новини

Архив новини, стр. 43

  • Банка ДСК с престижна награда от Euromoney

    На Седмата регионална финансова и инвестиционна конференция за Югоизточна Европа на Euromoney, провеждаща се в Дубровник, Банка ДСК бе обявена за “Най-добре управлявана институция” и бе удостоена със специален плакет. Седмата регионална конференция се счита за най-важния годишен форум в областта на инвестициите в региона. Форумът събира както ключовите играчи от обществения и частния сектори на инвестиции в региона, така и международни преки и портфейлни инвеститори. Обект на разисквания са новите тенденции в Югоизточна Европа и стратегиите за растеж, припомниха от Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Вътрешен човек взе купата на „Банка ДСК" по тенис

    Главният регионален мениджър за Варна на ПОК „ДСК-Родина" Петър Радушев и Венцислав Тодоров, който е финансов директор на „Интерамерикан България", грабнаха приза в осмото издание на тенис турнира за купата на „Банка ДСК". На финала победителите надиграха с 7:6, 4:6, 6:1 двойката Николай Маринов от „Дилингова финансова компания" и Явор Дренков, който представяше инвестиционните посредници „МакКап Брокерс". Традиционният турнир се проведе на 6 и октомври на кортовете 7 тенис клуб „Малееви" и в в залата на столичния комплекс „Макси". Участие в него взеха над 50 представители на 38 банки, застрахователни дружества, консултантски фирми и одиторски дружества от София, Пловдив, Варна и Стара Загора.

    Прочети повече
  • Подаваме искане за кредит от Банка ДСК по интернет

    Чрез платформата си за електронно банкиране ДСК Директ, Банка ДСК предлага изключителни улеснения за своите клиенти. Всеки, който има достъп до интернет, може да подаде искане за кредит през електронните канали на банката. Това съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова.
    Чрез електронното искане за кредит може да бъде заявено ползването на: кредит овърдрафт, кредитна карта, стокова карта, потребителски кредит без обезпечение и потребителски кредит, обезпечен със залог на влог/депозит в Банка ДСК. Няма ограничение за броя на подадените електронни искания. За подаването на електронно искане за ползване на кредитни продукти не се заплаща такса, казаха още от трезора.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с признание за „Най-добре управлявана институция“


    Удостоиха я с плакет по време на Седмата регионална финансова и инвестиционна конференция
    На Седмата регионална финансова и инвестиционна конференция за Югоизточна Европа на Euromoney, провеждаща се в Дубровник на 16-17 октомври, Банка ДСК бе обявена за „Най-добре управлявана институция” и бе удостоена със специален плакет.Седмата регионална конференция се счита за най-важния годишен форум в областта на инвестициите в региона. Форумът събира както ключовите играчи от обществения и частния сектори на инвестиции в региона, така и международни преки и портфейлни инвеститори. Обект на разисквания са новите тенденции в Югоизточна Европа и стратегиите за растеж.

    Прочети повече
  • Банкова подкрепа за парите от ЕС


    Вера ДЕНИЗОВА

    Други кредитиращи институции пък вече са готови със cвoитe кредитни продукти. Банка ДСК например предлага ДСК Евростарт - кредит за предпроектни дейности и подготовка за участие В търгове по европрограми, като размерът на кредита може да бъде до 100% от стойността на разходите. Друг продукт на банката е Еврофинал - кредит за разплащане на ДДС по проекти, финансирани от ЕС. Размерът на заема е според приложимата данъчна ставка, а обезпечението може да е и залог на вземания по дължим за възстановяване ДДС. Останалите продукти на банката са за мостово финансиране и кредит за съфинансиране на останалата част от проектите.

    Прочети повече
  • Банка ДСК получи награда


    Банка ДСК получи награда от Euromoney на седмата регионална финансова и инвестиционна конференция за Югоизточна Европа. По време на форума, който се провежда в Дубровник, Банка ДСК бе обявена за "Най-добре управлявана институция" ибе удостоена със специален плакет. Седмата регионална конференция се счита за най-важния годишен форум в областта на инвестициите в региона. Той събира както ключовите играчи от обществения и частния сектор на инвестиции в региона, така и международни проекти и портфейлни инвеститори. Обект на разисквания са новите тенденции в Югоизточна Европа и стратегиите за растеж.

    Прочети повече
  • ДСК маха таксата за разглеждане на потребителски кредит

    ДСК маха таксата за разглеждане на потребителски кредити, съобщиха оттам. Промоцията ще е валидна до края на годината. Клиентите на банката ще заплащат само таксата за месечно обслужване.

    Прочети повече
  • ДСК с нови условия по кредити


    Банка ДСК предлага нова промоция на своите клиенти по потребителските кредити от 29 октомври 2007 г. Тези заеми ще бъдат без такса за разглеждане на кредита, което ги прави по-евтини за клиентите на втория по големина трезор в България. При получен кредит от 5 хил. лв. за 10-годишен срок с лихвен процент 10.7 годишният процент на разходите по неговото обслужване от потребителя ще възлиза на 12.59. това означава, че дължимата вноска е само 2.2 лв. на ден. Промоцията на кредитната институция с главен изпълнителен директор Виолина Маринова е в сила до края на годината.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК: Парите се инвестират в по-високо доходни активи


    По-виcoкa ли е кредитната активност на населението в сравнение със спестовната, както показват данните на БНБ в края на второто тримесечие на годината?
    - Според анализа на БНБ, който се базира на балансите на банките у нас, ръстът на кредитите е по-висок в сравнение с увеличението на депозитната база. Но от това не може да се правят задълбочени изводи, ако не се погледне структурата на активите на пенсионните фондове и дружествата за управление на активи, където населението влага също част от парите си. Изводът, който се налага, е, че българският народ се научи да разпределя свободните си средства не само в депозити, но и в други активи с по-висока доходност - пенсионни фондове, взаимни фондове, където се генерира много голяма печалба, но и рискът е по-голям.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с по-добри условия по потребителски заеми

    Банка ДСК предлага потребителски кредити без такса за разглеждане на заема, съобщиха от трезора. Новите условия са част от промоцията, която е валидна за периода 29 октомври - 31 декември 2007 г.
    Например, при получен кредит от 5 000 лв. за 10-годишен срок и при лихва 10,70%, годишният процент на разходите по неговото обслужване от потребителя ще възлиза на 12,59%. Това означава, че дължимата вноска е само 2,20 лв. на ден, обясниха експертите от банката.
    Националната маркетингова кампания е със слоган "Взимам всичко! Давам...2,20 на ден", казаха от трезора.
    Междувременно от трезора съобщиха, че клон „Иван Вазов" в София временно е преместен на нов адрес - от бул.

    Прочети повече
  • ДСК с кредит без такса за разглеждане


    Банка ДСК пусна потребителски кредити без такса за разглеждане на документи.
    Ако например кредитът е в размер на 5 000 лв. с 10-годишен срок на погасяване и при лихва 10,70%, годишният процент на разходите(ГПР) по неговото обслужване ще възлиза на 12,59%. Това означава, че дължимата вноска е само 2,20 лв. на ден.
    Промоцията е в сила до края на годината. Националната маркетингова кампания е под мотото "Взимам всичко! Давам...2,20 на ден".

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция по потребителските кредити


    Банка ДСК премахва таксата за разглеждане за потребителските кредити в рамките на нова промоция на този продукт, съобщиха от институцията. Така за кредит от 5 хил. лв. за 10 години при годишна лихва 10.70% годишният процент на разходите по неговото обслужване ще възлиза на 12.59%. Това означава, че дължимата вноска за ден ще е 2.20 лв., което е и слоганът на националната маркетингова кампания. Промоцията е в сила до края на годината. Вчера от Банка ДСК съобщиха и за временна промяна на адрес в София на клон „Иван Вазов" - от бул. „Витоша" 176 на ул. „Петър Парчевич" 15. Причината за преместването е преустройството на клона съобразно новата корпоративна визия на банката.

    Прочети повече
  • Банка ДСК премахва таксата


    Банка ДСК премахва таксата за разглеждане на документи при теглене на потребителски кредити. Тази промоция ще трае до 31 декември, като дотогава при получен кредит от 5000 лв. за 10 години и при лихва 10.70% годишният процент на разходите ще е 12.59%. Това означава, че дължимата вноска е само 2.20 лв. на ден.

    Прочети повече
  • ДСК с нови условия по потребителските кредити


    Банка ДСК предлага нова промоция по своите потребителски кредити, съобщиха от трезора. Те ще бъдат без такса за разглеждане. При получен кредит от 5 000 лева за срок от 10 години и лихва 10,70% годишният процент на разходите за потребителя ще възлиза на 12,59%. Това означава, че дължимата вноска е само 2,20 лева на ден, са изчислили от финансовата институция. Промоцията е в оила до 31 декември 2007 г. Националната маркетингова кампания е със слоган "Взимам всичко! Давам... 2,20 на ден", и е със сюжет от приказката за Аладин.

    Прочети повече
  • Банка ДСК създава ново специализирано дружество

    Банка ДСК създаде ново дъщерно дружество - ДСК Бул-Проджект. То следва модела и ще използва опита на ОТП Хунгаро Проджект – специализирано дружество на едноличния собственик на Банка ДСК, унгарската финансова Група ОТП.
    С помощта на финансовия ресурс на Банка ДСК дружеството има за цел да предоставя консултантски услуги.. Новосъздаденото дружество ще подпомага фирмите и общините в процеса на усвояване на средствата от европейските фондове при разработване на необходимата документация, свързана с кандидатстването и оценката на бенефициентите. Дружеството ще осигурява подкрепа и за осигуряване на банково финансиране на одобрени инвестиционни проекти на фирми, потенциални получатели на структурни фондове.

    Прочети повече
  • Банка ДСК пуска промоция по потребителски кредити

    От днес, 29 октомври 2007 г., Банка ДСК предлага нова промоция по своите потребителски кредити. Те ще бъдат без такса за разглеждане на кредита. Промоцията е в сила до края на тази година.
    Например, за заем от 5000 лв., взет за срок от 10 г. при лихва 10,70%, годишният процент на разходите по обслужването на кредита от потребителя ще е 12,59%. Това означава, че дължимата вноска е само 2,20 лв. на ден, изчисляват от банката. Националната маркетингова кампания е със слоган «Взимам всичко! Давам...2,20 на ден», и е базирана на вече познатия сюжет с малкия Аладин.

    Прочети повече
  • Банка ДСК е най-магнетичният банков бранд

    Това става ясно от второто издание на класацията „Магнетичните брандове“ на стратегическото звено в Saatchi&Saatchi - Brandworks и агенцията за маркетингови изследвания Pragmatica. Класацията излъчи топ 10 на най-магнетичните брандове в категорията „Банки“, като се базира на онлайн изследване, проведено на национално ниво сред представителна извадка от 600 души. Банка ДСК е класирана на първо място с 53.4% от гласовете на участниците.

    Прочети повече
  • Банка ДСК създаде консултантско дружество

    Банка ДСК създаде ново дъщерно дружество - ДСК Бул-Проджект, съобщиха от банката, ръководена от Виолина Маринова. С помощта на финансовия ресурс на Банка ДСК - трезорът с най-широка клонова мрежа в страната, дружеството има за цел да предоставя консултантски услуги и определено ще бъде допълнително предимство за бизнеса в България, казаха от финансовата институция.
    Новосъздаденото дружество ще подпомага фирмите и общините в процеса на усвояване на средствата от европейските фондове посредством висококвалифицирани консултации при разработване на необходимата документация, свързана с кандидатстването и оценката на бенефициентите. ДСК Бул-Проджект ще оказва подкрепа за осигуряване на банково финансиране на одобрени инвестиционни проекти на фирми, потенциални получатели на структурни фондове.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon