новини

Архив новини, стр. 49

  • Банка ДСК пуска кредитни карти с чип


    От 21 април Банка ДСК започва да издава с чип кредитните карти MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и Visa Gold, информираха от трезора вчера. Кредитните карти с чип имат по-добри механизми за сигурност и гарантират по-висока степен на защита. Новите кредитни карти ще имат както чип, така и магнитна лента и затова може да се използват на абсолютно всички терминални устройства ATM и ПОС в България и чужбина, уверяват от Банка ДСК. Кредитните карти с чип ще се издават с по-дълъг срок на валидност - 3 години.

    Прочети повече
  • Банка ДСК ще предоставя услуги на клиентите на "Овергаз"

     
    В резултат на постигната договореност между Банка ДСК и „Овергаз Инк” АД, Банка ДСК ще създаде организация за банково обслужване на плащанията на дължими суми за ползван природен газ от клиентите на дъщерните дружества на компанията. Услугите, предоставяни от Банка ДСК, ще са достъпни във всеки офис на банката у нас. Клиентите ще имат възможност да изберат най-удобния за тях начин за заплащане на своите задължения. В случай, че те са клиенти на Банка ДСК и имат открита разплащателна сметка или желаят да си открият такава, ще имат възможност да се възползват от безплатното предложение на Банка ДСК – ДСК Директ. Чрез ДСК Директ клиентите ще могат да изберат дали да направят плащане чрез Интернет банкирането, като единствено въведат абонатният си номер, или да се обадят на телефон 0700 10 375, а служител на банката ще им помогне да извършат плащане на цената на селищен разговор.

    Прочети повече
  • Банка ДСК слага защита с чип

    Банка ДСК започва да издава кредитните карти МастърКард и Виза с чип. Всички новоиздавани кредитни карти ще са с по-висока защита. съществуващите кредитни карти с магнитна лента ще бъдат
    подменени при изтичане на срока им на валидност. Картите с чип като функционалност, възможности и начин на обслужване са като магнитните, но имат по-добри механизми за сигурност и гарантират по-висока степен на защита срещу измами и фалшифициране. Новите кредитни карти на банката, управлявана от Виолина Маринова, ще имат както чип, така и магнитна лента и затова може да се използват на всички терминални устройства АТМ и ПОС у нас и в чужбина. Таксите за издаване, преиздаване и обслужване на чип картите остават същите като досега.

    Прочети повече
  • Банка ДСК ще издава кредитни карти с чип

     
    Банка ДСК започва от днес да издава с чип кредитните карти MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и Visa Gold. Картите са идентични като функционалност, възможности и начин на обслужване с картите с магнитна лента, но имат по-добри механизми за сигурност. Новите кредитни карти ще имат както чип, така и магнитна лента и затова може да се използват на абсолютно всички АТМ и ПОС устройства в България и чужбина.

    Прочети повече
  • На пазар с бонуси от кредитната карта на Банка ДСК

     
    До 25 юни Банка ДСК провежда кампания в подкрепа на транзакциите с кредитните й карти. Клиентите на финансовата институция, ръководена от Вио-лина Маринова, ще получават обратно 3% от стойността на всяка покупка, ако тя е извършена в празнични и почивни дни. В делнични дни ще се възстановява 1% от стойността на шопинга. С кредитните карти на Банка ДСК клиентите получават и по-ниска лихва - при направени пет транзакции на стойност 500 лева за един месец лихвата за следващия период се намалява с 1.5%. Активните клиенти имат възможност да получат краткосрочен безлихвен кредит.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция по кредитни карти

      
    Притежателите на кредитни карти от Банка ДСК могат да се възползват от промоционални условия от 25 април до 25 юни 2008 г. Клиентите ще получават обратно 3% от стойността на всяка покупка, направена с кредитна карта, ако тя е извършена в празнични и почивни дни.В делнични дни се възстановява 1% от стойността на покупката. Промоционалните условия са валидни за кредитни карти MasterCard Galaxy, Visa Galaxy, MasterCard Gold и Visa Gold. При 5 транзакции на стойност 500 лв. за един месец лихвата за следващия период се намалява с 1.5%.

    Прочети повече
  • Премерена строгост отличава сграда на Банка ДСК в София


     Гергана ДИМИТРОВА
     
    Към централната сграда на Банка ДСК на ул. "Московска" в София ще бъде изградена допълнителна пристройка. Бъдещият банков офис е разположен в историческия център на столицата на терен с лице към ул. "Бенковски". Проектът е съгласуван с Националния институт за паметниците на културата. Новият архитектурен обект е съобразен с котата корниз на сградата на ул. "Московска". Инвеститор на обекта е "Банска ДСК" ЕАД. Автор на архитектурния проект в идейна фаза е архитект арх. Лаело Тотх от Унгария. Техническият проект е разработен от колектив с ръководител арх. Здравка Щилиянова. Главен изпълнител на обекта е фирма Главболгарстрой" АД - до кота 0.

    Прочети повече
  • ДСК въведе интернет банкиране за бизнеса


     Стартира интернет порталът за бизнес клиенти на Банка ДСК. Електронната платформа натрезора - "ДСК Директ", ще предлага за фирми четири канала - Call Center, SMS услуги, PC банкиране и най-новата услуга - интернет банкиране. Всеки клиент може да ползва един или произволна комбинация от канали, както и всички канали едновременно. Той може да избере какви права на достъп до фирмените финанси да предостави на своите служители.

    Прочети повече
  • Портал за бизнес клиенти стартира Банка ДСК

     
    Портал за бизнес клиенти стартира Банка ДСК. Електронната платформа на банката -ДСК Директ, вече предлага за фирмите четири канала: Call Center, SMS услуги, PC банкиране и Интернет банкиране. Всеки клиент може да ползва един или произволна комбинация от канали, както и всички едновременно.

    Прочети повече
  • Бизнес клиентите на Банка ДСК приемат плащания през своите сайтове

     
    Бизнес клиентите на Банка ДСК могат да приемат плащания с банкови карти през своите интернет сайтове. Тази услуга на банката се нарича “Виртуален ПОС”. Обработва он-лайн плащания с чуждестранни и местни банкови карти с логата на MasterCard и Visa. Сумите от транзакциите постъпват по разплащателната сметка на клиента, открита в банката. Транзакциите се правят в съответствие с последните и надеждни програми за сигурност на MasterCard и Visa - МasterCard SecureCode и Verif ed by Visa. Това гарантира на ползващите услугата защита срещу загуби в случай на неправомерно използване на банкови карти в техния интернет сайт. Поскъпването на кредити успокоява пазара на жилища Зорница Маркова След динамичната 2007 г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК въведе интернет банкирането

      
    Чрез него фирмите вече ще могат и сами да извършват операции по сметките си
    Банка ДСК предоставя нов вид услуга за своите бизнес клиенти – интернет банкиране, съобщиха от банката. Чрез него фирмите клиенти на ДСК ще имат достъп до различна справочна информация за сметките си - за наличността по тях, за извършените кредитни и дебитни операции, ще могат да извършват и справки за кредитите на фирмата, транзакциите, извършени с фирмени карти и др. Клиентите ще могат вече и сами да извършват определени операции по сметката си като преводи, плащания на комунални услуги и обмен на валута, като използват или електронен подпис, или цифров сертификат с код за потвърждение.

    Прочети повече
  • ДСК с виртуален ПОС


    Бизнес клиентите на Банка ДСК вече могат да приемат плащания с банкови карти през своите интернет сайтове. Тази най-нова услуга на банката се нарича виртуален ПОС и е достъпна за всички бизнес клиенти При това ново решение за приемане на интернет плащания с банкови карти не е необходимо да се ползват услугите «а посредници за обработката на транзакциите.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с виртуален ПОС за бизнес клиенти


    Бизнесклиентите на Банка ДСК вече могат да приемат плащания с банкови карти през своите интернет сайтове, съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова. Тази най-нова услуга на банката се нарича виртуален ПОС и е достъпна за всички бизнесклиенти. При това ново решение за приемане на интернет плащания с банкови карти не е необходимо да се ползват услугите на посредници за обработката на транзакциите.Транзакциите с банкови карти през интернет сайта на клиента се правят в съответствие с последните и още по-надеждни програми за сигурност на MasterCard и VISA, наречени съответно MasterCard SecureCode и Verified by VISA. Това гарантира на клиентите, ползващи виртуален ПОС , още по-добра защита от финансови загуби в случай на неправомерно използване на банкови карти в техния интернет сайт.

    Прочети повече
  • Банка ДСК със силно частно банкиране

    Банка ДСК ще се фокусира още повече върху частното банкиране. Тази дейност има за своя основна цел задоволяването на нуждите на най-богатите клиенти на банката.

    Прочети повече
  • ДСК предлага личен финасов консултант


    Банка ДСК предлага своята нова услуга "Частно банкиране". Чрез нея клиенти, които имат активи от -поне 50 хил. лв. в банката или получават нетен месечен доход над 1500 лв., могат да се възползват от преференциално обслужване от личен финансов консултант. Отношенията между консултанта и клиента са лични и доверителни и всяка сделка се планира според нуждите на конкретния клиент.

    Прочети повече
  • Банка ДСК въведе "Частно банкиране"


    Банка ДСК предлага своята нова услуга „Частно банкиране", съобщиха от финансовата институция. Чрез нея клиенти, които имат активи от поне 50 хил. лв. в банката., кредитна експозиция от 100 хил. лв. или получават нетен месечен доход над 1500 лв., могат да се възползват от преференциално обслужване от личен финансов консултант. Специално обучените банкери ще бъдат на разположение по всяко време и ще имат възможност да посетят клиента в неговия офис или дом. Отношенията между консултанта и клиента са лични и доверителни и всяка сделка се планира според нуждите на конкретния клиент. Клиентите на услугата „Частно банкиране" ще получат специални условия по банковите продукти и изчерпателна информация за нови продукти и услуги на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с виртуален ПОС

     
    Бизнес клиентите на Банка ДСК вече могат да приемат плащания с банкови карти през своите интернет сайтове. Тази най-нова услуга на банката се нарича Виртуален ПОС и е достъпна за всички бизнес клиенти. При това ново решение за приемане на интернет плащания с банкови карти не е необходимо да се ползват услугите на посредници за обработката на транзакциите.
    Транзакциите с банкови карти през интернет сайта на клиента се правят в съответствие с последните и още по-надеждни програми за сигурност на MasterCard и VISA, наречени съответно MasterCard SecureCode и Verified by VISA.
    Виртуалният ПОС обработва он-лайн плащания с чуждестранни и местни банкови карти, носещи логата на MasterCard и VISA, като сумите от транзакциите постъпват по разплащателна сметка на клиента, открита в банката.

    Прочети повече
  • ДСК предлага частно банкиране за активи над 50 000 лева


    Частно банкиране за първокласните си клиенти чрез предлагане на индивидуални решения и персонално отношение от страна на специално обучените банкери предлага вече Банка ДСК. Клиенти, които имат активи в банката равни поне на 50 000 лева, кредитна експозиция от 100 000 лева или получават нетен месечен доход над 1500 лева, могат да се възползват от преференциално обслужване в специално обособени зони при спазване на пълна конфиденциалност. Личният банков консултант е на разположение по всяко време и може да посети клиента в неговия офис или дом. Отношенията между консултанта Частно банкиране и клиента са лични и доверителни, всяка сделка е уникална, планира се според нуждите на конкретния клиент.

    Прочети повече
  • Банка ДСК отвори виртуален клон


    Трезорът използва последните системи за защита, разработени от Виза и Мастъркард
    Бизнес клиентите на Банка ДСК с гл. изп. директор Виолина Маринова вече могат да приемат плащания с банкови карти през своите интернет сайтове. Тази най-нова услуга на банката се нарича Виртуален ПОС и е достъпна за всички фирмени клиенти.
    Решение
    При това ново решение за приемане на интернет плащания с банкови карти не е необходимо да се ползват услугите на посредници за обработка на транзакциите. Транзакциите с банкови карти през интернет сайта на клиента се правят в съответствие с последните и още по-надеждни програми за сигурност на Мастъркард и Виза.

    Прочети повече
  • Бизнес клиентите с нова услуга от Банка ДСК


    Иван ДИМОВ
     
    Бизнес клиентите на Банка ДСК вече могат да приемат плащания с банкови карти през своите интернет сайтове, съобщиха от банката. Тази най-нова услуга на банката се нарича Виртуален ПОС и е достъпна за всички бизнес клиенти. При това ново решение за приемане на интернет плащания с банкови карти не е необходимо да се ползват услугите на посредници за обработката на транзакциите. Транзакциите с банкови карти през интернет сайта на клиента се правят в съответствие с последните и още по-надеждни програми за сигурност на MasterCard и VISA, наречени съответно MasterCard SecureCode и Verified by VISA. Това гарантира на клиентите, ползващи Виртуален ПОС, още по-добра защита от финансови загуби, в случаи на неправомерно използване на банкови карти в техния интернет саит.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon