новини

Архив новини, стр. 28

  • Банка ДСК въвежда промоционални условия

    Банка ДСК въвежда промоционални условия по срочни влогове в евро и в щатски долари за граждани от 1 септември до 31 октомври. Увеличението на лихвата е до 1% и зависи от размера на сумата и срока - 1, 3, 6 и 12 месеца, и е в сила за всеки новооткрит през този период срочен влог в евро и в щатски долари. Минималната сума за откриване на влога е 500 евро или щатски долара. Промоционалната лихвена надбавка ще се изплаща за първоначално договорения срок на влога.

    Прочети повече
  • ДСК с промоционални условия по влогове

    Банка ДСК въвежда промоционални условия по срочни влогове в евро и в щатски долари за граждани до 31 октомври 2006 г.
    Увеличението на лихвата е до 1 процент в зависимост от размера на сумата и срока - 1,3,6 и 12 месеца, и е в сила за всеки новооткрит през промоционалния период срочен влог в евро и в щатски долари.
    Минималната сума за откриване на срочен влог при промоционалните условия е 500 евро или щатски долара.

    Прочети повече
  • Отвориха детска спестовна сметка

    Банка ДСК вече предлага детска спестовна сметка "ДСК Бъдеще" в лева, евро и долари. Минималната сума за откриване на сметката е 200 лева или съответните валутни единици. В зависимост от вида на валутата и от възрастта на детето се определят и преференциални лихвени равнища, които се капитализират върху главницата в края на всяка календарна година.

    Прочети повече
  • ДСК увеличи с 1% лихвата по срочните влогове

    Банка ДСК въведе промоционални условия по срочните валутни влогове, като увеличава с до 1% лихвата по тях. Това съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова. Подобрените условия важат за всички новооткрити влогове от 1 септември до 31 октомври, уточниха от финансовата институция. Условието е гражданите да се възползват от по-високите лихви е да си направят срочен влог в евро или щатски долари. Минималната сума за откриване е 500 валутни единици, посочиха от трезора.
    Увеличението е до 1 на сто и се определя в зависимост от размера на сумата и срока. Промоционалната лихвена надбавка ще се изплаща за първоначално договорения срок на влога, уточниха от Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Банка ДСК дава заеми за зърно

    Банка ДСК дава заеми за зърно на производители и търговци. Изискването е кредитите да са обезпечени със складови записи по реда на Закона за търговия и съхранение със зърно. Срокът на кредитите е една година, те се отпускат само на фирми с финансова история. Банката приема складови записи от публични складове по одобрен от нея списък.

    Прочети повече
  • Кредити на производители и търговци на зърно

    Кредити на производители и търговци на зърно,обезпечени със складови записи по Закона за съхранение и търговия със зърно, започна да дава Банка ДСК. Заемите са за оборотни средства със срок до 12 месеца. Те се отпускат на корпоративни клиенти и малки и средни предприятия с финансова история. Клиентите могат да избират вида на кредита - стандартен, кредитна линия, револвиращ или овърдрафт.

    Прочети повече
  • Банка ДСК раздава заеми на търговци на зърно

    Банка ДСК пусна нов кредитен продукт, насочен изцяло към производителите и търговците на зърно. Това съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова. Като обезпечение по теглените средства се приемат складови записи по реда на Закона за търговия и съхранение със зърно, уточниха от ДСК.
    Кредитите са за оборотни средства със срок до 12 месеца и се отпускат на корпоративни клиенти и малки и средни предприятия с финансова история.
    Кредитоискателите имат възможност да избират вида на кредита - стандартен, кредитна линия, револвиращ кредит и овърдрафт. Размерът на кредита е до 75% от сконтираната стойност на зърното - пшеница, царевица, слънчоглед, вложеното в лицензиран публичен склад.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага на корпоративните си клиенти поливалутен депозит FX market

    Банка ДСК предлага на корпоративните си клиенти поливалутен депозит FX market. Минималната сума за откриване му е 50 000 лв., или 25 000 евро или щатски долара, които задължително трябва да престоят по сметката не по-малко от три месеца. След изтичането на този период собственикът на депозита свободно може да довнася или да тегли пари или по всяко време да трансформира средствата си в него от една в друга валута.

    Прочети повече
  • Нов депозит пусна за фирми банка ДСК

    Нов депозит пусна за фирми банка ДСК. FX market е със строго определен падежен срок и лихвен процент. Минималната сума за откриване на депозита е 50 хил. лв., или 25 хил. евро. Той е т. нар депозит "на виждане" (call deposit), с минимален задължителен срок за престой на средствата в банката не по-малко от 3 месеца. Лихвите зависят от основния лихвен процент, едномесечния LIBOR и едномесечния EURIBOR.

    Прочети повече
  • Банка ДСК дава кредити за зърно

    Банка ДСК с главен изпълнителен директор Виолина Маринова започна предоставянето на кредити на производители и търговци на зърно, обезпечени със складови записи. Кредитите са за оборотни средства със срок до 12 месеца и се отпускат на корпоративни клиенти и малки и средни предприятия с финансова история. Кредитоискателите имат възможност да избират вида на кредита - стандартен, кредитна линия, револвиращ кредит и овърдрафт. Размерът на кредита е до 75% от сконтираната стойност на зърното.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага нов депозит за корпоративни клиенти

    Банка ДСК предлага нов депозитен продукт, наречен поливалутен депозит "FX market", който е предназначен за корпоративни клиенти и е алтернативна форма на банковите депозити с определен падежен срок и лихвен процент. Това съобщиха от банката, ръководена от Виолина Маринова. Минималната сума за откриване на депозита е 50 000 лв. или във валута 25 000 евро или долари.
    Депозитът е "на виждане" (call deposit), с минимален задължителен срок за престой на средствата в банката не по-малко от 3 месеца.
    Преимуществата на поливалутния депозит са пазарно ориентирани лихви, зависими от котировките на основния лихвен процент, едномесечния LIBOR и едномесечния EURIBOR, свободата на клиента сам да избере падежната дата, възможност за частично теглене на суми без санкции, клиентът може ежедневно да нарежда операции по превалутиране на главницата на депозита, без да губи начислената до момента на превалутирането лихва, възможност за реализация на допълнителни приходи от ефективни FX операции в резултат на промяна във валутните котировки.

    Прочети повече
  • ДСК открива нови банкови филиали

    От началото на септември Банка ДСК откри два нови банкови филиала. Това съобщиха от институцията вчера. Двете нови локации са в Бургас и Стара Загора. Новооткритите филиали предлагат целия спектър от банкови услуги за граждани и разплащания на бизнес клиенти.

    Прочети повече
  • ДСК с поливалутен депозит

    Банка ДСК предлага нов депозитен продукт - поли-валутен депозит - FX market. Продуктът е предназначен за корпоративни клиенти и е алтернатива на банковите депозити със строго определен падежен срок и лихвен процент. Минималната сума за откриване на депозита е 50 хил. лв., или 25 хил. EUR или USD. Депозитът е на виждане (call deposit), с минимален задължителен срок за престой на средствата в банката не по-малко от 3 месеца. няколко са нещата, които го отличават от стандартните влогове - пазарно ориентирани лихви, зависими от основния лихвен процент, едномесечният LIBOR и EURIBOR, клиентът сам избира падежната дата.

    Прочети повече
  • ДСК със специална оферта за Пловдивския панаир

    В сряда от ДСК обявиха, че специално за всички посетители на есенния панаир в Пловдив се предлага с един процент по-ниска лихва по стандартния потребителски кредит с поръчители. Условието е заемът да е заявен до края на октомври.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с по-благоприятни условия по жилищни кредити

    „Банка ДСК" отпуска в периода от 18 септември до 17 ноември жилищни кредити при по-благоприятни условия от стандартните. Заемите в евро по програмата „Уют" ще се предоставят при годишна лихва до 6.45%, която ще се формира от базисния лихвен процент на банката - в момента 3.69% плюс надбавка.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция за Пловдивския панаир

    Банка ДСК предлага специално за всички посетители на есенния панаир в Пловдив 1% по-ниска лихва по стандартния си потребителски кредит с поръчители, ако заемът е заявен до 31 октомври тази година. това съобщиха вчера от трезора, управляван от Виолина Маринова. По време на 62-я Международен технически панаир всеки негов посетител би могъл да получи подпечатан талон за това намаление от щанда на Банка ДСК. Той се намира на самия вход на Конгресния център, разположен между административната сграда на панаира и палата 8. Талоните за намаление се раздават и на територията на панаирното градче от младежи и девойки, облечени в корпоративния цвят на трезора.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага 1% по-ниска лихва

    Банка ДСК предлага 1% по-ниска лихва по стандартния си потребителски кредит с поръчители по време на Пловдивския есенен панаир. Промоцията важи, ако кредитът е заявен до 31 октомври 2006 г. Всеки посетител на панаира може да получи подпечатан талон за това намаление от щанда на Банка ДСК. Там са осигурени и специалисти по "Малки и средни предприятия" за консултации.

    Прочети повече
  • Кратки новини

    Банка ДСК сваля с 1 % лихвите по потребителските си кредити, отпуснати по време на есенния панаир в Пловдив. Посетителите трябва да си заявят заема до 31 октомври.

    Прочети повече
  • 1% по-ниска лихва от Банка ДСК

    Банка ДСК предлага специално за всички посетители на есенния панаир в Пловдив 1% по-ниска лихва по стандартния си потребителски кредит с поръчители, ако кредитът е заявен до 31 октомври. По време на Международния технически панаир всеки посетител би могъл да получи подпечатан талон за това намаление от щанда на Банка ДСК. Той се намира на самия вход на Конгресния център, разположен между административната сграда на панаира и палата 8. Талоните за намаление се раздават и на територията на панаирното градче от младежи и девойки, облечени в корпоративния цвят на най-голямата българска банка.

    Прочети повече
  • Николай Борисов, прокурист на Банка ДСК: ДСК предлага поливалутен депозит

    Новият депозитен продукт на Банка ДСК съчетава в себе си черти на класически срочен депозит, при който клиентът получава по-високи лихвени доходи, но поема определени договорни ангажименти към банката и черти на стандартна разплащателна сметка, при която управлението на средствата е изцяло в ръцете на клиента. За условията на новия депозит разговаряме с Николай Борисов, прокурист на Банка ДСК
    - Какво представлява поливалутният депозит „FX market"?
    - Уникалното в случая е, че на практика депозитът може да бъде открит в една от валутите по избор на клиента - лева, евро или щатски долари, и от момента на откриване на депозита клиентът разполага със свободата ежедневно да превалутира главницата на депозита без да губи начислената до момента на превалутирането лихва, с единственото условие движението на паричните средства да е ограничено само между съставляващите депозита сметки, открити съответно в трите основни за операции в страната валути /лева, евро, щатски долари/.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon