новини

Архив новини, стр. 37

  • ДСК Гаранция осигурява защита на клиентите си

    С приемането на България в Европейското семейство финансовите услуги навлязоха в динамични измерения. В отговор на повишените изисквания за стандарти на обслужване ДСК Гаранция има привилегията да представи на клиентите си различни финансови продукти, съобщи ръководителят на екипа от консултанти във Враца Силвия Ганецовска. ДСК Гаранция е част от корпоративната структура на ОТП Груп в България. Това е финансова структура от банки, застрахователни, пенсионноосигурителни и лизингови компании. Целта ни е лидерска позиция в сферата на финансовото обслужване в Централна и Източна Европа. ОТП Груп развива дейност на територията на Унгария, Словакия, България, Хърватска, Румъния, Украйна, Сърбия и Русия с тенденция към покриване на нови пазари.

    Прочети повече
  • Банка ДСК финансира студентски проекти

    Банка ДСК и Националното представителство на студентските съвети в Република България (HПСС) подписаха в София договор за сътрудничество.
    Съгласно договора, Банка ДСК ще участва с известно съфинансиране в проекти с културна, образователна, спортна , развлекателна и друга насоченост на НПСС. Банката ще информира също така представителите на студентите за сключваните от нея договори за ко-бранд с ВУЗ-овете в България. Добре известна вече е ко-брандираната карта DSK-ISIC, която съчетава в себе си функционалните възможности на банковата карта Visa Electron и на студентската карта за намаления ISIC. Освен това най-голямата банка в България има сключени споразумения с 10 български университети за признаване на картата под името DSK-ISIC-UNI и като официална идентификационна карта на техните студенти.

    Прочети повече
  • Банка ДСК инвестира в частното банкиране

    Три нови центъра за частно банкиране е отворила Банка ДСК от началото на 2007година, съобщиха от финансовата институция, ръководена от Виолина Маринова.Трезорът стартира частното банкиране в края на 2005 г.
    Стратегията за частно банкиране на Банка ДСК има за свои акценти изучаването на нуждите на клиентите си за доразвиване на специфични банкови продукти, които биха удовлетворили желанията им; предлагане на индивидуални решения; персонално отношение към клиентите от страна на специално обучените референти, обясниха от банката.
    Срещите на клиентите на частно банкиране се провеждат в обособена зона, която гарантира бързо, качествено и конфиденциално обслужване.

    Прочети повече
  • В България няма истински студентски кредит

    Виолина Маринова, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на „Банка ДСК", увери председателя на НПСС Даниел Йорданов, че кредитната институция ще продължи да разработва продукти специално за младите хора.
    „Банка ДСК" и Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в България скрепиха сътрудничеството си с договор. В деня на книгата, 23 април, Виолина Маринова, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на „Банка ДСК", Диана Митева, изпълнителен директор на кредитната институция, и председателят на НПСС Даниел Йорданов подписаха споразумение за съвместна работа. „Банка ДСК" има интерес да работи с младите хора и да разработва продукти специално за тях", каза Виолина Маринова.

    Прочети повече
  • ДСК в подкрепа на студентите

    Съгласно сключения договор Банка ДСК ще участва с известно съфинансиране в проекти на НПСС, които имат културна, образователна, спортна, развлекателна или друга насоченост. Задължение на трезора ще бъде да информира представителите на студентите за сключваните от банката договори за кобранд с висшите учебни заведения в България. Добре известна и разпространена е кобрандираната дебитна карта DSK-ISIC. Пластиката съчетава в себе си функционалните възможности на банковата карта VISA Electron и на студентската карта за намаления ISIC. Банка ДСК има сключени споразумения с 10 български университета за признаване на картата под името DSK-ISIC-UNI и като официална идентификационна карта на техните студенти.

    Прочети повече
  • ДСК дава по 500 лв. с томбола

    Чрез жребий бе определен и вторият носител на седмичната награда от 500 лв. - Евгения Данаилова от гр. София, в промоцията на Банка ДСК за заплащане на стоки и услуги с карта „Виза", съобщиха вчера от трезора.
    Награден до момента е и Сезгин Реджебов от Каспичан. Всяка седмица един клиент на Банка ДСК печели 500 лв. Той се определя чрез томбола, която се тегли ежеседмично и в която участват всички транзакции на ПОС при търговец с карти „Виза". Томболата е част от промоционалната кампания на Банка ДСК за използване на дебитни и кредитни карти „Виза".

    Прочети повече
  • Изтеглиха победителя от промоцията на карти Visa

    Всяка седмица Банка ДСК ще награждава един от ползватели на карти Visa
    Банка ДСК изтегли първите си носители на награда от 500 лева. Това са Евгения Данаилова от гр.София и Сезгин Реджебов от гр.Каспичан. Всяка седмица един клиент на Банка ДСК печели награда от 500 лв. Носителят на наградата се определя чрез томбола, която се тегли ежеседмично и в която участват всички транзакции на ПОС при търговец с карти Visa за седмицата. Томболата е част от промоционалната кампания на. Банка ДСК при използването на дебитни и кредитни карти Visa на ПОС при търговец.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нов кредит за малкия и среден бизнес

    Банка ДСК предлага нов кредитен продукт "Дългосрочен кредит за малки, средни и микро предприятия", съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова. Средствата се предоставят за покупка или строеж на бизнес площи - офиси, магазини, ресторанти, кафенета и др., както и за допълване на оборотни средства. Основното предимство на кредита е общия му срок - за строеж и покупка на бизнес площи е до 20 години, а за оборотни средства - до 15 години. Размерът на кредита се определя в процент от стойността на имота в зависимост от вида, местоположението и други характеристики на имота. Кредитите се предоставят в лева и евро. Чрез кредита се дава възможност на фирмите да ползват дългосрочен ресурс, който ще се издължава с по-малки по размер месечни вноски.

    Прочети повече
  • Набира скорост промоцията за карти Visa на Банка ДСК

    Промоцията на Банка ДСК при заплащане на стоки и услуги с карта Visa набира все по-широка популярност, а броят на получилите бонуси клиенти продължава да нараства, съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
    Чрез жребий бе определен и вторият носител на седмичната награда от 500 лв. - Евгения Данаилова от София. Награден до момента е клиентът на Банка ДСК Сезгин Реджебов от град Каспичан .
    Всяка седмица един клиент на Банка ДСК печели награда от 500 лв. Носителят на наградата се определя чрез томбола, която се тегли ежеседмично. В нея участват всички транзакции на ПОС при търговец с карти Visa за седмицата.
    Томболата е част от промоционалната кампания на.

    Прочети повече
  • ДСК пуска револвиращ заем

    ДСК пуска револвиращ заем с ипотека за обезпечение, а минималният размер е 10 хил. лв. Клиентът сам договаря периода на револвиране, който може да е от 2 до 7 г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нов продукт за бизнеса

    От края на април Банка ДСК предлага нов кредитен продукт Дългосрочен кредит за малки, средни и микропредприятия, съобщиха от институцията. Средствата се предоставят за покупка или строеж на бизнес площи - офиси, магазини, ресторанти, кафенета и др., както и за допълване на оборотни средства. Основното предимство на кредита е общият му срок - за строеж и покупка на бизнес площи е до 20 години, а за оборотни средства - до 15 години. Размерът се определя в процент от стойността на имота в зависимост от вида, местоположението и други характеристики. Чрез него се дава възможност на фирмите да ползват дългосрочен ресурс, който ще се издължава с по-малки вноски.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нов кредит

    Банка ДСК предложи най-новия си продукт -револвиращ кредит "Решения". Той може да бъде използван за покупка на жилище или ипотечен - за ремонт на апартамент или къща, за покупка на лека кола като обезпечението е ипотека. Минималният размер е 10 000 лв., а минималният срок е 10 години. Клиентът сам договаря с банката периода на револвиране на заема - кога и по колко да погасява, с изключение на вноската за лихвата, която се заплаща всеки месец Уникалното при кредита е, че при максимален срок на револвиране, клиентът може цели 7 години изобщо да не погасява главницата. Ако пък я е погасявал, може да изтегли и използва внесените вече суми, без да му се налага да заявява нов допълнителен кредит.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага нов револвиращ кредит

    Банка ДСК предлага нов револвиращ кредит за закупуване на жилище, ремонт на апартамент, покупка на кола и др. Обезпечението е ипотека. Заемът е минимум 10 000 лв., като минималният му срок е 10 години. Клиентът сам договаря с банката периода на револвиране на новия кредит, като минималният срок за това е 2 години, а максималният - 7 години.

    Прочети повече
  • Банка ДСК отпуска револвиращ кредит

    Банка ДСК пусна нов продукт - револвиращ кредит, наречен “Решения”. Той може да бъде жилищен (за закупуване на жилище) или ипотечен (напр. за ремонт на апартамент или къща, за покупка на лека кола и др.), но и в двата случая обезпечението е ипотека, казаха от трезора, ръководен от Виолина Маринова.
    Револвиращият ипотечен/жилищен кредит е с минимален размер от 10 000 лв., като минималният му срок е 10 години. Клиентът сам договаря с Банка ДСК периода на револвиране на новия кредит, като минималният срок за това е 2 години, а максималният - 7 години.
    Новото за потенциалния кредитоискател при този нов продукт е, че клиентът може сам да определя кога и по колко да връща на банката с изключение на вноската за лихвата, която се заплаща всеки месец, обясниха от трезора.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага нов кредит

    До 7 години може да не се погасява главницата при този продукт
    Банка ДСК предлага нов револвиращ кредит. Той може да бъде жилищен или ипотечен - за ремонт на апартамент или къща. за покупка на лека кола. И в двата случая обезпечението е ипотека.
    Размер
    Револвиращият заем е с минимален размер от 10 000 лв., като може да се ползва за най-малко 10 години. Новото за кредитоискателите в случая е, че клиентът може сам да определя кога и по колко да връща, с изключение на вноската за лихвата, която се заплаща всеки месец, поясниха от банката.
    Период
    Върнатата сума може да се тегли отново до достигане размера на определената в началото на заема главница.

    Прочети повече
  • Томбола за клиенти организира Банка ДСК

    Томбола за клиенти организира Банка ДСК на Пловдивския панаир. Заявилите кредит или кредитна карта ще могат да спечелят МР4 плейър, раница и CD холдер или мобилен телефон, предоставен от "Вивател".

    Прочети повече
  • Томбола на ДСК в Пловдив

    Всеки ден между 16.00 ч. и 17.00 ч, по време на Пловдивския панаир посетителите могат да задават въпроси към някой от шефовете на Банка ДСК. За целта на щанда на банката, в палата 7, 20-и павилион, ще се прави видеоконферентна връзка. Всеки, който подаде заявление за потребителски кредит или заявление за кредитна карта, участва в томбола с предметни награди. В края на всеки панаирен ден се тегли томболата и щастливците могат да спечелят комплекти с МР4 плейър, раница и CD-холдер. Голямата награда ще бъде изтеглена на 12 май - мобилен телефон "Моторола" U6 , предоставен от Vivatel.

    Прочети повече
  • Фондовете на ДСК намалиха таксите си

    „ДСК Управление на активи" намали таксите за трите си договорни фонда, съобщи БФБ. Дяловете на „ДСК Стандарт" ще се купуват по емисионна стойност, в която към нетната стойност на активите се прибавя такса от 0.10%. Толкова ще бъдат и разходите при обратното изкупуване. За „ДСК Баланс" при емитиране ще се добавя такса от 0.30%, за обратно изкупуване ще бъде 0.10%. Най-високи са таксите за „ДСК Растеж", за който при емитиране се прибавя 1% към нетната стойност на активите, а при обратно изкупуване разходите са 0.5%.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с томбола на панаира

    Посетителите на щанда на Банка ДСК на Пловдивския панаир ще участват в томбола с предметни награди, ако подадат заявление за потребителски кредит или за издаване на кредитна карта, съобщиха от институцията. Щандът на банката се намира в палата № 7,20-и павилион. Томболата се тегли в края на всеки панаирен ден. Наградите са МР4 плейер, раница и CD холдер, предоставени от VIVATEL. Голямата награда ще бъде изтеглена на финала на панаира на 12 май. Тя е мобилен телефон Motorola U6 от VIVATEL. Всеки ден между 16.00 и 17.00 ч от щанда на банката граждани могат да задават въпроси за продукти, услуги и условия във видеоразговор с ръководен специалист.

    Прочети повече
  • ОТР отчита 9.4% годишен ръст на печалбата

    Консолидираната печалба след облагане на унгарската банкова група ОТР, притежаваща в България Банка ДСК, за първото тримесечие на годината е достигнала 50.5 млрд. унгарски форинта (около 20 млн. евро), става ясно от публикувания на борсата в Будапеща предварителен отчет. Това означава, че в сравнение с четвъртото тримесечие на миналата година печалбата на групата е нараснала с 25%. На годишна база (т.е. в сравнение с първите три месеца на 2006 г.) увеличението на финансовия резултат е 9.4%.
    Отчетът отделя особено внимание на Банка ДСК, чиято нетна печалба се е увеличила с 8.4% в сравнение със същия период на миналата година. Според агенция „AFX интернешънъл" резултатите на българския филиал са по-ниски от очакваните.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon