• News image

  Eвропейската бизнес асамблея отличи Виолина Маринова и Банка ДСК за втора поредна година

  И през тази година авторитетната международна организация  Европейска бизнес асамблея (ЕБА) избра Банка ДСК и нейния Главен изпълнителен директор Виолина Маринова сред най-добрите. В тазгодишното издание на наградите на ЕБА Банката отново е номинирана в категорията „Най-добро регионално дружество“, а Виолина Маринова  получи номинация в категорията „Мениджър на годината“. Номинациите са резултат от внимателен подбор, извършен от аналитичните центрове на базираната в Оксфорд, Великобритания, организация. Банка ДСК е оценена за отличната й бизнес репутация, ефективна стратегия и продължаващо развитие и израстване, а при селекцията на топ мениджърите основният фактор е  приносът им за успеха на техните компании чрез прилагането на най-добрите управленски практики и услуги за служители и кленти, етични бизнес   стандарти и корпоративна социална отговорност.

 • News image

  Банка ДСК стартира промоционална кампания за финансиране на земеделски производители

  В рамките на кампанията Банката ще предлага на земеделските производители два вида кредити: с инвестиционна цел – за покупка на земеделска земя и  кредити за оборотни средства /кредитна линия/ с авансово ползване на средствата от субсидии за Кампания 2016 г.
  Инвестиционните кредити се отпускат в лева и евро, а оборотните в лева.
  Условията на промоцията са валидни за всички кредити, за които в посочения период са подадени искания, придружени с платени такси.

 • News image
 • News image

  Промоционална кампания за плащане на битови сметки през DSK Smart

  От 1-ви януари 2016 г. Банка ДСК предлага на своите клиенти-физически лица промоционална отстъпка  за плащане на битови сметки през мобилното приложение на Банка ДСК DSK Smart. За периода на кампанията клиентите ще бъдат освободени от такса при плащане на битовите си сметки посредством иновативната услуга DSK Smart. С приложението DSK Smart на Банка ДСК за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарт-телефони) можете удобно и лесно да използвате услугите на Банката, дори когато сте в движение. Желаещите да се възползват от промоцията е необходимо да имат  предходно създаден и съхранен в платформата за онлайн банкиране ДСК Директ шаблон за абонатен номер.

 • News image

  Банка ДСК подкрепя за четвърта поредна година конкурсa на Театър „София“ за създаване на нови драматургични произведения от български автори

  Продължава традиционното сътрудничество между Театър „София“ и  Банка ДСК в подкрепа на българския театър и на младите български драматурзи. Четвъртото издание на конкурса на Театър „София“ за съвременна българска драматургия вече е факт, а условията за участие са  пиесите да са непубликувани, непоставяни на сцена и не участвали в други конкурси. Всеки автор може да участва с една творба, изпратена в два екземпляра до 30 юни 2016 г. Наградената пиеса ще получи парична награда от 4000 лв. и реализация на сцената на Театър „София “. Допълнителна информация можете да получите от сайта на Театър „София“