новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с промоционално решение за феновете на Ерос Рамацоти

Банка ДСК ще зарадва феновете на Ерос Рамацоти с отстъпка от редовната цена на билетите за концерта му в София, който ще се състои на 03 октомври 2019 г.
От 05.08.2019 г. (понеделник) билетите за концерта на световноизвестния музикант ще са в продажба през ДСК Директ, платформата за онлайн банкирането на Банка ДСК.

Билети за концерт на Ерос Рамацоти:

Front Stage - редовна цена от 90 лв., през ДСК Директ цената е 70лв.

Зона 2 /терен/ - редовна цена от 60 лв., през ДСК Директ цената е 50 лв.

Хитовият музикант ще изнесе концерт на 3 октомври (четвъртък) 2019 г. в зала „Арена Армеец“ в София, който е част от световното му турне. Ерос Рамацоти ще изпълни песни от новия си албум Vita Ce N’è, както и някои от най-големите си хитове.

Функционалността в ДСК Директ за закупуване на билети с отстъпка от редовната цена е достъпна чрез меню „Преводи” > секция „Нов превод” > „Други“  /Eros Rammazotti – Билети/.

При успешно плащане, потребителят на ДСК Директ ще получи e-mail с референтен номер на операцията. С разпечатка от този e-mail ще получите закупените билети на касите на зала „Арена Армеец“ в самия ден ден на събитието.

Банка ДСК ще продължи да предоставя на клиентите си преференциални цени за най-големите музикални събития в страната през платформата за електронно банкиране ДСК Директ.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon