новини

Архив новини, стр. 38

  • Банка ДСК открива нови центрове в Севрозапада

    Банка ДСК осъществява програма за модернизиране на съществуващите и откриване на нови офиси в Северозападна България. Проектът във Враца предвижда откриване на обект в ж.к. „Дъбника" и на централния булевард „Никола Войводов". Във Видин пък ще отвори врати нов офис на улица „Широка". Инвестицията по програмата надхвърля 2 000 000 лева. Нововъведенията се правят по изискване на собственика OTP-BANK. Стопаните държат офисите на финансовата институция да са стандартизирани и с уеднаквена визия, да са по-просторни, достъпни и приветливи. Основната цел обаче е банката да се доближи максимално до клиента. Ето защо новите офиси са позиционирани на места с по-голям поток от хора.

    Прочети повече
  • Собственикът на Банка ДСК на плюс

    Унгарската банкова група ОТР обяви ръст на общите си активи от 37.4% до 7.8 млрд. форинта
    Нетната печалба на банката за първото тримесечие възлезе на 50,5 млрд. унгарски форинта. Това е увеличение от 24.5% в сравнение с последното тримесечие на 2006 г.
    Консолидираният акционерен капитал на ОТР е 791.9 млрд. форинта, което е увеличение с 46.9% в сравнение с 2006 г.
    Двигател
    Основна движеща сила за добрите финансови резултати през тримесечието е
    бизнесът на новите подразделения на банката в Русия, Сърбия и Черна гора. Без техния принос ръстът на печалбата на ОТР би бил едва 16%.
    България
    Особено внимание в отчета на ОТР е отделено на резултатите на Банка ДСК.

    Прочети повече
  • Банка ДСК отчита нарастване

    Банка ДСК отчита нарастване с 6.3% на раздадените жилищни кредити през първото тримесечие на т.г. в сравнение със същия период на миналата. Портфейлът на потребителските кредити на банката е нараснал с 3.5%. Потребителските кредити представляват 71.1% от всички. Увеличението на консолидираната печалба на Банка ДСК е 3.3% в сравнение със същия период на миналата година. Броят на издадените дебитни карти надхвърля 1.2 млн., което е увеличение с 4.9%, а нарастването на броя на картовите транзакции е 23.8%.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с 12% ръст на потребителските кредити

    Портфейлът на потребителските кредити на Банка ДСК е нараснал с 3.5% в сравнение с първото тримесечие на миналата година, и 12.0% за година. Нарастването на жилищните кредити в частност е 6.3% (+61.8% на годишна база). Това се сочи в отчет на Банка ОТП, собственик на българската институция.
    Потребителските кредити представляват 71.1% от всички кредити; делът на корпоративните е съответно 28.9%. Корпоративните кредити са нараснали на годишна база с 47.1%.
    Увеличението на консолидираната печалба на Банка ДСК е 3.3% в сравнение със същия период на миналата година.
    Банка ДСК държи 34.8% от депозитите в лева.
    Броят на издадените дебитни карти надхвърля 1,2 млн.

    Прочети повече
  • Офиси на Банка ДСК работят в събота

    Банка ДСК удължи работната си седмица с още един ден. С цел да улесни достъпа до финансови услуги, Банката дава възможност на своите клиенти да разполагат с нейните услуги и да ползват продуктите й и в събота.
    През съботите на месец май и юни тази година всички финансови центрове на трезора ще предлагат пълно обслужване на клиентите си с работно време 10:00 до 15:00. От Банка ДСК очакват удълженото работно време да предложи още по-ефективно обслужване на клиентите.

    Прочети повече
  • Банка ДСК вече работи и в събота

    Банка ДСК удължава работната си седмица с един ден, С цел улесняването на достъпа до финансови услуги, трезорът дава възможност на своите клиенти да разполагат с нейните услуги и да ползват продуктите й и в събота, заявиха от банката, ръководена от Виолина Маринова. През съботите на месец май и юни 2007 г. (19.05, 09.06, 16.06, 23.06 и 30.06) всички финансови центрове на Банка ДСК ще предлагат пълно обслужване на клиентите си с работно време 10:00 до 15:00 часа.

    Прочети повече
  • Банка ДСК подкрепя детски шахматен турнир

    Банка ДСК за втора поредна година ще подкрепи организирането на големия детски шахматен турнир "Купата на слона". В тази инициатива на шахматния клуб "Кирил Бадев" се очаква да участват близо 120 деца до 14-годишна възраст. Разделени в четири възрастови групи (до 8,10,12 и 14 години), децата ще мерят сили и умения над шахматната дъска от 25 до 27 май в девет кръга по швейцарската система в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София. Банка ДСК ще награди победителите - момчета и момичета, във всяка възрастова група с дебитна карта, захранена със сума, съобразена с категорията на победителите.
    Призьорите ще получат отделно купи и медали, а всички участници - сертификати и плакети.

    Прочети повече
  • Трезор работи и в събота

    Банка ДСК удължи работната си седмица с още един ден. През съботите на май и юни 2007 г. всички финансови центрове на Банка ДСК ще предлагат пълно обслужване на клиентите си с работно време 10.00 до 15.00 ч. ДСК е с най-развитата клонова мрежа в страната и при удълженото работно време ще предлага още по-ефективно обслужване на своите клиенти.

    Прочети повече
  • По-висока лихва по детски влогове

    По-висока лихва по детски влогове от 1 юни дава Банка ДСК. Надбавката от 0,5% към сега действащата лихва е за депозити, открити до 30 юни, и ще важи, докато детето навърши 18 г.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с промовлогове

    Банка ДСК предоставя добър финансов старт за най-малките си клиенти, като от 1 юни 2007 г. ще предложи преференциални условия за новооткритите през първия летен месец детски влогове в левове и евро. Те се откриват касово или безкасово, със суми, не по-малки от 50 лв. или EUR. Бонус при откриване на влога е надбавката от 0.50% към действащия лихвен процент. Спестовният влог може да се открие на всяко малолетно или непълнолетно лице.

    Прочети повече
  • Надбавка от 0.5% към действащата лихва

    Надбавка от 0.5% към действащата лихва предлага Банка ДСК от 1 юни за всички новооткрити детски влогове в левове и евро. Влоговете се откриват касово или безкасово, със суми, не по-малки от 50 лв. или евро. Бонусът от 0.5% е гарантиран до навършване на 18-годишна възраст на титуляря.

    Прочети повече
  • Денят на детето с нови влогове

    Банка ДСК продължава традицията си -от 1 до 30 юни всяка година да предлага преференциални условия за новооткрити през юни детски влогове в лева и евро. Бонус при откриване на влога е надбавката от 0.50% към действащия лихвен процент.

    Прочети повече
  • Диана Митева стана шеф в "ДСК Гаранция"

    Диана Митева беше одобрена за член на Съвета на директорите на Животозастрахователна компания "ДСК Гаранция" АД и за член на Съвета на директорите на Застрахователна компания "ДСК Гаранция" АД с решение на заместник-председателят на Комисията за финансов надзор Ралица Агайн. За член на ръководните органи на двете компании е одобрен и Михай Бачфалви.

    Прочети повече
  • Депозит с растяща лихва от Банка ДСК

    Банка ДСК стартира новият си продукт -депозит "ДСК Спектър".
    Той е с нарастваща лихва и се предлага в клоновете на трезора от вчера. Минималната сума за откриване на срочния влог "ДСК Спектър" е 1 000 валутни единици (лева, щатски долари или евро), като след изтичане на първоначално договорения срок, банката подновява договора за същия период и при същите условия. "ДСК Спектър" се предлага за различен срок-9,12 и 15 месеца. Влогът представлява комбинация от три равни лихвени периода (съответно по 3,4 и 5 месеца). Лихвеният процент е нарастващ за всеки следващ лихвен период. След изтичане на първоначално договорения срок, олихвяването се повтаря по първоначалната схема.

    Прочети повече
  • Лихва до 7.50% може да постигнат вложителите на Банка ДСК

    Лихва до 7.50% може да постигнат вложителите на Банка ДСК с новия спестовен продукт на финансовата институция "ДСК Спектър". Минималната сума по него е 1000 лева, долари или евро и се предлага за 9, 12 и 15 месеца. Лихвеният процент е нарастващ, като се променя за всеки следващ лихвен период. Например годишната лихва за третия 5-месечен период за влогове в лева достига 7,50%.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага 7.5% лихва за петмесечен влог

    Новият спестовен продукт на Банка ДСК - "ДСК Спектър", който се предлага от 5 юни, носи изключително висока доходност, съобщиха от финансовата институция, ръководена от Виолина Маринова. Минималната сума за откриването му е 1000 валутни единици (лева, щатски долари или евро). След изтичане на първоначално договорения срок, банката подновява договора за същия период и при същите условия.
    "ДСК Спектър" се предлага за 9,12 и 15 месеца. Влогът е комбинация от три равни лихвени периода - съответно по 3, 4 и 5 месеца. Лихвата е нарастваща за всеки следващ лихвен период. След изтичане на първоначално договорения срок
    олихвяването се повтаря по първоначалната схема.

    Прочети повече
  • Нарастваща лихва по влог въвежда ДСК

    Банка ДСК създаде нов спестовен продукт с висока доходност - ДСК спектър. Той ще се предлага от днес на всички местни и чуждестранни пълнолетни лица. Минималната сума за откриване на срочния влог е 1000 валутни единици (левове, щатски долари или евро). след изтичане на първоначално договорения срок Банка ДСК подновява договора за същия период и при същите условия. ДСК спектър се предлага за различен срок - 9, 12 и 15 месеца. след изтичане на първоначално договорения срок олихвяването се повтаря по първоначалната схема. Лихвеният процент за последния период от влога нараства спрямо този от първия период с над 90%. например годишната лихва за третия 5-месечен период за влогове в левове достига 7.

    Прочети повече
  • Специални отстъпки и парични награди

    Специални отстъпки и парични награди продължават да ползват клиентите пенсионери на Банка ДСК, които получават дохода си по разплащателна сметка и имат дебитна карта "Маестро" или "Виза електрон". Дебитните карти за пенсионерите се издават безплатно, а от края на 2006 г. те са освободени от такса при теглене на пари в брой, когато ползват банкоматите на финансовата институция.

    Прочети повече
  • Борислав Василев пое Банка ДСК в регион Пловдив

    Борислав Василев пое Банка ДСК в регион Пловдив. До 1 юни той беше главен мениджър на трезора за регион Плевен, който включва областите Плевен, Ловеч, Враца, Видин и Монтана. Сега оглавява офиса в Пловдив, контролира и областите Пазарджик и Смолян. Неговото място заема Детелина Николова, досегашен регионален мениджър „Финанси и поддръжка" в регион Плевен.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова, гл. изп. директор на Банка ДСК: Призът е като светъл лъч в забързаното ежедневие

    Благодаря на в. Пари за тази награда, защото тя дойде като светъл лъч в забързаното ни ежедневие. Обикновено когато дойде време за връчването на призовете, и се създава много сериозен интерес сред всички в банковите среди. Наградата е голямо признание за нас, защото тя потвърждава мащаба на нашата банка. Трябва да благодаря за това и на всичките си колеги и управителния съвет, защото те са виновниците това да се случи. За да устоиш и да бъдеш първи в тази силна конкуренция, трябва да продаваш добри продукти и най-вече да го правиш качествено, защото цената не е единственият фактор, който предполага дали клиентът ще закупи един финансов продукт.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon