новини

Архив новини, стр. 51

  • Две банки финансират варненски мол

     
    MKБ Юнионбанк и Банка ДСК ще финансират строителството на най-големия търговски център във Варна - Grand Mall. Общата стойност на проекта е 129 млн. EUR. Заемът е синдикиран, като двете кредитни институции ще участват с по 55 млн. EUR. Търговско-развлекателният център Grand Mall се намира на едно от най-оживените и централни кръстовища във варна. Тази сделка е поредното доказателство, че МКБ и ДСК са едни от водещите банкови институции в областта на проектното финансиране. в напреднала и финална фаза са още няколко големи проекта, финансирани от МКБ Юнионбанк с гл. изп. директор Мария Илиева.

    Прочети повече
  • „ДСК Директ" вече е достъпна за всички клиенти


    Платформата за електронно банкиране на банка ДСК - "ДСК Директ" е достъпна за всички клиенти, които имат интернет връзка на своите компютри, съобщиха от трезора. "ДСК Директ" предлага допълнителен достъп до средствата на клиентите, като банкиранетосе осъществява не само в банковите салони, но и вкъщи и в офиса в удобно време. За да получат достъп до "ДСК Ди-рект", клиентите трябва да заявят ползването на услугата в най-близкия до тях клон на банката.
    Чрез "ДСК Директ" клиентите имат достъп до SMS услуги - съобщения за постъпления по сметка, за автоматизирано плащане от разплащателна сметка, за платена/неплатена комунална слуга, за наличност по сметка в началото на всеки работен ден, извършена транзакция с карта, минимална сума за револвиране по карта и др.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с център при бедствия

     Банка ДСК обяВи за приключил Втория етап от изграждането на своя резервен изчислителен център. В неговите помещения на бул. „Шипченски проход" № 240 8 София са разположени Всички необходими устройства, които да осигурят пълноценно функциониране на банката при извънредни ситуации - от природни бедствия до терористични актове, каза при откриването Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на трезора. Новият изчислителен център може да обслужва клиентите си в офисите в цялата страна. С него още по-добре ще бъде гарантирано и съхраняването на банковата информация.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предоставя електронно банкиране на всички клиенти

     
    Платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - „ДСК Директ", е достъпна за всички клиенти, които имат интернет връзка на компютрите си. Клиентите могат да подават онлайн искане за кредит, овърдрафт, за стокова и кредитна карта, за потребителски заем, да получават актуална информация за наличност и движения по сметки и банкови карти, плащане на сметки за комунални услуги и други.

    Прочети повече
  • ДСК предлага нови възможности за електронно банкиране

    Банка ДСК предлага нови възможности за електронно банкиране, съобщиха от Банка ДСК.
    Платформата за електронно банкиране на Банка ДСК – ДСК Директ – е достъпна за всички клиенти, които имат интернет връзка на своите компютри. ДСК Директ предлага допълнителен достъп до средствата на клиентите, като банкирането се осъществява не само в банковите салони, но и вкъщи и офиса в удобно време. За да получат достъп до ДСК Директ, клиентите трябва да заявят ползването на услугата в най-близкия до тях клон на Банката.
    Чрез ДСК Директ клиентите имат достъп до SMS услуги – съобщения за постъпления по сметка, за автоматизирано плащане от разплащателна сметка, за платена/неплатена комунална слуга, за наличност по сметка в началото на всеки работен ден, извършена транзакция с карта, минимална сума за револвиране по карта и др.

    Прочети повече
  • "ДСК Директ" - с нови възможности

    Платформата за електронно банкиране на банка ДСК -"ДСК Директ", вече е достъпна за всички клиенти с интернет от персонални компютри в дома или в офиса. Намерението за ползване на услугата "ДСК Директ" трябва да се заяви в най-близкия клон на трезора. С "ДСК Директ" клиентите на влагонабиращата институция получават достъп до ЗМЗ услуги за постъпления по сметка; платени/неплатени комунални услуги, транзакции с банкови карти. Те могат и да подават искане за кредит, да нареждат преводи 8 лева и валута, както и да създават виртуален срочен депозит в допълнение към разплащателната им сметка.

    Прочети повече
  • Разрешават кредит онлайн с "ДСК Директ"

    Банка ДСК предлага нови възможности в интернет банкирането
    Чрез платформата си за електронно банкиране "ДСК Директ" Банка ДСК предлага 6 нови услуги, сред които и бързо подаване на заявление за кредит/овърдрафт, за стокова и кредитна карта или за потребителски кредит. "ДСК Директ" предлага допълнителен достъп до средствата на клиентите, като банкирането се осъществява в конкурентна среда на банковите салони - в мрежата, където всеки потребител на интернет има възможност за бърз достъп до парите си чрез SMS услуги – съобщения за постъпления по сметка, за наличност по сметка, извършена транзакция с карта и др. Всеки клиент може да ползва и услугите, извършвани от Call Сenter на Банка ДСК, който работи денонощно на тел.

    Прочети повече
  • Банка ПСК предложи екстри в електронното банкиране

      
    Платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, е достъпна за всички клиенти, които имат интернет връзка на своите компютри. ДСК Директ предлага допълнителен достъп до средствата на клиентите, като банкирането се осъществява не само в банковите салони, но и вкъщи, и в офиса в удобно време. За да получат достъп до ДСК Директ, клиентите трябва да заявят ползването на услугата в най-близкия до тях клон на банката. Освен заем on-line c искане за кредит-овърдрафт, за стокова и кредитна карта или за потребителски кредит услугата предлага актуална информация за наличност и движение по сметки, плащане на сметки за комунални услуги, нареждане на преводи в лева и валута, спестяване чрез виртуален срочен депозит.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага нова кредитна карта

    Банка ДСК предлага нова кредитна карта DSK MAXICARD, съобщиха от ДСК.
    С новата кредитна карта DSK MaxiCard потенциалните клиенти получават възможност да пазаруват разсрочено без лихва и без годишна такса при търговските партньори на Банка ДСК в България. Това са всички търговски обекти, в които има стикер с логото на DSK MaxiCаrd.
    Кредитният лимит е от 100 до 7 000 лева. Кредитната карта DSK MaxiCard предлага предимството в рамките на лимита клиентът да обслужва едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, включително и в различни търговски обекти.
    Освен покупките, до 21.01.2009 притежателите на DSK MaxiCard могат да извършват и всички останали стандартни операции при 0% лихва, стандартни покупки на ПОС при търговец (покупки, които не са на вноски) при лихвен процент– 0%;- теглене на пари от банкомат и/или в банков клон при лихвен процент– 0%
    Процедурата за одобрение е максимално облекчена.

    Прочети повече
  • Банка ДСК пуска нова кредитна карта DSK MaxiCаrd

      
    Банка ДСК пуска на пазара нова кредитна карта DSK MaxiCаrd. С нея клиентите ще могат да пазаруват разсрочено без лихва и годишна такса при търговските партньори на банката в България. Това са всички търговски обекти, в които има стикер с логото на DSK MaxiCаrd.
    До 21.01.2009 г. пък без лихва са всички стандартни покупки на ПОС при търговец (покупки, които не са на вноски), както и тегленето на пари от банкомат или в банков клон.
    Кредитният лимит на DSK MaxiCаrd е от 100 до 7 хил. лева. В рамките на лимита клиентите на DSK MaxiCard ще могат да обслужват едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, включително и в различни търговски обекти.

    Прочети повече
  • Банка ДСК пуска нова кредитна карта

    Банка ДСК предлага нова кредитна карта DSK MAXICARD. С нея потенциалните клиенти на трезора получават възможност да пазаруват разсрочено без лихва и без годишна такса при търговските партньори на Банка ДСК в България. Това са всички търговски обекти, в които има стикер с лого-то на DSK MaxiCaid. Кредитният лимит е от 100 до 7 000 лева. Кредитната карта DSK MaxiCaid предлага предимството в рамките на лимита клиентът да обслужва едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, включително и в различни търговски обекти.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нова кредитна карта

     
    Банка ДСК с главен изпълнителен директор Виолина Маринова предложи на пазара нова кредитна карта DSK MaxiCard. Тя позволява в рамките на лимита да се обслужват едновременно няколко безлихвени покупки на вноски в различни търговски обекти. до 21 януари 2009 г. притежателите на DSK MaxiCard могат да извършват и всички останали стандартни операции с 0% лихва. Процедурата за одобрение е максимално облекчена. не се изисква обезпечение, като за лимит до 1000 лв. не се извършва анализ на доходите. За кредитна карта DSK MaxiCard може да се кандидатства и през интернет, от сайта на банката - dskbank.bg.

    Прочети повече
  • ДСК лансира нова карта


    Във всички търговски обекти, носещи логото на новата кредитна карта DSK MaxiCard на Банка ДСК, вече ще се пазарува разсрочено,  без лихва и годишна такса. Кредитният лимит по картата достига 7 хил. лв. и може да се усвоява с едновременни покупки в различни търговски обекти. От трезора подчертават, че за получаване на кредитна карта с лимит до 1000 лв. не се извършва анализ на доходите. Кредитната карта няма месечна такса, за издаване и преиздаване се заплащат 9 лв.

    Прочети повече
  • Пазаруваме разсрочено без лихва с нова кредитна карта на ДСК

     
    Възможност да пазаруват разсрочено без лихва и годишна такса получават собствениците на новата кредитна карта на Банка ДСК -DSK MaxiCard, съобщиха от кредитната институция. Тези условия важат при покупки от търговските партньори на Банка ДСК в България - търговски обекти, в които има стикер с логото на DSK MaxiCard.
    Кредитният лимит по картата може да е от 100 до 7 000 лева. DSK MaxiCard предлага предимството в рамките на лимита да обслужвате едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, включително и в различни търговски обекти. До 21 януари догодина при нулев лихвен процент притежателите й могат да извършват и всички останали стандартни операции.

    Прочети повече
  • ДСК стартира кампания за енергийна ефективност

     
    От понеделник ДСК стартира промоционална кампания за нови кредити под наслов "Целеви кредит за финансиране на проекти за енергийна ефективност в домакинствата", съобщават от пресцентъра на банката. Промоцията, която ще трае до 31 октомври, включва освобождаване на клиентите от такса за разглеждането на искане за кредит.

    Прочети повече
  • Промоция на потребителски кредити

    Банка ДСК финансира облекчено проекти за енергийна ефективност
    Банка ДСК започва от 11 август до 31.10.2008 г. включително промоционална кампания по новоразрешавани потребителски кредити „Целеви кредит за финансиране на проекти за енергийна ефективност в домакинствата” по кредитна линия от Европейската банка за възстановяване и развитие /ЕБВР/. Промоцията се отнася до кредитите в лева и евро и се изразява в освобождаване от таксата за разглеждане на искането за кредит., съобщиха от финансовата институция.
    За да може да се възползва от промоцията, кредитоискателят трябва да е подал документите си за кредит през този период, преписката му да е заведена най-късно до 31.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК: Променя се посоката на кредитиране

    Петя ДИМИТРОВА
     
    Госпожо Маринова, намалява ли търсенето на жилищни заеми?
    - Според нашите анализи търсенето на жилищни кредити е постоянно и не се наблюдава чувствителен спад. Разбира се, в различните сезони има някои флуктуации, както е сега, през лятото. Но дори В сезона на годишните отпуски не забелязвам намаляване в търсенето на жилищни заеми в Банка ДСК.
    Тенденцията е към увеличаване на жилищните кредити като дял от брутния вътрешен продукт (БВП). Миналата година той е 8.3%, а в края на май тази година -11.1%. ТоВа означава, че 8се още има голямо търсене, което потвърждава моето становище, че не намалява търсенето на кредити за покупка на имоти.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция на потребителски кредити

      
    Банка ДСК започва от днес до 31.10.2008 г. включително промоционална кампания по новоразрешавани потребителски кредити „Целеви кредит за финансиране на проекти за енергийна ефективност в домакинствата" по кредитна линия от Европейската банка за възстановяване и развитие /ЕБВР/. Промоцията се отнася до кредитите в лева и евро и се изразява в освобождаване от таксата за разглеждане на искането за кредит., съобщиха от финансовата институция.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоционална кампания по нови потребителски кредити

     
    Промоцията се изразява в намалена на половина от обичайната административна такса за обслужване на кредита
    Банка ДСК започва от 18 август промоционална кампания по новоразрешавани стандартни потребителски кредити в лева и евро. Те трябва да бъдат обезпечени с поръчителство или със залог на вземане върху работна заплата или пенсия. Промоционалните условия са в сила до 31 октомври 2008 г. включително.
    Промоцията се изразява в намалена на половина от обичайната административна такса за обслужване на кредита, която ще възлиза на 1% върху размера на разрешения кредит, минимум 40 лв. или 20 евро. Банка ДСК няма да събира и такса за предсрочно погасяване със собствени средства след първата година от срока на кредита.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нова кредитна кампания

    Банка ДСК с главен изпълнителен директор Виолина Маринова започва промоционална кампания на потребителски кредити по финансиране на проекти за енергийна ефективност в домакинствата. Кампанията на кредитната институция ще се финансира от кредитна линия на Европейската банка за възстановяване и развитие. Тя ще продължи до края на октомври тази година. Промоцията се отнася до кредитите в левове и евро и се изразява в освобождаване от таксата За разглеждане на искането за кредит.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon