новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с промоционално предложение за фестивала SOLAR през месец януари


Банка ДСК отново е партньор на фестивала Solar, за чието начално издание се очакват големите имена на техно музиката Marco Carola и Paco Osuna.

Първото голямо SOLAR парти за 2020 година ще се проведе на 31 януари в централното фоайе на НДК и е с ограничен капацитет, а билетите се изчерпват бързо.

Технофеновете отново могат да закупят билети на промоционални цени през платформата за електронно банкиране на Банка ДСК ДСК Директ.

От 21.01.2020 г. (вторник) стандартен билет за SOLAR може да бъде закупен на по-ниска цена от 40 лева /при редовна цена 50 лева/.

В ДСК Директ функционалността за закупуване на промоционалните билети се достъпва чрез меню „Преводи” > секция „Нов превод” > „Други“  /Solar-Marco Carola & Paco Osuna – Билети/.

При успешно плащане, потребителят на ДСК Директ получава e-mail с референтен номер на операцията, а с разпечатката от този e-mail закупените билети могат да се получат от Билетен Център на НДК в самия ден на събитието.

Банка ДСК ще продължи да предоставя на клиентите преференциални цени за най-големите музикални събития в страната през платформата си за електронно банкиране ДСК Директ.





Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon