• News image

  Банка ДСК обявена за българския победител в банковата класация на bne IntelliNews

  С възвръщаемост на собствения капитал от 21.71 притежаваната от Банкова група ОТП и втора по големина в страната, Банка ДСК печели призовото място в крайното класиране.
  Годишната банкова класация на  базираното в Лондон издание bne IntelliNews, посветено на бизнеса, икономиката  и финансите на страните от Централна, Източна и Югоизточна Европа, определи Банка ДСК  за победител сред банките в България. Основният показател, на базата на който е извършена класацията на банките в повече от 30 страни в региона, е възвръщаемост на собствения капитал,  като са взети под внимание и растежът на активите и печалбата на класираните банки.

 • News image

  Банка ДСК актуализира етичния си кодекс

  Вече е в сила новият, актуализиран Етичен кодекс на Банка ДСК.  Етичният кодекс на Банка е създаден през 2007 г. с цел да формулира ясни и недвусмислени основни принципи и изисквания към служителите и партньорите на Банката, както и към нейните дъщерни дружества, за спазване на етичните норми при осъществяване на дейността им.

 • News image

  Подкрепена от Банка ДСК пиеса за младите хора в България с премиера

  В рамките на Международния театрален фестивал “Сцена на кръстопът” в Пловдив се състоя премиерата на “Ние сме вечни” -  пиесата, която стана победител в тазгодишното издание на конкурса на Театър „София“ за нова българска драматургия. В подкрепения от Банка ДСК за трета поредна година конкурс пиесата на Кирил Буховски поставя на фокус проблемите на младите хора на кръстопът. Героите на пиесата са група от съученици, завършващи 12-ти клас, точно на прага на големия живот – изгубеното поколение, поколението на рухналите идеи и ценности. “Пиесата е за оцеляването, за предприемането на последната стъпка, която всеки юноша трбява да направи към следващия етап в живота си.

 • News image

  Банка ДСК е обявена за най-добрата банка в България за 2014 г.

  Според годишната класация на форум „Банки Инвестиции Пари“,  Банка ДСК е и най-печeлившата банка в България за 2014 г.

 • News image

  Реклама на Банка ДСК получи престижна награда на фестивала ФАРА

  На 12 септември в курорта Албена бяха обявени и наградени победителите в шестнадесетото издание на фестивала за най-добрите рекламни кампании и послания „ФАРА 2015”, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции.