новини

Архив новини, стр. 23

  • ДСК отпуска кредит до 10 хил. лв.

    Банка ДСК с изпълнителен директор Виолина Маринова предлага бърз потребителски кредит до 10 хил. лв. само срещу представяне на лична карта, съобщиха от трезора. Не са необходими поръчители и документ, удостоверяващ доходите на клиента. Срокът на издължаване е 8 години, независимо от размера на кредита, а гратисният период за издължаване на главницата е до 3 месеца. При недостатъчен доход, банката приема платежоспособен съдлъжник. Тя изисква и най-нисък размер на средствата за издръжка на член от семейството.
    Банката също така предлага и стандартен потребителски кредит с максимален размер до 30 хил. лв. Заемът може да се изтегли както в лева, така и в евро и щатски долари.

    Прочети повече
  • До 10 000 лв. само срещу лична карта от ДСК

    Банка ДСК дава вече бърз потребителски кредит до 10 000 лв. само срещу лична карта, съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова. Срокът за връщане на заема е 8 г., независимо от размера му, а гратисният период за издължаване на главницата е до 3 месеца, посочиха от банката.
    Кредитът се отпуска без документ за доходи и без поръчители. Ако не достига посоченият доход, банката приема един платежоспособен съдлъжник. Банка ДСК изисква най-нисък размер на средствата за издръжка на член от семейството - 80 лева.
    Освен този кредит, трезорът предлага и стандартен потребителски заем с максимален размер до 30 000 лв. Условията по него са: издължаване за 8 г.

    Прочети повече
  • Общините ще усвояват парите от еврофондовете чрез Банка ДСК

    Банка ДСК представи своето новосъздадено специализирано координационно звено "Европейски фондове" на Деветата национална среща на финансистите от общините. ДСК заяви своето намерение да се превърне в партньор лидер в процеса на усвояване на европейските структурни и кохезионни фондове. Банката ще разработи специализирани продукти и услуги, които ще предоставя на общини и фирми.
    Съдействието ще е в разработването на кредити за подготовка на проекти, кредити за предварително финансиране за собствено финансиране, за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др.Те ще са в помощ на кандидатите за безвъзмездна помощ в рамките на различните оперативни програми за развитие.

    Прочети повече
  • ДСК предлага потребителски заем до 30 хил. лв.

    ДСК предлага потребителски кредит с максимален размер до 30 000 лв., съобщиха от банката вчера.
    -Кредитът се разрешава в левове, евро или щатски долари. Срокът на издължаване е 8 години независимо от сумата. Клиентите могат да договарят гратисен период за издължаване на главницата до 3 месеца. Обезпечението на стандартния потребителски кредит е поръчителство. Броят на поръчителите е в зависимост от размера на искания кредит, като за суми над 20 000 лв. са необходими трима платежоспoсобни поръчители. При отпускане на стандартния потребителски кредит не се проследява целевото изразходване на средствата.

    Прочети повече
  • Банка ДСК представи своето ново специализирано

    Банка ДСК представи своето ново специализирано координационно звено „Европейски фондове" на националната среща на финансистите от общините в Боровец, съобщиха от трезора вчера.
    Банката е заявила намерение да се превърне в партньор-лидер в процеса на усвояване на европейските структурни и кохезионни фондове чрез разработването на специализирани продукти и услуги, които ще предоставя на общини и фирми. В процес на разработване са кредити за подготовка на проекти, за предварително/мостово финансиране, за собствено финансиране, за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др.

    Прочети повече
  • ДСК помага на фирми за еврофондовете

    Банката предлага консултации на фирми и общини за кандидатстването по различни проекти
    Банка ДСК създаде специализирано координационно звено - Европейски фондове, което ще подпомага усвояването на европейските структурни и кохезионни фондове, съобщиха от трезора. Тя предстои да разработи специализирани продукти и услуги, които ще се предоставят на общини и фирми. Ще бъдат предложени кредити за подготовка на проекти, кредити за предварително (мостово) финансиране, кредити за собствено финансиране, кредити за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др., които целят да подпомогнат кандидатите за безвъзмездна помощ в рамките на различните оперативни програми за развитие.

    Прочети повече
  • Активите на взаимните фондове нараснаха със 70% за 5 месеца

    Главният изпълнителен директор на “ДСК Управление на активи” Петко Кръстев пред в.Монитор

    Прочети повече
  • ДСК ще помага на общините за европейските фондове

    Банка ДСК разработи специализирано звено "Европейски фондове", с което заявява своето намерение да се превърне в партньор-лидер в процеса на усвояване на европейските структурни и кохезионен фондове. За целта звеното ще разработва специализирани продукти и услуги, които ще предоставя на общини и фирми.Това съобщиха от банката, ръководена от Виолина Маринова.
    Трезорът разработва кредити за подготовка на проекти, заеми за предварително/ мостово финансиране, кредити за собствено финансиране, и такива за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др. Тези продукти целят да подпомогнат кандидатите за безвъзмездна помощ в рамките на различните оперативни програми за развитие.

    Прочети повече
  • Потребителски заем срещу лична карта

    Банка ДСК предлага бърз потребителски кредит до 10 хил. лв. само срещу представяне на лична карта. Срокът на издължаване е осем години независимо от размера на кредита. Гратисният период за издължаване на главницата е до три месеца.
    Удобството за потребителите е, че кредитът се отпуска без документално удостоверяване на доходите и без поръчители. При недостатъчен доход банката приема платежоспособен съдлъжник. От кредитната институция изискват и най-нисък размер на средствата за издръжка на член от семейството.

    Прочети повече
  • Банка става партньор на общините за европейските фондове

    Хубен НЕНЧЕВ
    На 11 - 13 юни в Боровец се проведе Деветата национална среща на финансистите от общините, на която Банка ДСК заяви своето намерение да се превърне в партньор лидер в процеса на усвояване на европейските Структурни и Кохезионен фонд от местните власти.
    По време на срещата беше представено новосъздадено специализирано координационно звено "Европейски фондове", което е доказателство за намеренията и политиката на Банка ДСК, съобщиха от кредитната институция, ръководена от Виолина Маринова.
    Специалистите на банката подготвят специализирани продукти и услуги, които ще предоставят на общини и фирми. В процес на разработване са заеми за подготовка на проекти, кредити за предварително (мостово) финансиране, заеми за собствено финансиране, кредити за изплащане на ДДС, издаване на банкови гаранции и др.

    Прочети повече
  • ДСК обявена за най-добра банка в България

    Банка ДСК е обявена от авторитетното списание Finance Central Europe за "Най-добра банка в България 2006 г.", "Най-добра банка за България по активи 2006 г.", и "Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г." Списанието обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на трезора и председател на УС, за "Банкер на годината за България 2006 г."
    Ранг-листата, която списанието публикува, се основава на анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции.
    Finance Central Europe поддържа класация на 100-те най-добри банки в Централна и Източна Европа по показателите активи, капитал, обща печалба, възвръщаемост на активите и възвращаемост на собствения капитал.

    Прочети повече
  • Банка ДСК получи 4 награди

    Банка ДСК получи 4 награди от сп. Finance Central Europe. Родният трезор е отличен като най-добра банка в България, най-добра банка по активи и по обща печалба.
    Главният изпълнителен директор на ДСК Виолина Маринова пък получи приза за банкер на годината в България за 2006-а. Сп. Finance Central Europe се издава в Лондон и поддържа класация на 100-те най-добри банки в страните от Централна и Източна Европа.

    Прочети повече
  • ДСК с четири награди от европейско издание

    Списание Finance Central Europe даде четири отличия на Банка ДСК за дейността й през тази година. Според изданието тя е: Най-добpa банка в България, Най-добра банка по активи и Най-добра банка но обща печалба. А Виолина Маринова - директор и председател на УС, е призната за Банкер на годината. Други две банки - Биохим и Хеброс, откриват програма, която предлага услуги за малки и средни предприятия. Чрез пея те получават безплатно разплащателна сметка в лева, банкови преводи за социални осигуровки и издаване без такса за бизнес карти.

    Прочети повече
  • Банка ДСК спечели 4 награди

    Банка ДСК спечели 4 награди на авторитетното списание "Finance Central Europe". Те са за най-добра банка в България 2006 г., за най-добра банка по активи и по печалба. Директорът Виолина Маринова пък е определена за банкер на годината у нас за 2006 г. Списанието работи с анализи на годишното представяне на банките в Централна и Източна Европа и информация от консултантски агенции.

    Прочети повече
  • Четири награди за Банка ДСК

    Биляна ВАЧЕВА
    Finance Central Europe обяви
    Виолина Маринова за банкер на годината
    Банка ДСК е обявена за Най-добра банка в България 2006 г., Най-добра банка за България по активи 2006 г., и Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г. от авторитетното списание Finance Central Europe.
    Списанието също така обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на управителния съвет, за Банкер на годината за България за 2006 г., съобщиха от родния трезор.
    Признание
    Четирите награди на Finance Central Europe са поредното признание не само за ефективността на Банка ДСК, която задава стандарти в банкирането, но и за личния принос на Виолина Маринова за успешното развитие на институцията.

    Прочети повече
  • Списание класира ДСК в ранглистата си

    Списание Finance Central Europe класира на първа място у нас за тази година ДСК. Това съобщиха от банката вчера. Тя е и най-голямата кредитна институция у нас, като това статукво ще бъде променено през следващата година след обединението на „Биохим", Булбанк и „Хеброс" в нова мегабанка.
    Изданието е класирало на първо място ДСК и по обща печалба за 2006 г. За първите три месеца банката обаче отчете финансов резултат от около 33.5 млн. лв., което обаче означава застой спрямо същото време на миналата година. Средно банковият сектор отчита 65% скок в печалбата за същото време. Ранглистата, която списанието публикува, се основава на анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции.

    Прочети повече
  • Наградиха Банка ДСК с четири приза

    Банка ДСК е обявена за "Най-добра банка в България 2006 г.", "Най-добра банка за България по активи 2006 г.", и "Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г." от списание Finance Central Europe, съобщиха от институцията. Ранглистата, която списанието публикува, се основава на анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции. Finance Central Europe, издавано в Лондон, е първото специализирано списание, посветено само на пазарите в Централна и Източна Европа.

    Прочети повече
  • ДСК получи 4 престижни награди

    Банка ДСК е обявена от авторитетното списание Finance Central Europe за "Най-добра банка в България", "Най-добра банка за България по активи" и "Най-добра банка в България по обща печалба". Списанието обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на трезора и председател на УС, за "Банкер на 2006 г."

    Прочети повече
  • Банка ДСК е обявена om сп. Finance Central Europe за „Най-добра банка в България 2006 г."

    Банка ДСК е обявена om сп. Finance Central Europe за „Най-добра банка в България 2006 г.", „Най-добра банка за България по активи 2006 г.", и „Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г.". Списанието обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС, за „Банкер на годината за България 2006 г.". Четирите награди на Finance Central Europe са поредното признание не само за ефективността на Банка ДСК, която задава стандарти в банкирането, но и за личния принос на Виолина Маринова за успешното развитие на институцията, коментираха от трезора вчера.

    Прочети повече
  • Четири престижни награди на сп. Finance Central Europe

    Петя СТОЯНОВА
    Британското списание Finance Central Europe присъди награди в четири категории на Банка ДСК. Най-голямата банка у нас е обявена за "Най-добра банка в България 2006 г.", "Най-добра банка за България по активи 2006 г." и "Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г." Авторитетното издание обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на Управителния съвет, за "Банкер на годината за България 2006 г."
    Четирите награди на Finance Central Europe са поредното признание не само за ефективността на Банка ДСК, която задава стандарти в банкирането, но и за личния принос на Виолина Маринова за успешното развитие на институцията.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon