новини

Архив новини, стр. 33

  • Банка ДСК с нов офис


    Банка ДСК открива нов банков офис в София. Новооткритият банков офис "Аерогара - Нов терминал" е с адрес: София 1540, бул.'Христофор Колумб"1.Той предлага целия спектър от банкови услуги за граждани и разплащания за бизнес-клиенти.

    Прочети повече
  • Нов банков клон на аерогара София

    Банка ДСК, банката с най-голяма клонова мрежа в страната, откри нов банков клон.
    Банковият офис "Аерогара -Нов терминал" е с адрес: София 1540, бул. "Христофор Колумб" №1. в него ще се предлага целият спектър от банкови услуги за граждани и разплащания на бизнес клиенти.

    Прочети повече
  • Инвестират 40 милиона евро в строителството на Mall Plovdiv


    Над 40 милиона евро ще струва изграждането на търговско-развлекателния комплекс Mall Plovdiv, който трябва да бъде завършен през есента на 2008 г. Финансирането осигуряват унгарската ОТП и "Банка ДСК". С бетониране на послание от инвеститорите към поколенията, което ще бъде поставено в основаната на сградата, вчера бе даден стартът на строителството.
    Mall Plovdiv се строи върху терен от 17 декара на кръстовището на бул. "Свобода" и ул."Перущица", до мемориалния комплекс Братска могила. Парцелът бе купен от общината от строителния предприемач Димитър Язов. По-късно той привлече за съдружници израелските компании Aviv Group и Cinema City International, които вече реализираха открития през юни т.

    Прочети повече
  • Диана Митева - изп. директор и член на УС на Банка ДСК: Банка ДСК дава промоции за кредитни карти

    Банка ДСК предлага специален подарък на своите клиенти -нови, още по-атрактивни промоционални лихвени условия по кредитните карти MasterCard Galaxy и Visa Galaxy, издавани от Банката. За промоционалните лихвени условия разговаряме с Диана Митева - изп. директор и член на УС на Банката.
    - Какво представляват кредитните карти MasterCard Galaxy и Visa Galaxy издавани от Банка ДСК?
    - Най-общо казано, това са кредитни карти с револвиращ кредит, издавани и обслужвани през собствения картов център на Банка ДСК. Картите носят логото на MasterCard или Visa -най-популярните марки при картовите разплащания и предлагат на клиентите ни всички привилегии, които осигуряват тези марки навсякъде по света.

    Прочети повече
  • Банка ДСК награди свои картодържатели

    Банка ДСК и Visa International отбелязаха на тържествена церемония финала на промоцията на картата DSK Visa Business Electron за малки и средни предприятия, съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
    Промоцията, която се проведе от 1 октомври 2006 г. до 30 ноември 2006 г., е съвместна инициатива на Банка ДСК и Visa International, и има за цел да стимулира използването на дебитни карти Visa на POS терминали, както и да демонстрира предимствата, които носят безналичните плащания за малките и средни предприятия.
    Кампанията придоби голяма популярност сред фирмените клиенти на Банка. За двумесечния период в кампанията се включиха над 2 000 фирми, които си издадоха и ползват карти Visa Business Electron на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • В Пловдив се строи мол за 40 милиона евро

    В Пловдив започна строителството на първия мол в града. Mall Plovdiv ще бъде търговско-развлекателен комплекс с разгъната застроена площ от над 44 000 квадратни метра.
    На 18 декември беше направена първата копка за построяването на търговски център тип мол в Пловдив. Инвеститори на проекта са израелските компании Ocif investment and development и Cinema city International. Комплексът е на стойност 40 милиона евро.
    Инвестиционният кредит за проектното финансиране на неговото изграждане и финансиране ще бъде отпуснат от унгарската Банка ОТП и Банка ДСК. Това ще бъде един от първите молове извън столицата. Неговото реализиране е част от програмата на общината за привличане на чуждустранни инвеститори.

    Прочети повече
  • Инвестиционен кредит за пловдивския мол

    На 18 декември беше направена първата копка за построяването на първия мол в Пловдив. Инвестиционният кредит за проектното финансиране на неговото изграждане и финансиране ще бъде отпуснат от унгарската Банка ОТП и Банка ДСК.
    За този проект в Пловдив кметът на града д-р Иван Чомаков съобщи още при официалното откриване през юни т.г. на Mall of Sofia. Водещи инвеститори в пловдивския мол са израелските компании Ocif Investment and Development Ltd и Cinema City International N.V., които с голям успех участваха в изграждането на Mall of Sofia, чиито кредитори отново бяха Банка ОТП и нейното най-успешно дъщерно дружество Банка ДСК. Mall Plovdiv ще бъде търговско-развлекателен комплекс с разгъната застроена площ от над 44 000 кв.

    Прочети повече
  • Награди на потребители на дебитни карти

    Банка ДСК и VISA International отбелязаха на тържествена церемония финала на промоцията на картата DSK VISA Business Electron за малки и средни предприятия, чиято цел бе да стимулира използването на дебитните карти на POS терминали, както и да демонстрира предимствата, които носят безналичните плащания. За двумесечния период в кампанията са се включили над 2000 фирми. Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК, връчи специалните награди.

    Прочети повече
  • Корпоративна емисия на Папас олио

    Банка ДСК е първи водещ мениджър на емисията корпоративни облигации на една от основните компании в търговията и преработката на зърнени култури - "Папас олио" АД. Емисията е деноминирана в лева, петгодишна, с фиксиран купон и с размер 20 000 000 лв., което я прави една от големите на българския пазар.

    Прочети повече
  • Банките играят конкурентно на пазара

    Търсенето на банково финансиране ще се запази високо, твърди Виолина Маринова
    Нямам информация “нашествие” на чужди банкови играчи да се е случвало в застрашителни размери в други страни, които преди нас са станали членки на ЕС, заяви за в. Пари Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК. Тя уточни, че вече е минало известно време, откакто в България навлязоха големи чуждестранни инвеститори в банковата дейност и те имаха достатъчно време да се утвърдят със своите традиции и характерни стратегии на пазара. Според Маринова е необходимо повече време на клиентите да се преориентират и да променят нагласите си към ползването на услуги от чужди финансови институции, които нямат официални представителства у нас.

    Прочети повече
  • Банка ДСК и Райфайзенбанк водят облигационната емисия на Папас Олио

    “Папас Олио” АД издаде обезпечена корпоративна облигационна емисия с номинална стойност от 20 млн. лева. Съвместни водещи мениджъри по сделката са Банка ДСК и Райфайзенбанк /България/ ЕАД. Емисията е за срок от пет години и с падеж на 21 декември 2011г. Облигациите са с номинална стойност от 1 000 лв., годишeн фиксиран купон от 5,5%, купонното плащане е два пъти годишно на всеки шест месеца. Емисията е деноминирана в лева, за срок от 5 години и с общ размер от 20 млн. лева. Това я прави една от големите на българския пазар, като финансирането е предназначено за оборотни средства.
    "Папас Олио" АД е водеща компания за производство на висококачествено слънчогледово масло в двете си предприятия в Ямбол и Балчик.

    Прочети повече
  • Банка ДСК и Райфайзенбанк водещи мениджъри

    Банка ДСК и Райфайзенбанк са водещите мениджъри по сделката за издаване на обезпечена корпоративна облигационна емисия на "Папас Олио", съобщиха двете финансови институции. Емисията е за срок от пет години и с падеж на 21 декември 2011г. Облигациите са с номинална стойност от 1000 лв., годишeн фиксиран купон от 5.5%, купонното плащане е два пъти годишно на всеки шест месеца.

    Прочети повече
  • Част от награда на ДСК е дарена

    Спечелилият томболата на Банка ДСК сред ползвалите стокови кредити през декември в магазините на Метро Кеш енд Кери Цветан Николов дари част от наградата си на дете, страдащо от бъбречна недостатъчност. В края на годината банката обяви промоция на стокови кредити за покупки от магазините на Метро в цялата страна. Всеки клиент, пазарувал с картата си в този период, получи шапка или фланелка с логото на банката. Сред всички ползватели на стокови кредити бе организирана и томбола с награда от 1000 лв.

    Прочети повече
  • Доротея Николова е новият изпълнителен директор в ДСК


    Доротея Николова е новият изпълнителен директор в ДСК и член на управителния й съвет.

    Прочети повече
  • Дариха банкова награда на болно дете от Варна

    Част от голямата награда на стойност 1000 лв. в томболата на Банка ДСК в магазините „Метро кеш енд кери" ще отиде за лечението на малкия Християн Данаилов от Варна. Детето страда от бъбречна недостатъчност и за лечението му са нужни 40 000 евро. Решението е на Цветан Николов, служител на „Каменица" АД, който бе избран сред 500 други клиенти. Тези, които искат да помогнат на Християн, могат да го направят в Банка ДСК по сметка: IBAN BG18S TSA 930 000122 383 53 - в лева
    IBAN BG19S TSA 930 000122 384 32 -в евро.

    Прочети повече
  • Нов клон на Банка ДСК в Плевен

    Банка ДСК, банката с най-голяма клонова мрежа в страната, откри нов банков филиал в Регионален център Плевен. Това съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
    Новият банков филиал е „Сан Стефано" в гр. Плевен, и е с адрес: Плевен, п.к.5800, ул. „Сан Стефано" № 9.
    Работното време с клиенти е от 8.00 ч. до 17.00 ч. Телефонът за връзка е 064/ 802625.
    Новооткрият филиал предлага целия спектър от банкови услуги за граждани и разплащания на бизнес-клиенти.

    Прочети повече
  • Късметлия дарява част от наградата си

    Спечелилият томболата на Банка ДСК сред ползвалите стокови кредити през декември 2006 г. в магазините на "Метро Кеш енд Кери" в България Цветан Николов дари част от своята награда на малкия Християн, страдащ от бъбречна недостатъчност. През декември банката обяви промоция на стокови кредити за покупка на стоки от магазините на "Метро" в цялата страна. Щастливецът сред над 500-те клиенти Цветан Николов от столицата получи наградата от Виоли-на Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Активите на трите взаимни фонда на ДСК надхвърлят 50 млн. лв.

    Подобно на останалите банки в България, които предлагат акции или дялове от собствени взаимни фондове, и Банка ДСК обхваща всички инвестиционни стратегии. Управляващото дружество "ДСК Управление на активи" се грижи за инвестициите на три фонда - "ДСК Стандарт", "ДСК Баланс" и "ДСК Растеж". Чрез своите три фонда "ДСК Управление на активи" предоставя на своите клиенти възможността да избират между трите възможни инвестиционни стратегии - консервативна ("ДСК Стандарт"), балансирана ("ДСК Баланс") и високо рискова ("ДСК Растеж"). Трите взаимни фонда управляват активи за над 50 млн.лв., което ги поставя на едно първите места в тази индустрия. Активите на "ДСК Стандарт" се влагат предимно в дългови ценни книжа с фиксирана доходност (държавни ценни книжа и облигации).

    Прочети повече
  • Кол-центърът на Банка ДСК с нови услуги

    Банка ДСК предлага нови услуги на своите клиенти - потребители на ДСК Директ, съобщиха от трезора.
    Всеки потребител на ДСК Директ има възможност чрез Call Center да плати сметката си за стационарен телефон към БТК, да плати задължението си по абонаментен план към “Глобул” и да увеличи депозита си за мобилен телефон.
    За да извърши плащането по телефон, е необходимо клиентът да се обади на телефона на Call center на Банка ДСК 070010375, да избере опцията „Плащане на комунални сметки" и след това да осъществи успешна персонализация с идентификационен код.
    На телефон 070010375, на цената на един градски разговор от цялата страна, Call Center на Банка ДСК е на разположение на своите клиенти 24 часа на ден и 365 дни в годината.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon