новини

Архив новини, стр. 42

  • ДСК пуска промоция на кредитни карти


    Банка ДСК с гл. изп. директор Виолина Маринова стартира промоция с допълнителни предимства при използването на кредитните карти MasterCard и Visa на ПОС-устройство. При заплащане с тези карти на стоки и услуги в България и в чужбина през делничните дни на клиента ще бъдат възстановявани 2% от изразходваната сума. Ако клиентът заплаща с кредитните карти MasterCard и Visa на ПОС устройство в събота и/или неделя, тогава процентът на възстановяване е още по-висок - 4%. Периодът на промоцията, в която участват кредитни карти MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и Visa Gold, е от 10 септемвpu до 31 октомври 2007 г.
     

    Прочети повече
  • Започва промоция за кредитни карти MasterCard и Visa


    Банка ДСК започва промоция на кредитните карти MasterCard и Visa, съобщиха от институцията. При плащане с тези карти на стоки и услуги на ПОС терминал на търговец в България и в чужбина през делничните дни на картодържателите ще бъдат възстановяни 2% от изразходваната сума. През събота и неделя процентът възстановявана сума (кеш бек) е двоен - 4 на сто. Периодът на промоцията е от днес края на октомври.
     

    Прочети повече
  • ДСК с промоция за кредитни карти


    От 10 септември Банка ДСК предлага промоция за кредитни карти MasterCard и Visa при плащания на ПОС устройства. При заплащане с тези карти на стоки и услуги на търговец в България и в чужбина през делничните дни, на клиента ще бъдат възстановяни 2 % от изразходваната сума. Ако клиентът заплаща с кредитните карти MasterCard и Visa па ПОС-устройство в събота и неделя, тогава се възстановяват 4%. Периодът на промоцията, в която участват кредитни карти MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и Visa Gold, е до 31 октомври т. г.

    Прочети повече
  • Промоция за кредитни карти на Банка ДСК


    От понеделник Банка ДСК започва промоция, за да предостави на клиентите си допълнителни предимства при използването на кредитните карти MasterCard и Visa на ПОС- устройство на търговец.
    При заплащане с тези карти на стоки и услуги на търговец в България и в чужбина през делничните дни /от понеделник до петък вкл./, на клиента ще бъдат възстановяни 2 % от изразходваната сума. Ако клиентът пазарува и съответно заплаща с кредитните карти MasterCard и Visa па ПОС-устройство в събота и/или неделя, тогава процентът на възстановяване е още по-висок - 4%.
    Периодът на промоцията, в която участват кредитни карти MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и Visa Gold, е от 10 септември до 31 октомври т.

    Прочети повече
  • Клиентите на Банка ДСК взимат кредит и по интернет

    Чрез платформата си за електронно банкиране ДСК Директ, Банка ДСК предлага изключителни улеснения за своите клиенти. Всеки, който има достъп до интернет, може да подаде искане за кредит през електронните канали на банката, съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова.
    Чрез електронното искане за кредит можете да заявите ползването на: кредит овърдрафт, кредитна карта, стокова карта, потребителски кредит без обезпечение и потребителски кредит, обезпечен със залог на влог/депозит в Банка ДСК.
    Няма ограничение за броя на подадените електронни искания. За подаването на електронно искане за ползване на кредитни продукти не се заплаща такса, казаха още от банката.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага кандидатстване за кредит по интернет


    Банка ДСК пуска електронно искане за кредит, чрез което клиентите могат да заявят ползването на различни кредитни продукти - овърдрафт, кредитна карта, стокова карта, потребителски кредит и др. Кандидатстването става чрез платформата за електронно банкиране „ДСК Директ". За подаването на електронното искане не се плаща такса. Подадената заявка се анализира от служители на банката за това дали отговаря на условията за ползване на желания продукт, след което те уведомяват клиента за предварителното решение на банката.

    Прочети повече
  • Банка ДСК организира тенис състезание


    За осми път финансовата институция организира традиционния турнир по тенис за Купата на Банка ДСК. Състезанието ще бъде по двойки и ще се състои на 6 и 7 октомври (събота и неделя) 2007 г. на кортовете в тенис клуб "Малееви", в София, от 10.00 часа.
    В турнира могат да участват представители на банки, на финансови институции и журналисти от специализирани финансови издания, като трябва да направят предварителна заявка. Класиралите се на челните места ще получат освен купи от банката и награди от веригата спортни магазини SLS и транснационалната компания Metavante Banking Solutions.

    Прочети повече
  • ДСК с кредити по Интернет

    Банка ДСК предлага на клиентите си възможност за подаване на искане за кредит през интернет, съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова.
    Чрез електронното искане за кредит можете да заявите ползването на: кредит овърдрафт, кредитна карта, стокова карта, потребителски кредит без обезпечение и потребителски кредит, обезпечен със залог на влог/депозит в Банка ДСК.
    Няма ограничение за броя на подадените електронни искания, няма и такса.
    За да бъде подадено електронно искане е необходимо само да се "кликне" на банера "КЛИКНИ ЗА КРЕДИТ" на сайта на банката и да попълни информацията, която се изисква.
    Електронната заявка се анализира от служители на банката, след което се уведомява клиента за решението на банката.

    Прочети повече
  • Клиентите на Банка ДСК вземат кредити по интернет

    Чрез платформата си за електронно банкиране ДСК директ, Банка ДСК предлага изключително улес-ение за своите клиенти. Всеки, който има достъп (о интернет, може да подаде искане за кредит през електронните канали на банката.
    Чрез електронното искане за кредити можете да заявите ползването на: кредит овърдрафт, кредитна карта, стокова карта, потребителски кредит без обезпечение и потребителски кредит, обезпечен със залог. Няма ограничения за броя на подадените електронни искания. За подаването на електронно искане за ползване на кредитни продукти не се плаща такса. За да бъде подадено електронното искане е необходимо само да се "кликне" на банера "Кликни за кредит", позициониран на сайта на банката и да попълни информацията, която се изисква, като следва пояснителните текстове.

    Прочети повече
  • Банка ДСК и Вайспрофил с общ продукт


    Банка ДСК предоставя кредит за смяна на дограма на стойност до20хил. лв. по програмата на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и агенцията за енергийна ефективност. след извършването на ремонта от ЕБВР възстановяват до 20% от стойността на дограмата, но не повече от 200 EUR. срокът за погасяване на кредита е 8 години. Лихвата за заеми в левове е 10.75%, а за тези в евро -9.75%. Гратисният период е 6 месеца. Проектът на банката, управлявана от Виолина Маринова, се провежда съвместно с компанията за производство на дограми Вайспрофил.

    Прочети повече
  • ЧЕЗ и Банка ДСК предлагат бескасово плащане на сметките


    ЧЕЗ договори сътрудничество с Банка ДСК, съобщиха от компанията, която е собственик на електроразпределителните дружества в София, София област и Северозападна България. Приоритет в съвместната работа на компаниите ще бъде насърчаването на клиентите да използват безкасовите начини за плащане на сметките за ток. Банката, ръководна от Виолина Маринова и ЧЕЗ започват разработването на пакети от продукти, предназначени за клиентите на двете компании.
    От тази седмица в касовите салони на банката се приемат и плащания на сметките за електричество. Така мрежата от местата за касови плащания в Западна България ще се увеличи значително. До този момент местата за плащане в брой надвишават 600 на територията на Западна България.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага финансиране по „Енергийна ефективност в дома"

    Банка ДСК започва да предоставя кредити за смяна на дограма на стойност до 20 хил. лв. Заемите се отпускат по съвместна програма с Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и Агенцията за енергийна ефективност, която пред-вижда възможност за възстановяване до 20% от стойността на дограмата, но не повече от 200 евро. Срокът за погасяване на кредита е 8 години. Лихвата за заеми в левове е 10.75%, а за тези в евро - 9.75%. Гратисният период е 6 месеца.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК: Кризата в САЩ ще ни засегне слабо

    Визитка
    Виолина Маринова е родена през 1953 г. в София. Завършила е специалност "Финанси и кредит" във ВФСИ "Д. Ценов", Свищов, през 1977 г. Владее френски и руски език, говори арменски, а в момента учи английски език.
    Тя има повече от 30 години опит в банковото дело, изцяло в Банка ДСК. Започва работа през 1971 г. като счетоводител в клон ДСК-2, а по-късно става главен директор на клон ДСК-2 (1985 ¬ 96 г.), зам.-председател на Управителния съвет на Банка ДСК и изпълнителен директор (1996 ¬ 2001 г.). От септември 2001 г. до 2004 г. е член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Банка ДСК, а от май 2004 г. е началник на Управление "Вътрешен контрол и одит" на банката.

    Прочети повече
  • ДСК и ЕБВР също с промени


    Банка ДСК промени условията по кредитите "енергийна ефективност в дома". Проектите са по програма за кредитиране на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР).
    От съобщението на трезора става ясно, че общата безвъзмездна помощ не може да надхвърля левовата равностойност на 2 хиляди евро за едно домакинство или за един кредитополучател. Помощта от ЕБВР може да достигне до 30% от кредита. Този размер се дава, когато живеещите 8 жилищна сграда заедно предприемат изпълнение за енергоспестяващи подобрения на цялата сграда. Условието е заемът да се отпусне на минимум 50% от домакинствата в жилищния блок от една и съща банка, партньор на ЕБВР.

    Прочети повече
  • До € 2000 подарък при енергиен заем


    Банка ДСК увеличава максималната безвъзмездна помощ по заемите за енергийна ефективност от 850 на 2000 евро, съобщиха от трезора вчера. Сумите се изплащат в левовата им равностойност. Субсидиите се отпускат от Международния фонд за затваряне на АЕЦ „Козлодуй", управляван от Европейската банка за възстановяване и развитие. Помощта е в размер на 20% от отпускания кредит. Максималната субсидия, която едно домакинство може да получи за смяната на дограма, се увеличава от 200 на 350 евро. За изолации на покриви, подове и тавани повишението е от 250 на 400 евро, а за слънчеви колектори, инверторни климатици и ефективни котли на газ или биомаса -от 400 на 600 евро.

    Прочети повече
  • Финансисти ще спорят за тенис купата на „Банка ДСК"

    Осмото издание на тенис-турнира за Купата на „Банка ДСК" ще се проведе на 6 и 7 октомври на кортовете на столичния клуб „Малееви". Състезанието ще е за мъжки и женски двойки, като право на участие имат представители на банки, лицензирани застрахователни дружества и пенсионноосигурителни компании, дружества за управление на активите, консултантски, одиторски и рейтингови фирми, инвестиционни дружества, както и журналисти от специализираните финансови издания.
    Техническата конференция и тегленето на жребия ще бъдат на 6 октомври (събота) в 10.00 часа. Мачовете започват веднага след това. При дъждовно време ще се играе в залата на настилка „гранулат".

    Прочети повече
  • 50 души ще участват в "банковия Уимбълдън" за купата на Банка ДСК

    VІІІ традиционен тенис турнир за купата на Банка ДСК ще се състои тази събота и неделя. Право на участие в „банковия Уимбълдън” имат представители на банки и финансови институции, както и журналисти от специализирани финансови издания. Турнирът е по двойки /мъже и жени/. Над 50 мъже и жени вече са заявили желанието си да оспорват освен купите на Банка ДСК, също и награди от веригата спортни магазини SLS, транснационалната компания Metavante Banking Solutions и „Карлсберг- България”. VІІІ традиционен банков тенис турнир ще се проведе със съдействието и на „Девин АД”, винарската изба Todoroff и италианският ресторант „Капанина”.

    Прочети повече
  • 6,15 лихва за ипотечен креди

    Банка ДСК предлага три промоции в рамките на изложението "BalPEx".
    До края на 2007 г. банката предлага ипотечни и жилищни кредити в евро при удостоверяване на дохода на кредитоискателя с наистина уникално изгодната лихва от 6,15%. Това означава, че при лихва от 6,15%, ако са изпълнени условията по програма "Уют", за кредит от 40 хил. евро и срок от 30 години разходите ще бъде 6,84 процента.
    Ипотечният кредит на Банка ДСК е модерен продукт, който дава на клиентите да използват oтпуснатите им средства, без да бъдат контролирани от банката. Така всеки може да ползва средства от този кредит за cвои потребности. Кредитът при условия може да бъде изтеглен в евро за срок от 30 години.

    Прочети повече
  • Финансисти грабнаха купата на Банка ДСК

    Двама финансови експерти грабнаха купата на Банка ДСК в осмия традиционен тенис турнир на банката. Петър Радушев, главен регионален мениджър на Пенсионно-осигурителната компания ДСК-Родина за Варна, и Венцислав Тодоров, финансов директор на Интерамерикън България ЗЕАД, надиграха на финала двойката Николай Маринов от Дилингова финансова компания и Явор Дренков от МакКап Брокерс. Банка ДСК с главен изп. директор Виолина Маринова привлече на кортовете над 50 ревностни приятели на тениса от 38 банки, застрахователни дружества, консултантски и одиторски фирми.

    Прочети повече
  • Завърши тенис турнирът на Банка ДСК

    Петър Радушев, главен регионален мениджър на Пенсионно-осигурителната компания „ДСК-Родина” за Варна, и Венцислав Тодоров, финансов директор на „Интерамерикън България” ЗЕАД, извоюваха купата на Банка ДСК в VІІІ традиционен турнир по тенис на Банката. В драматичен мач на финала те надиграха двойката Николай Маринов от Дилингова финансова компания и Явор Дренков от „МакКап Брокерс със 7:6, 4:6, 6:1. При жените най-добрият тандем бяха Елвира Вергиева, финансов директор на АТМ център, и Катя Костадинова, финансова къща „Акцепт финанс”. Осмото издание на най-големия турнир във финансовия сектор привлече на кортовете в тенис-клуб „Малееви”, а през втория ден и в залата на комплекса „Макси” в столицата, над 50 ревностни приятели на тениса от 38 банки, застрахователни дружества, консултантски и одиторски фирми и др.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon