новини

Архив новини, стр. 50

  • Събраха 3 бона на стотинки


    С грандиозен празник с участието на вокална група "Мечо Пух" и детска музикална група "Вочереле" ще бъде ознаменувана първоюнската акция "Деца помагат на деца". Тя е организирана от клуб МСН. Акцията "Жълти стотинки" цели чрез пари от касички на милосърдни деца да се помогне на други малчугани, които имат нужда от лечение в специализирана болница. Идеята е заимствана от бившата първа дама на Франция г-жа Бернадет Ширак, която с детски дарения е успяла да построи цяла болница. Това разказа за "Стандарт" Йоана Денева от рекламна агенция "Арджент". Заедно с нея за популяризирането на каузата се включиха в. "Стандарт" и bТВ. От 11 часа на 1 юни пред НДК всички деца и техните родители ще могат да дарят събраните стотинки, за да помогнат на хлапетата от болницата да получат детски кът с книжки, играчки и ново обзавеждане.

    Прочети повече
  • Депозит "Темпо" предлага Банка ДСК


    Депозит "Темпо" предлага Банка ДСК от понеделник. Минималната сума за откриване е 300 лева, а срокът за включване в промоцията е до 9 септември. За суми до 10 хил. лв. лихвата в лева е 8%.

    Прочети повече
  • „ДСК-Родина" сключи първите договори за доброволно осигуряване от работодател

    Весела ПАПАЗОВА
     
    Две професионални схеми вече управлява пенсионно-осигурителното дружество „ДСК-Родина", стана ясно от съобщение на Комисията за финансов надзор. В едната се осигуряват служителите на самото пенсионно дружество, а в другата - на „Спарки" АД. Това са първите договори по професионални пенсионни схеми, сключени у нас, които станаха възможни след 1 януари 2007 г. При тези схеми работодателят сключва договор с пенсионно дружество и внася осигуровки за служителите си, които се трупат по техни индивидуални партиди. От „ДСК-Родина" поясниха, че инвестициите на професионалните схеми не са отделни като портфейли с различен рисков профил, а се управляват според единна политика.

    Прочети повече
  • ДСК с нов срочен депозит

    От 9 юни Банка ДСК дава начало на национална промоционална кампания "ДСК Темпо" по срочни депозити в лева. От промоцията могат да се възползват всички пълнолетни лица - нови и настоящи клиенти на трезора. Минималната сума за откриване на срочен депозит е 300 лева. За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 лв. и 9 999, 99 лв. лихвата е 8% на годишна база, между 10 хил. лв. и 24 999,99 лв. - 9% , а за суми от и над 25 хил. лв.- 10% годишно.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция по депозити

    Банка ДСК стартира национална промоционална кампания „ДСК Темпо" по срочни депозити в левове от 9 юни, съобщиха от банката. От промоцията могат да се възползват всички пълнолетни лица - нови и настоящи клиенти на Банка ДСК. Минималната сума за откриване на срочен депозит "ДСК Темпо" е 300 лева, а срокът за включване в промоцията е до 9 септември включително.
    За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 и 9999, 99 лв., лихвата възлиза на 8% на годишна база; за суми между 10 000 и 24 999,99 лв. - 9% годишно, а за суми от и над 25 000 лв.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция на фирмени депозити

    Банка ДСК стартира промоционална кампания по новооткрити 3-месечни срочни депозити в левове и евро за микро-, малки и средни предприятия. Промоцията е валидна от 9 юни до 31 август, съобщиха от трезора.
    Депозитите ще бъдат с по-високи лихвени нива през първоначално договорения тримесечен срок. В зависимост от размера на открития депозит лихвеният процент при влог в левове варира от 5,8 до 6,1%, като промоционалната надбавка е 2,05 пункта към действащите по лихвения бюлетин лихвени проценти.
    При новооткрит депозит в евро, също в зависимост от неговия размер, лихвените нива са от 4,0 до 4,4 процента, като промоционалната надбавка в този случай е 1,8 пункта.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция по срочен депозит

    Банка ДСК предлага нов депозит - “ДСК темпо”. За първите три месеца клиентът получава промоционална лихва, която е диференцирана в зависимост от остатъка по сметката. Минималната сума за откриване е 300 лв. За суми между 300 лв. и 9999.99 лв., лихвата е 8% на годишна база, за суми между 10 000 лв. и 24 999.99 лв – 9% годишно, а над 25 000 лв. – 10% годишно. През първите три месеца се допуска довнасяне на суми по всяко време. Впоследствие клиентите имат възможност да се възползват от друг промоционален продукт - срочен депозит с нарастваща лихва „ДСК спектър плюс” за 9 месеца, които са разделени на три периода по три месеца и се олихвяват с по-високи лихвени проценти от тези за стандартния депозит „ДСК спектър”.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция за фирми

    Банка ДСК с гл. изп. директор Виолина Маринова започва промоционална кампания по новооткри-вани тримесечни срочни депозити в левове и евро за микро, малки и средни предприятия. Тя ще продължи до края на август тази година. Лихвените нива ще бъдат по-високи през първоначално договорения тримесечен срок. В зависимост от размера на открития депозит лихвеният процент при влог в левове варира от 5.8 до 6.1%, като промоционалната надбавка е 2.05 пункта към действащите по лихвения бюлетин проценти. При новооткрит депозит в евро нивата са от 4 до 4.4%. Минималната сума за откриване в левове е 1000 лв., а в евро - 5000 EUR. след изтичане на първоначално договорения тримесечен срок депозитът за микро, малки и средни предприятия ще бъде олихвяван по действащите лихвени нива съгласно Лихвения бюлетин на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нова промоционална кампания

    „ДСК Темпо” предлага за първите три месеца промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката
    От днес започва национална промоционална кампания „ДСК Темпо” по срочни депозити в лева на банка ДСК.
    От промоцията могат да се възползват всички пълнолетни лица - нови и настоящи клиенти на ДСК. Минималната сума за откриване на срочен депозит ДСК Темпо е 300 лева, а срокът за включване в промоцията е до 9 септември включително.
    За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 лв.

    Прочети повече
  • ДСК с нови стимули за МСП

    Банка ДСК стартира кампания по новооткривани 3-месечни срочни депозити в лева и евро за микро, малки и средни предприятия. Те ще бъдат с по-високи лихвени нива през първоначално договорения тримесечен срок. В зависимост от размера на открития депозит лихвеният процент при влог в лева варира от 5,8 до 6,1%, като промоционалната надбавка е 2,05 пункта към действащите по лихвения бюлетин лихвени проценти. Минималните суми за откриване на тримесечен срочен депозит в лева е 1000 лева, а в евро е 5000 евро.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нова промоция по депозити

     Петър ГЕЦОВ
     
    Национална промоционална кампания "ДСК Темпо " по срочни депозити в лева стартира вчера Банка ДСК. От предложението могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на финансовата институция. За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 и 9999,99 лв. лихвата възлиза на 8% на годишна база, за суми между 10 000 и 24 999,99 лв - 9% годишно, а за суми от и над 25 000 лв. -10% годишно. През тези
    първи три месеца на договорения срок се допуска довнасяне на суми по всяко време. Срокът за включване в промоцията е 9 септември.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция по депозити за предприятия

    Новооткрити тримесечни срочни депозити в левове и евро за микро, малки и средни предприятия в Банка ДСК получават по-високи лихви през първия тримесечен период. В зависимост от размера лихвата за депозити в левове е от 5.8 до 6.1%. Промоционалната надбавка е 2.05 пункта към действащите по лихвения бюлетин проценти. При новооткрит депозит в евро лихвата е от 4 до 4.4%, като промоционалната надбавка е 1.8 пункта.

    Прочети повече
  • Британци: Банка ДСК е най-добра!

    Най-добрата банка в България за 2008 г. е Банка ДСК, обяви авторитетното британско списание „Finance Central Europe". Престижната награда на списанието се присъжда за трета поредна година на финансовата институция с най-голяма клонова мрежа у нас.
    Също за трети пореден път „Finance Central Europe" обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на нейния управителен съвет, за банкер на годината в България на 2008 г. От списанието изтъкват, че призовете са заслужени с „наистина забележителни резултати" през 2008 г.

    Прочети повече
  • Finance Central Europe обяви Банка ДСК за най-добра банка на 2008 г.

    За трети пореден път Виолина Маринова е „Банкер на годината в България”
    Банка ДСК е обявена от авторитетното британско списание Finance Central Europe за „Най-добрата банка в България 2008 г.” Тази престижна награда се присъжда на най-популярната и с най-голяма клонова мрежа банка в България за трета поредна година.
    Също за трети пореден път списанието обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС, за „Банкер на годината в България 2008 г.”
    В писмото, с което Finance Central Europe уведомява Банка ДСК за високите отличия, се изтъква, че те са заслужени с „наистина забележителни резултати” през 2008 г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК - най-добрата в България

    Банка ДСК е обявена от авторитетното британско списание Finance Central Europe за "Най-добрата банка в България за 2008 г.". Тази престижна награда се присъжда на най-популярната и с най-голяма клоно-ва мрежа банка в България за трета поредна година. Също за трети пореден път списанието обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС, за "Банкер на годината в България - 2008". Проучването на специализираното британско издание е обхванало 11 страни в региона.

    Прочети повече
  • Банка ДСК най-добрата в България

     
    Британското списание Finance Central Europe обяви Банка ДСК за "Най-добрата банка в България 2008 г.". Тази престижна награда се присъжда на най-популярната и с най-голяма клонова мрежа банка в България за трета поредна година. Също за трети пореден път главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова е "Банкер на годината в България".

    Прочети повече
  • Шефът на Банка ДСК стана „Банкер на годината“ според Finance Central Europe

    Британското списание Finance Central Europe обяви за трети пореден път Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК, за „Банкер на годината в България“. Също за трета поредна година списанието присъжда наградата „Най-добра банка в България“ на Банка ДСК. Според списанието двете отличия са заслужени с „наистина забележителни резултати“. Традиционното годишно изследване на изданието поставя Уникредит Бул-банк на лидерска позиция в България в основни категории като капитал, активи и печалба и обявява банката за „Най-добра банка в България“. Годишната класация на списанието се прави на база на сравняването и анализа на основни показатели на банките в Югоизточна Европа.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова е „Банкер на годината"

    За трета поредна година британското списание Finance Central Europe обяви Банка ДСК за „Най-добрата банка в България за 2008 г.", а нейния главен изпълнителен директор Виолина Маринова за „Банкер на годината в България". Двете награди на авторитетното финансово издание са поредното признание не само за ефективността на банката, която създава и поддържа стандарти в банкирането, но и за личния принос на нейния ръководител за успешното развитие на институцията. Проучването на Finance Central Europe обхваща 11 страни в региона.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова - банкер на годината

    За трети пореден път списание Finance Central Europe обяви Виолина Маринова, гл. изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС, за Банкер на годината в България 2008 г. Освен това признание Банка ДСК пък бе обявена за Най-добра банка в България за 2008 г. Класацията, която Finance Central Europe публикува, се основава на щателни анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции. Стойността на отличията e още по-висока, като се има предвид, че те се присъждат от авторитетно списание.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с ускорено технологично обновяване

    Кредитната институция, оглавявана от Виолина Маринова, Въведе в действие резервен изчислителен център, с който трезорът ще реагира при Възникването на извънредни ситуации като природни бедствия или осъществяване на терористични актове. В центъра са инсталирани и пълноценни системи за непрекъснато електрическо захранване.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon