• News image

  Стана известна пиесата-победител в конкурса на Театър „София“, подкрепен от Банка ДСК за трета поредна година

  “Ние сме вечни“ от Кирил Буховски е пиесата-победител в третото издание на конкурса на Театър „София“ за съвременна българска пиеса, осъществен за трети път с подкрепата на Банка ДСК. Проблемите на младите хора на кръстопът -  това е темата на пиесата, в която  героите са трима мъже и три жени. Какво се случва с младежите след завършването на гимназия, изправени пред въпроса кое е по-достойно - да останат или да заминат, какви са перспективите тук и на ново, непознато място – това са част от въпросите, поставени от текста. Победителят в конкурса Кирил Буховски получава наградата на името на Театър "София", а пиесата му ще бъде поставена на сцената на театъра.

 • News image
 • News image

  Банка ДСК се включи в кампанията на SOS Детски селища "Децата са като цветята - нуждаят се от постоянна грижа"

  Вече четири години продължава сътрудничеството между Банка ДСК и SOS Детски селища България – организация за социално развитие, която  гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има равен шанс за развитие и бъдеще. Като част от своята мисия на Корпоративен SOS родител ДСК предостави подкрепата си за кампанията „Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа“, чията основна цел е привличане на SOS приятели – дарители с редовни месечни дарения. Във Финансов център Калоян  на Банка ДСК представители на рекламна агенция ДеКони запознаха клиенти на Банката с използвания за първи път в България канал фейс-ту-фейс .

 • News image

  Банка ДСК стартира обслужването на вложителите в КТБ на 4 декември 2014 г.

  От 4 декември 2014 г. Банка ДСК започва изплащането на гарантираните суми на вложителите в КТБ по реда на Закона за гарантиране на влоговете в банките.

 • News image

  Банка ДСК откри офис в София Ринг Мол

  На 06.11.2014 г. година стартира дейност ново поделение на Банка ДСК – банков офис София Ринг МОЛ към регионален център София Изток на Банката. Офисът е разположен на ниво 0 в новооткрития търговски и развлекателен център от ново поколение - София Ринг МОЛ, който се намира на южната дъга на околовръстния път на София.
  Банков офис София Ринг МОЛ е поредният банков офис, построен в съответствие с корпоративната визия на Група ОТП, водещ принцип в която е зелената концепцията. Освен със съвременно и функционално оформление на интериора, зелената – еко концепция се характеризира с ергономичност на работните пространства и мебелите,  идеята за опазване на околната среда е определяща при избора на използваните строителни материали, системи  и елементи, а зеленият цвят е основният в интериорното оформление на пространството.