новини

Новини и промоции, стр. 46

Актуална информация за Банка ДСК

  • Банка ДСК стартира промоционална кампания за финансиране на земеделски производители

    В рамките на кампанията Банката ще предлага на земеделските производители два вида кредити: с инвестиционна цел – за покупка на земеделска земя и  кредити за оборотни средства /кредитна линия/ с авансово ползване на средствата от субсидии за Кампания 2016 г.
    Инвестиционните кредити се отпускат в лева и евро, а оборотните в лева.
    Условията на промоцията са валидни за всички кредити, за които в посочения период са подадени искания, придружени с платени такси.

    Прочети повече
  • Eвропейската бизнес асамблея отличи Виолина Маринова и Банка ДСК за втора поредна година

    И през тази година авторитетната международна организация  Европейска бизнес асамблея (ЕБА) избра Банка ДСК и нейния Главен изпълнителен директор Виолина Маринова сред най-добрите. В тазгодишното издание на наградите на ЕБА Банката отново е номинирана в категорията „Най-добро регионално дружество“, а Виолина Маринова  получи номинация в категорията „Мениджър на годината“. Номинациите са резултат от внимателен подбор, извършен от аналитичните центрове на базираната в Оксфорд, Великобритания, организация. Банка ДСК е оценена за отличната й бизнес репутация, ефективна стратегия и продължаващо развитие и израстване, а при селекцията на топ мениджърите основният фактор е  приносът им за успеха на техните компании чрез прилагането на най-добрите управленски практики и услуги за служители и кленти, етични бизнес   стандарти и корпоративна социална отговорност.

    Прочети повече
  • Плащания с кредитни карти Diners Club International вече и в хипермаркети МЕТРО Кеш енд Кери България с партньорството на Банка ДСК

    Успешното партньорство между Дайнърс клуб България и Банка ДСК дава възможност на притежателите на кредитни карти Diners Club International да пазаруват в хипермаркети МЕТРО Кеш енд Кери.
    В МЕТРО Кеш енд Кер, чийто партньор в разплащанията е Банка ДСК, с револвиращите лични кредитни карти Diners Club International клиентите могат да участват в специалната „cash back” програма на Дайнърс клуб България. Като пазаруват активно със своята кредитна карта  и трупат точки, те имат възможност да получават обратно по картовата си  сметката 1% от размера на направените с нея покупки при натрупан оборот 2 000 лв. за  период от 6 месеца.

    Прочети повече
  • Промяна в БО Дианабад към РЦ София Изток

     
    От 15.02.2016 г. банков офис Дианабад на Банка ДСК вече посреща клиенти на нов адрес в преустроено по корпоративната визия на Банката помещение: гр. София п.к. 1756, ул. Лъчезар Станчев No 5, Търговски комплекс „Софарма Бизнес Тауър“, партер, офис No. 5.
    На разположение на клиентите е и новооткритата зона „Частно банкиране Дианабад“ на Банка ДСК.
    Филиал Дианабад ще обслужва клиенти от понеделник до петък от 08.30 до 18.00 ч., а телефонът за клиенти е: (02) 8010573.

    Прочети повече
  • Група ОТП: финансови резултати за 2015 г.


    Банковата група продължава да демонстрира силна ликвидна и капиталова позиция; убедително представяне на унгарската Банка ОТП и българската Банка ДСК

    Прочети повече
  • Виртуалният чек на Банка ДСК е победител в BAIT Awards 2015


    Услугата „Виртуален чек” на Банка ДСК, разработена от Мусала Софт, спечели първо място в категория E-business на наградите на Българската асоциация по информационни технологии – BAIT Awards 2015. Наградите бяха връчени на специална церемония в Sofia Tech Park в присъствието на Президента на Република България Росен Плевнелиев, кмета на столицата Йорданка Фандъкова, представители на ИТ бизнеса, start up компании и др.

    Прочети повече
  • MoneyGram и Банка ДСК представят услуга за изпращане на парични преводи директно чрез смартфон в България

    Българските потребители вече могат да се възползват от новата мобилна услуга за парични преводи на MoneyGram и Банка ДСК
    Прочети повече
  • Банка ДСК подкрепи тазгодишното издание на националното състезание „Най-добрата бизнес идея“

    Националното състезание „Най-добрата бизнес идея“ се организира от Министерството на образованието и науката, а в журито му тази година се включиха и представители на Банка ДСК. Финалният етап се проведе от 21 до 23 април в рамките на VІІІ Панорама на професионалното образование в България с домакин Международен панаир Пловдив. Състезанието, което има амбицията  да засили мотивацията на учениците от професионалните гимназии по икономика в страната за пълноценно усвояване на учебното съдържание, предоставя на участниците възможност за творческа изява, стимулира тяхната иновативност, креативност и екипна работа, развива предприемаческата им култура и поведение и насърчава нагласата им за продължаващо и самостоятелно учене чрез стимулиране на състезателното начало.

    Прочети повече
  • Туристическо предизвикателство: Банка ДСК и приятели преминават Ком-Емине в щафета

    През септември миналата година Банка ДСК стартира инициатива за своите служители, клиенти, партньори и приятели, която предвиждаше преминаване по най-дългия маркиран пешеходен маршрут в България Ком-Емине. В него взеха участие 54 планинари, като най-младият участник беше на 6 години, а най-възрастния на 68.
    Тази година Банката планира продължение на спортно-туристическото предизвикателство, което е единственото по рода си събитие под формата на щафета по европейския туристически маршрут ЕЗ (връх Ком- нос Емине).
    Щафетната туристическа проява ще се организира за първи път в историята на легендарния маршрут и ще е значима спортно масова проява, поради голямата популярност на маршрута в България и извън страната.

    Прочети повече
  • За по-нататъшно усъвършенстване на взаимодействието с клиентите Банка ДСК избра IBM облак

    Банка ДСК прибягва до IBM облак за основните си банкови системи, като очаква до 25% годишно спестени разходи

    Прочети повече
  • Банка ДСК - най-добрата банка в България за 2016 г. според специализираното британско списание Euromoney

    За трети пореден път Банка ДСК бе обявена за „Най-добра банка в България”  във високоавторитетния конкурс „Награди за отлични постижения 2016”, организиран от специализираното британско списание Юромъни.
    След 2013 и 2014 г., тази година Банка ДСК отново получи високото отличие. Освен размера на активите и печалбата, във фокуса при избора на победителите в тазгодишното издание на наградите е способността за постигане на растеж и изпреварване на конкуренцията, както и умението за адаптиране към променящите се регулаторни и пазарни условия и към динамично развиващите се клиентски потребности и нагласи.
    Банка ДСК е оценена и заради отличното качество на обслужване и на услугите, предоставяни на всички клиентски сегменти сред потребителите на банкови услуги в страната.

    Прочети повече
  • Банка ДСК продължава промоционалните си кампании по новоразрешавани кредити за малки и средни предприятия и за земеделски производители

    В рамките на промоцията по новоразрешавани инвестиционни и оборотни кредити за  сегмента Малки и средни предприятия клиентите на Банка ДСК имат възможност да получат преференциални ценови условия. По инвестиционни и стандартни кредити за оборотни средства банката предлага по-ниска лихва и по-ниски такса управление и такса ангажимент за срока на кредита. По кредитни линии и кредит овърдрафт клиентите могат да се възползват от по-ниски лихва и такса управление за срока на ползване, както и от по-ниска такса ангажимент при кредитни линии за срока на ползването им.
    Крайният срок на кампанията е 31.12.2016г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК – най-разпознаваемият бранд в българския банков сектор

    Според данните на  националното представително проучване на Ipsos Financial Pulse, проведено сред населението между 18 и 69 години в края на май 2016 г, популярността и удовлетвореността от услугите на Банка ДСК бележат устойчиво увеличение.

    Прочети повече
  • Банка ДСК – резултати от прегледа на качеството на активите и стрес теста


    Банка ДСК ЕАД участва в прегледа на активите и стрес тестове на българската банкова система през 2016г., проведени на основата на Наръчника на Европейската централна банка за Преглед на качеството на активите (ПКА), публикуван на 14-ти март 2014 г. и последващите документи, издадени от Българска народна банка (БНБ), предоставящи допълнителни насоки.

    Прочети повече
  • Резултати за второто тримесечие на 2016 г. на Банкова група ОТП

    Резултатите на Групата надвишават очакванията на анализаторите. Банковата група продължава да демонстрира силна ликвидна и капиталова позиция и отбелязва значителен ръст на печалбата

    Прочети повече
  • Банка ДСК удостоена с отличие за най-високо качество

    Банка ДСК завоюва  отличието QUDAL – QUality meDAL Bulgaria за „Финансовата институция с най-високо ниво на качество на услугите по предоставяне на заеми за компании и бизнес потребители на българския пазар“. Отличието е присъдено при последното проучване за качество QUDAL – QUality medal Business 2016/2017, проведено в България в периода юли-август 2016 г. от международната органазиация ICERTIAS. Проучването измерва клиентския опит, мнение и впечатления за бизнесите и компаниите, които предлагат най-високо качество на услугите.

    Прочети повече
  • Банка ДСК се присъедини към европейската информационна кампания против финансовите мулета

     
    На 22 ноември 2016г. стартира европейската информационна кампания против т.нар. „финансови мулета“. В България кампанията ще бъде осъществена съвместно с ГДБОП и прокуратурата.

    Прочети повече
  • Банка ДСК е най-ефективната банка за 2015 година

    Банка ДСК спечели поредната си награда от конкурса за годишни банкови награди „Банка на годината“, която се дава за 21-и път от едноименната асоциация. Банка ДСК бе определена за най-ефективната банка за 2015 г. от жури, съставено от финансови експерти и анализатори.
    Призът – бронзова статуетка и диплом, получи Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на кредитната институция. На церемонията за връчването на наградата г-жа Маринова благодари на управителния съвет и подчерта, че без подкрепата на целия екип банката не би могла да постигне тези успехи и да се нареди сред най-добрите в страната.

    Прочети повече

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon