новини

Архив новини, стр. 57

  • Банкомати в София вече приемат пари

    Четири банкомата на Банка ДСК в центъра на София вече приемат внасяне на банкноти по сметка вместо само обичайното за тези устройства теглене, пише в. Сега.Четирите апарата приемат банкноти само в левове от всички номинали с изключение на 2 лв. С една операция могат да се внесат максимум 80 броя банкноти, като те се поставят в устройството на два пъти по 40. Банкнотите могат да бъдат с различен номинал. От услугата обаче могат да се възползват само клиенти на самата банка, и то такива, които имат издадена от нея дебитна карта. Парите се внасят по сметката, която обслужва картата, и после сумата е достъпна през всички възможни традиционни канали - в клон на банката, чрез банкомат, интернет или ПОС терминал.

    Прочети повече
  • Банкомати приемат кеш

    Нови банкомати, които приемат пари и автоматично ги превеждат на банковата ви сметка, въведе Банка ДСК.
    Новите машини за кеш ще могат да издърпват всякакви банкноти от 5 лв. нагоре включително, след което внесените суми веднага стават активни за интернет банкиране например. В рамките на една операция има възможност да се депозират до 80 банкноти, при това с различен номинал, а вноската ще се извършва без начисляване на такса. Банкоматите ще запазят традиционната си функцията да "изплю-ват" кеш.
    Новите машинки засега са налични единствено в София, разположени близо до големите молове. Апаратите са преминали строгия контрол на БНБ за разпознаване на банкноти.

    Прочети повече
  • Внасяме пари чрез банкомат от Банка ДСК

    Банка АСК е първата банка в България, която предлага на своите картодържатели нова услуга - внксяне на пари в брой чрез банкомат. Всеки клиент на Банка ДСК. който има издадена дебитна карта, може да внася чрез банкомат суми.по сметката, обслужващи банковата карта. Новите ATM устройства са Преминали тестове от БНБ за успешно разпознаване! на банкноти в лева. Банкоматите приемат банкноти в лева от всички номинали с изключение на 2 лр. Клиентите имат възможност да внесат с една операция максимален брой 80 банкноти, като те се поставят в устройството на 2 пъти по 40 банкноти Банкнотите могат да бъдат с различен номинал.

    Прочети повече
  • Внасяме пари чрез банкомат

    Банка ДСК предлага на своите картодържатели нова услуга - внасяне на пари в брой чрез банкомат. Всеки клиент на банката, който има издадена дебитна карта, може да внася чрез банкомат суми по сметката, обслужваща банковата карта. Новите ATM устройства са преминали тестове от БНБ за успешно разпознаване на банкноти в лева. Банкоматите приемат банкноти от всички но-минали, с изключение на 2 лв. С една операция могат да се внесат максимален брой 80 банкноти, като се поставят в устройството на 2 пъти по 40 банкноти. Вноската в лева чрез банкомат се осъществява в реално време.

    Прочети повече
  • Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК: Стигнахме тавана на лихвите по влоговете

    Николай СТОЯНОВ
     
    Това е възмутително! Анализатори да дават оценки за България и за разни други държави и непрекъснато да гледат негативно на тях. Трябва да се погледне малко по-обширно, малко по-пространно. Негативните мнения влияят върху репутацията на всяка една от тези страни.
    - Г-жо Маринова, преди дни се завърнахте от среща с акционерите в банката? Какво ви казаха?
    - Отчетохме 2008 г. Годината е много добра. Реализирахме висок финансов резултат - над 260 млн. лева. Решението на собствениците е той да се капитализира. Впрочем, откакто сме купени от ОТП груп, ние винаги сме капитализирали печалбата, не сме изплащали досега дивидент.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага услуга внасяне на пари чрез банкомат


    Банка ДСК предлага нова услуга - внасяне на пари в брой чрез банкомат, съобщиха от банката. Всеки, който има издадена от Банка ДСК дебитна карта, може да внася чрез банкомат суми по сметката, обслужваща банковата карта. Устройствата приемат банкноти от всички номинали с изключение на 2 лв. На този етап услугата се предлага в София.

    Прочети повече
  • Звезди пеят за болни от рак

     Людмила ПЪРВАНОВА
     
    Тончо Русев, Евтим Евтимов, музата му Романьола Мирославова, цирковите фамилии Кехайови и Славови аплодираха авторския концерт на Кирил Икономов в зала "България" в помощ на болни от рак на гърдата. Съпругата му Мая Нешкова и тенорът Марио Николов шашнаха публиката с хита "Рожден ден" в оперен аранжимент. В двора на "Пирогов" ще бъде изграден център за онкоболни жени. Акцията е на основаната от Икономов фондация "Утре за всеки", а Банка ДСК направи първото дарение от 10 000 лева.

    Прочети повече
  • Банка ДСК - с нови условия за срочния депозит "ДСК Темпо"

    Кампанията с основен апел „За тези, които не обичат да чакат” ще продължи пет седмици
    Банка ДСК обяви национална напомняща маркетингова кампания по срочния депозит „ДСК Темпо” в лева и евро за физически лица. Кампанията с основен апел „За тези, които не обичат да чакат” ще продължи пет седмици.
    Банката предлага четиримесечните срочни влогове в лева и евро «ДСК Темпо». Титуляр на депозита може да бъде всяко пълнолетно физическо лице, като минималните суми за неговото откриване са 1 000 лева или 1 000 евро. Промоцията по 4-месечния „ДСК Темпо” е удължена с един месец и ще бъде вече в сила до 30 април т.г. Промоционалната лихва е 8,25% при депозит за суми от 1 000 до 99 999, 99 лева и съответно 6.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нови условия по депозит

    Банка ДСК предлага нови условия по четиримесечните срочни влогове в левове и евро ДСК Темпо. Минималните суми за неговото откриване са 1000 лв. или 1000 EUR. Промоцията по 4-месечния ДСК Темпо на банката, управлявана от Виолина Маринова, е удължена с един месец и ще бъде в сила до 30 април 2009 г. Промоционалната лихва е 8.25% при депозит от 1000 до 100 хил. лв. и съответно 6.25 %, ако тези суми са в евро. За по-големи суми лихвеният процент става 9.25% в левове и 7.25% в евро.

    Прочети повече
  • Депозитните лихви слизат от Еврест

     Найден НЕДЯЛКОВ
     
    Само за последния месец средните лихви са спаднали между 10 и 12%
    Посоки
    Десетките депозитни промоции, които бяхме свикнали да виждаме всеки ден, постепенно изчезват от банковите витрини. Започна началото на края на депозитния рай...
    Лихвената война е на път да приключи. Процентите по влоговете достигнаха своя максимум през януари 2009 г., когато по среден годишен депозит в левове се получаваше 9.28%. Оттогава лихвите плавно започнаха да поемат надолу.
    Спускане
    Само за последния месец средните лихви в националната ни валута са спаднали с близо 12.2%, а тези в евро - почти 10%. Така към края на февруари банките у нас са плащали по депозитите средно 5.

    Прочети повече
  • Внасяме пари чрез банкомат на Банка ДСК

     
    Банка ДСК е първата банка В България, която предлага на своите картодържатели нова услуга - внасяне на пари в брой чрез банкомат. Всеки клиент на Банка ДСК, който има издадена дебитна карта, може да внася чрез банкомат суми по сметката, обслужваща банковата карта. Новите ATM устройства са преминали тестове от БНБ за успешно разпознаване на банкноти в лева. Съоръженията приемат пари в лева от всички номинали с изключение на 2 лв.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с нови условия по депозита си „ДСК - Темпо“

    Банка ДСК удължава с един месец промоцията по четиримесечния си срочен депозит „ДСК -Темпо“, съобщиха от банката. Така крайният срок е до 30 април. Промоционалната лихва е 8.25% при депозити за суми от 1000 до 99 999 лв. в левове и 6.25%, ако сумите са в евро. За суми от и над 100 000 лв. и 50 000 евро лихвите са по-високи - 9.25% и 7.25%. В края на срока на влога промоционалната лихва се изплаща чрез капитализиране. Всеки клиент има право да открива и поддържа в Банка ДСК максимум по един четиримесечен срочен влог в левове и евро.

    Прочети повече
  • Банка ДСК започва промоционална кампания по срочни влогове


    От 1 април Банка ДСК започва промоционална кампания по срочни влогове в лева и евро за физически лица. Тя ще продължи до 29 май 2009 г., съобщиха от банката. Кампанията обхваща всички новооткрити срочни влогове на физически лица в лева и евро за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца. Минималната сума за откриването на такъв депозит е 250 лева или евро.
    Изгодни за многобройните клиенти на Банка ДСК са промоционалните лихви по тези влогове. Лихвите за левови депозити варират от 6.10 % при едномесечен влог за суми до 30 000 лв, до 9.30 % за 12-месечен влог на суми от и над 30 000 лв. При депозити в евро промоционалните лихви са малко по-ниски.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с влогова промоция

    Банка ДСК с главен изп. директор Виолина Маринова стартира промоционална кампания по всички срочни влогове в левове и евро за физически лица. Тя ще продължи до 29 май 2009 г. Минималната сума за откриването на такъв депозит е 250 лева или евро. Лихвите за левови депозити варират от 6.1% при едномесечен влог за суми до 30 хил. лв., до 9.3% за 12-месечен влог на суми от и над 30 хил. лв. При депозити в евро промоционалните лихви започват от 5%.

    Прочети повече
  • ДСК с нови лихви по срочни влогове в лева и евро

    Банка ДСК стартира промоционална кампания по срочни влогове в лева и евро за физически лица за срок от I, 3, 6 и (2 месеца. Минималната сума за откриването на такъв депозит е 250 лева или евро. Лихвите за левови влогове варират от 6,(% при едномесечен влог за суми до 30 хил. Лв. до 9,3% за 12-месечен влог на суми от и над 30 хил. лв.

    Прочети повече
  • Банка ДСК предлага нов срочен влог

    Банка ДСК с гл. изп. директор Виолина Маринова пуска на пазара нов срочен влог - ДСК Палитра. Той може да бъде открит в левове, евро и щатски долари. Титуляр на влога може да бъде всяко пълнолетно физическо лице, като минималните суми за неговото откриване са 2000 валутни единици. срокът на новият продукт е 6 месеца, като след изтичането му той се подновява служебно съгласно стандартните за банката лихвени проценти. Периодите на олихвяване са шест, всеки с трайност 1 месец. след всеки месец процентът нараства. Така след изтичане на шестия месец клиентите получават 11.3% на годишна база по левов влог, 8.5% за евров и 6.3% за доларов влог.

    Прочети повече
  • Банка ДСК кани с нови промоции по срочните си влогове

    Кредитната институция дава нови лихви

    Банка ДСК обяви началото на промоционална кампания по срочни влогове в лева и евро за физически лица. Промоцията ще продължи до 29 май 2009 г. Кампанията обхваща всички новооткрити срочни влогове на физически лица в лева и евро за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца. Минималната сума за откриването на такъв депозит е 250 лева или евро.
    Лихвите за левови депозити варират от 6,10 % при едномесечен влог за суми до 30 000 лв, до 9,30 % за 12-месечен влог на суми от и над 30 000 лв. При депозити в евро промоционалните лихви са малко по-ниски. Те започват от 5% при едномесечен влог за суми до 30 000 евро и стигат до 7,80% за 12-месечен влогна суми от и над 30 000 евро.

    Прочети повече
  • Банковите промоции по кредитни карти

    Въпреки удобствата им кредитните карти в България все още се считат за скъп начин за пазаруване. Въпреки това има оферти за издаване на карти, които си заслужава да бъдат разгледани.
    Повечето промоции по кредитни карти са свързани с пазаруването в определени вериги, които са търговски партньори на банката, издаваща картата, като предимството е, че не се плаща лихва. Но през последните месеци банките започнаха да прилагат и други трикове, за да привлекат нови клиенти.
    Промоционалният продукт на ДСК -кредитната карта DSK-MTel - дава някои предимства на клиентите на MTel - новите такива не дължат лихва при покупката на SIM карта и телефон от търговската верига на телекома, а съществуващите абонати не плащат такса за издаването на картата.

    Прочети повече
  • Лихва до 11,30 на сто със срочен влог „ДСК Палитра"

    Срочен влог "ДСК Палитра" с нарастващи лихви, които достигат до 11,30% в лева, пусна Банка ДСК. Влогът може да бъде открит в лева, евро и щатски долари. Титуляр на влога може да бъде всяко пълнолетно физическо лице, като минималните суми за неговото откриване са 2000 валутни единици. Срокът на влога е 6 месеца със служебно подновяване на срока. Лихвените периоди са шест, всеки с трайност 1 месец. Лихвеният процент нараства за всеки следващ лихвен период. След изтичането на първоначално договорения срок олихвяването за следващия 6-месечен период се повтаря по първоначалната схема. Лихвената надбавка за суми от и над 30 000 лева/ евро е 0,5 %, приложима за всяко от лихвените нива както през първоначалния, така и през подновения срок.

    Прочети повече
  • Изгодно

    Банка ДСК предлага нов продукт - срочен влог „ДСК Палитра". Влогът може да бъде открит в лева, евро и щатски долари и е предназначен за физически лица. Минималната сума за откриване е 2 000 валутни единици. Срокът на влога е 6 месеца, със служебно подновяване. Лихвените периоди са шест, всеки с трайност един месец, като всеки месец лихвата нараства. Така например спестяванията в лева се олихвяват през шестия месец с 11.30 процента, евровите - с 8.50 на сто, а доларовите - с 6.30 на сто. Лихвата се изплаща на края на всеки лихвен период чрез капитализация.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon