новини

Архив новини, стр. 36

  • Виолина Маринова, гл. изп. директор на Банка ДСК: За по-малките са изгодни пари от България

    По-ниската цена на паричния ресурс не винаги означава лесен достъп до него. Ако някоя фирма иска да използва свободния европейски пазар, нека го направи. Но ако вземе кредит оттам, ще трябва и да отговаря пред тамошните закони, а теса драконовски. В същото време кредитите за малките и средните фирми в страната не са много по-различни от тези в ЕС. Според мен за по-малките компании най-изгодно ще е финансиране от България.

    Прочети повече
  • Специални отстъпки и томбола


    Специални отстъпки и томбола с парични награди ще зарадват пенсионерите, клиенти на Банка ДСК. Достатъчно е хората да имат открита в банката разплащателна сметка, по която се превежда пенсията им, и да разполагат с дебитна карта "Маестро" или "Виза електрон". Всяка седмица компютър ще избира произволно номер на карта, от която е теглена сума през съответната седемдневка. Всеки вторник ще се тегли една награда от 100 лв., а на всяко трето число на месеца един от клиентите ще печели 1000 лева.

    Прочети повече
  • Томбола за пенсионери

    Томбола за пенсионери прави от този месец Банка ДСК, съобщиха от банката. За своите клиенти-пенсионери, които получават пенсията си по разплащателна сметка и имат дебитна карта "Маестро" или "Виза Електрон", ДСК въвежда специални отстъпки и томбола с парични награди. Банката издава безплатно дебитни карти за пенсионери. От края на миналата година възрастните са освободени и от такса при теглене на пари в брой, когато ползват банкоматите на банката. Жребият вече е определил и първия печеливш в томболата за пенсионери. Чрез компютър всяка седмица ще се избира произволно номер на карта, от която е теглена сума през седмицата. Всеки вторник ще се тегли една награда от 100 лв.

    Прочети повече
  • До 400 000 лв. кредит за малки фирми от Банка ДСК

    Банка ДСК увеличава максималния размер на кредитите за малки и средни предприятия до 400 000 лева, съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова. Притежавайки най-голямата мрежа от клонове, офиси и представителства - над 20-процентов дял в клоновата мрежа на банките в България, Банка ДСК има сериозна инфраструктура за обслужване на малкия и среден бизнес. Тя добре познава местния потенциал и осигурява високо ниво на обслужване на МСП в цялата страна. Банката има традиционно силни пазарни позиции като партньор на малки и микро предприятия и се стреми към гъвкаво предлагане на продукти, за да покрива комплексно нуждите на фирмите от финансиране и консултиране.

    Прочети повече
  • Банка ДСК прави томбола за пенсионери


    Банка ДСК прави томбола за пенсионери, които получават пенсията си по разплащателна сметка и имат дебитна карта „Маестро" или „Виза Електрон". Късметлиите могат да спечелят Всеки вторник, когато се тегли една награда от 100 лв., или всяко трето число от месеца - една награда от 1000 лв. Единственото условие е през съответния период по картовата сметка да е направена трансакция. Колкото повече са трансакциите, толкова шансът да се спечели е по-голям, съобщават от трезора. Дебитните карти за пенсионери в ДСК са безплатни.

    Прочети повече
  • Банка ДСК пусна разплащателна сметка с лихви в евро и лева


    Банка ДСК вече предлага на клиентите си ¬ пълнолетни местни и чуждестранни лица, разплащателна сметка с диференцирано олихвяване в евро и лева. Лихвеният доход е до 3,30% в лева и 2,50% в евро. това съобщиха от финансовата институция, ръководена от Виолина Маринова.
    Лихвата се капитализира по сметката в края на всеки календарен месец. Титулярите на разплащателна сметка с диференцирано олихвяване получават безплатна дебитна карта Maestro или Visa Electron. Новата разплащателна сметка дава възможност за погасяване на кредит към банката, безкасово плащане на задължения и сметки, банкиране чрез платформата "ДСК Директ", както и да се извършват автоматични трансфери от и по други сметки, открити в трезора.

    Прочети повече
  • Разплащателна сметка с диференцирано олихвяване в ДСК


    Банка ДСК от днес предлага на своите клиенти разплащателна сметка с диференцирано олихвяване в левове и евро. Лихвеният доход е до 3.30% в левове и до 2.50% в евро. Лихвата се капитализира по сметката в края на всеки календарен месец. Титулярите на разплащателна сметка с диференцирано олихвяване получават безплатна дебитна карта Maestro или Visa Electron. Разплащателната сметка с диференцирано олихвяване дава възможност и за погасяване на кредити към банката, безкасово плащане на задължения за електроенергия, телефон, отопление, вода, данъци, такси, застраховки, кабелни и сателитни телевизии, автоматичен трансфер от и по други сметки.

    Прочети повече
  • Банка ДСК пусна револвиращ заем за жилище

    Банка ДСК пусна револвиращ кредит, обезпечен с ипотека (за покупка на жилище или за текущо потребление). Продуктът позволява средствата да се ползват многократно в рамките на направените погашения. Банката поставя условия за минимален срок -10 години, и минимална сума -10 000 лева. Максималният срок за погасяване е 25 години при жилищните кредити с удостоверяване на доход, а за всички останали жилищни и ипотечни кредити - 20 години.

    Прочети повече
  • "Младите трябва да градят кариера"

    Освен с трайна привързаност към работното си място Виолина Маринова - главен изпълнителен директор на „Банка ДСК", е известна и с любовта си към музиката и театъра. От години финансистката е член на настоятелството на Държавния музикален театър „Стефан Македонски". „Човек не е автомат и не може да снове единствено между дома и работата -разказва тя. - С удоволствие ходя не само на оперети, но и на други представления. Обикновено правя това с приятели или с по-голяма компания. За мен социалните контакти са нещо много важно. Независимо колко съм заета в банката и каква работа ме чака вкъщи, винаги се опитвам да намеря време за хората, с които времето не успя да ни раздели.

    Прочети повече
  • Банка ДСК ще насърчава използването на дебитни и кредитни карти Visa

    Банка ДСК ще насърчава използването на дебитни и кредитни карти Visa при търговците от днес до 10 юни. При извършване на плащане чрез дебитна или кредитна карта Visa на ПОС терминал на търговци у нас и чужбина ще се възстановява процент от изразходваните суми. При плащания от понеделник до петък ще се връща 1%, а в почивните дни ще се възстановяват 2%.

    Прочети повече
  • Банка ДСК започва две промоционални кампании

    Банка ДСК въвежда промоционални условия за новооткрити срочни влогове в евро и долари за 1, 3, 6 и 12 месеца. Кампанията ще продължи до 9 юли. Максималните промоционални лихвени надбавки по срочни влогове в евро са до 1%, а по срочни влогове в долари - до 1.2 пункта. Така лихвите по депозити в евро ще достигнат до 4.35, а за долара - 4.55% в зависимост от срочността. Срочните влогове се олихвяват с промоционална надбавка в рамките на договорения срок на влога, след което ще се прилагат действащите в момента лихвени проценти. Освен това Банка ДСК започва и промоция с цел насърчаване на използването на дебитни и кредитни карти Visa на ПОС при търговец.

    Прочети повече
  • 1 на сто повече за депозит в Банка ДСК

    Банка ДСК въвежда промоционални условия за новооткрити срочни влогове в евро и щатски долари за 1, 3, 6 и 12 месеца. Кампанията е валидна до 9 юли. Минимална сума за откриване на срочен влог с промоционални надбавки е 500 евро или 500 щатски долара. Максималните промоционални лихвени надбавки по срочни влогове в евро са до 1%, а по срочни влогове в щатски долари - до 1.20 пункта. Лихвите по депозити в евро достигат до 4.35%, а за щатски долара - 4.55% в зависимост от срочността.

    Прочети повече
  • Банка ДСК връща до 2% от изразходваната сума при плащане с картите Visa

    Клиентите на Банка ДСК, платили стоки и услуги с дебитна, или кредитна карта Visa на ПОС терминал в събота или неделя ще получат бонус ¬ 2% възстановяване на изразходваната сума. Това съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова. 1% от изразходваната сума ще получат всички клиенти на банката, извършили плащания на ПОС от понеделник до петък.
    Бонусите са част от промоцията на трезора, която стартира на 10 април и е в сила до 10 юни. Промоцията е с цел насърчаване на използването на дебитни и кредитни карти Visa на ПОС при търговец. В промоцията участват всички дебитни карти Visa, които финансовата институция издава: Visa Electron, Visa Space, Virtual Visa, DSK-ISIC, DSK-ISIC-UNI, ДСК Тийн, ДСК Макс, Visa Business Electron, както и кредитните карти Visa Galaxy и Visa Gold.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция на карти Visa

    Банка ДСК стартира промоция с цел насърчаване използването на дебитни и кредитни карти Visa на ПОС устройства при търговец. При извършване на плащане за стоки и услуги на ПОС терминал в страната и чужбина чрез карта Visa се възстановява процент от изразходваните суми. По разплащателната сметка на клиентите на банката, с гл. изп. директор Виолина Маринова, се превеждат 1% от изразходваната сума при всяко разплащане с карта Visa, направено през делничните дни, и 2% от изразходваната сума при разплащания, извършени в събота и неделя. Промоцията е в сила от 10 април до 10 юни 2007г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промоция за срочни влогове

    Банка ДСК въвежда промоционални условия за новооткрити срочни влогове в евро и щатски долари за 1,3,6 и 12 месеца. Промоционалната кампания ще е валидна до 9 юли 2007 г. Минималната сума за откриване на срочен влог с промоционални надбавки е 500 EUR или 500 USD. Максималните промоционални лихвени надбавки по срочни влогове в евро са до 1%, а по влоговете в щатски долари -до1.20 пункта. Лихвите по депозити в евро достигат до 4.35%, а за щатски долари - 4.55% в зависимост от срочността.

    Прочети повече
  • Банка ДСК продължава да разширява клоновата си мрежа

    Последният нов офис е в с. Минерални бани, Хасковска област

    Прочети повече
  • Нова томбола в ДСК

    Банка ДСК стартира промоция с цел насърчаване на използването на дебитни и кредитни карти VISA на ПОС при търговец. При извършване на плащане за стоки и услуги на ПОС терминал при търговци в страната и чужбина чрез карта VISA се възстановява процент от изразходваните суми. Промоцията е в сила от 10 април до 10 юни 2007 г. Всяка седмица един клиент на Банка ДСК печели награда от 500 лв. Носителят на наградата се определя чрез томбола, която се тегли ежеседмично.

    Прочети повече
  • Банки и финанси

    Банка ДСК обяви промоция за насърчаване на използването на дебитни и кредитни карти Visa в търговските мрежи. При плащания на стоки и услуги на ПОС терминали в страната и чужбина банката ще възстановява на търговците процент от изразходваните суми. Всяка седмица един клиент на банката, платил покупката си с карта, ще печели награда от 500 лв. Банка ДСК въвежда и промоционални условия за новооткрити срочни влогове в евро и щатски долари за 1,3,6 и 12 месеца.

    Прочети повече
  • 146 милиона лева заеми раздала Банка ДСК на пенсионери

    Банка ДСК, най-мощният кредитор на гражданите в страната, държи портфейл от 146 млн. лв. от заеми за пенсионери.
    Раздали сме над 80 000 броя кредити на хора след трудоспособна възраст като 57 000 са разрешените заеми за хора между 60 и 70 години, 22 000 кредита са дадени на старци между 70 и 80 г. и 2000 - на хора над 80 години. Това уточни специално за "Монитор" главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова. Няма възрастова граница за отпускане на кредит при нас, всичко зависи от доходите на пенсиионера, обясни тя. След като се приспадне месечната вноска, на член от семейството трябва да останат поне 60 лв. на месец, каза още Маринова.

    Прочети повече
  • ДСК развива частното банкиране

    Банка ДСК открива нови центрове за частно банкиране във Финансовите центрове Московска, Батенберг и Финансов център-Бургас. Срещите на клиентите на частно банкиране се провеждат в обособена зона, която гарантира бързо, качествено и конфиденциално обслужване. Банковите операции се осъществяват със съдействието на личен консултант. Той е на разположение по всяко време и може да посети клиента в неговия офис или дом, уточниха от банката. Клиентите на частно банкиране получават специални условия по банковите продукти.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon