Интервюта
StelaToneva

Представяме Ви Стела Тонева, главен експерт "Дигитален маркетинг"


Момиче със заразителна усмивка, тих поддръжник на редица благотворителни каузи и страстен меломан, Стела е човекът, който ежедневно „обгрижва“ корпоративния сайт на Банка ДСК, създава лендинг страници и се справя с лекота с нестихващите дигитални проекти в банката.

На какво посвещаваш свободното си време?

Клиширано, но факт – обичам да пътувам, независимо дали в България или чужбина. Във всеки възможен момент си позволявам едно малко бягство от реалността, помага ми да презаредя батериите и да осмисля приоритетите си. Обичам да прекарвам време с близките и приятели. Важни са ми разговорите с тях, споделените емоции, смехът и пътуванията заедно, това ме кара да се откъсна от ежедневието. Музиката също е неизменна част от деня ми, а някой приятен филм винаги е чудесен завършек на деня.

Как избра кариерния си път?

Знаех, че искам да уча маркетинг, записах тази специалност в Икономически университет в гр. Варна, където съм и отраснала. Нито за момент не съм била разколебана в избора си, сферата на маркетинга и по-специфично на дигиталния маркетинг е изключително динамична и интересна. В нашата работа е много важно да си любопитен, да четеш и да се интересуваш от новости и трендове.

Как минава един твой работен ден?

Трудно ми е да отговоря, най-общо прескачам от задача в задача, времето никога не стига. Координирам процеси с много различни звена в банката, работя съвместно с външни партньори.  Най-голямото предимство в работата ми е, че липсва рутина, всеки ден е различен, нов, интересен и задължително обогатяващ. Сутринта може да ми се случи да обяснявам на човешки език спецификите на работа в Социалните канали и алгоритмите на фейсбук или Инстаграм, а следобедът ми може да премине в подготовка на лендинг страница на нова кампания или в решаването на сложен вътрешен казус.

Какво ти носи работата в Банка ДСК?

Няма да крия, че работата в Банка ДСК носи голяма отговорност. За мен е истинско предизвикателство, помага ми да научавам много и да си извличам изводи от всеки проект, с който се захвана. Няма по-хубаво чувство от удоволствието от добре свършената работа.

Какво е за теб успехът?

Човешката природа е устроена винаги да иска още и още, и още, за това смятам, че е много важно да си щастлив с това, което си тук и сега. Когато човек е спокоен и наясно със себе си, може да постигне чудеса.

Още интервюта

Свържете се с екип „ПР и комуникации”