”.  Продуктът е предназначен за  корпоративни клиенти, и е алтернатива на банковите депозити със строго определен падежен срок и лихвен процент.
    Минималната сума за откриване на депозита е 50 000 лв., или 25 000 евро или щатски долара.
    Депозитът е „на виждане” (call deposit), с минимален задължителен срок за престой на средствата в банката не по-малко от 3 месеца.

    Прочети повече
  • ОТП БАНК придоби мажоритарния дял от Цептер банка

    Споразумението за придобиването на 75.1% от акциите на Цептер банка в Белград бе подписано на 31 март от Филип Цептер от страна на  продавача, и от Ласло Волф, заместник главен изпълнителен директор на ОТП Банк, и д-р Миклош Немет, управляващ директор на ОТП Банк.

    Прочети повече
  • БАНКА ДСК открива нови банкови филиали

    От началото на септември 2006 г. Банка ДСК, банката с най-голяма клонова мрежа в страната,  откри нови банкови филиали.
    В Бургас е открит филиал „Фердинандова”, на ул. Фердинандова №5, тел. 056 878 614.

    Прочети повече

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon